Ulan çok güzel çiziyor namussuzlar kadın varlığı ne güzel varlık yapay bile olsa insan düşüyorAaah ahhhh ahhhhh ulan beee![]()
Ulan çok güzel çiziyor namussuzlar kadın varlığı ne güzel varlık yapay bile olsa insan düşüyorAaah ahhhh ahhhhh ulan beee![]()
Bu genç kız çocuğu olmuş bildiğin benden küçük duruyorKendimi biraz tarif edince böyle yapmıştı ilk
@Gerekli24
Ekli dosyayı görüntüle 134177
------
Grog ile
Ya Allah aşkına bu bildiğin Japon çocuk
Evet bence de ChatGPT daha güzel görsel oluşturuyor ama çok bekletiyor. Sizde de öyle bekletti mi görseli oluştururken? @xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen @RüzgarGülüYok ya maalesef chat gpt daha güzel yapıyor. Bu Simge'ye benzedi lan bu da Simge 2.0 olmuş
Ulan çok güzel çiziyor namussuzlar kadın varlığı ne güzel varlık yapay bile olsa insan düşüyor![]()
Bekletiyor 1-2 dakika. Ama demek ki keramet bekletmesinde öbürü 10 saniyede yapıyorEvet bence de ChatGPT daha güzel görsel oluşturuyor ama çok bekletiyor. Sizde de öyle bekletti mi görseli oluştururken?
@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen
------
@RüzgarGülü
Genç gösteriyorum. Ordan kaynaklandı galibaBu genç kız çocuğu olmuş bildiğin benden küçük duruyor![]()
Daha çokYok ya maalesef chat gpt daha güzel yapıyor. Bu Simge'ye benzedi lan bu da Simge 2.0 olmuş
Evet bence de ChatGPT daha güzel görsel oluşturuyor ama çok bekletiyor. Sizde de öyle bekletti mi görseli oluştururken? @xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @TenTen @RüzgarGülü
Ben öyleyim zatenAaaa ama bu çok masum ve hanımefendi olmuṣ![]()
Ama bu çocuk olmuş yahuGenç gösteriyorum. Ordan kaynaklandı galiba![]()
O da olur o da olur güzel benzetmeDaha çok
Açalya Samyeli Danoğlu olmuş bu. 😁😁
Öylesindir de bu çocuk olmuş Mosi 15 yaşında olmuş buBen öyleyim zaten![]()
Türk boylarında ki hanımlara benzemiş.
Melez olduğumu söylemiştimdeTürk boylarında ki hanımlara benzemiş.![]()
Buldum lan kime benzediğiniTürk boylarında ki hanımlara benzemiş.![]()
Bu arada @Yakamoz-Asi ilk fotoda seni birebir ayarlamış. Kızda sana aşkla bakıyor. En kısa zamanda o kıvamda olman dileğimle![]()