Ben öyle bir bilgi hatırlamıyorum. Bana öyle bir bilgi gelmedi. 😅Melez olduğumu söylemiştimde
Evet evet ilk gördüğümde de bu aklıma geldi.Buldum lan kime benzediğini![]()
Ben öyle bir bilgi hatırlamıyorum. Bana öyle bir bilgi gelmedi. 😅Melez olduğumu söylemiştimde
Evet evet ilk gördüğümde de bu aklıma geldi.Buldum lan kime benzediğini![]()
@Dosi has Türk olabilir o zaman yarı İsveçli ama aramızda en çok Altaylardan Tuna'ya Türklerine benzeyen kişi de kendisi çok tuhaf çok...Ben öyle bir bilgi hatırlamıyorum. Bana öyle bir bilgi gelmedi. 😅
Evet evet ilk gördüğümde de bu aklıma geldi.![]()
Birtanede atın üstünden ok atan kadın var. At ile giderken yapıyor. Kürk şeklinde griye benzer bir şapkası var. Dedim aha onun küçüklüğü. 😁
Zamanında anlatmıştım. Sen bilmesende olurBen öyle bir bilgi hatırlamıyorum. Bana öyle bir bilgi gelmedi. 😅
Evet evet ilk gördüğümde de bu aklıma geldi.![]()
Birtanede atın üstünden ok atan kadın var. At ile giderken yapıyor. Kürk şeklinde griye benzer bir şapkası var. Dedim aha onun küçüklüğü. 😁
bunu bilerek mi yazdınAltaylardan Tuna'ya Türklerine benzeyen kişi de kendisi çok tuhaf çok...
Niye güldün be o kadar
Ne desem bilemedim. Kırıcı oldu. 😳🫣
Diğerleri anladı boşverNiye güldün be o kadar![]()
SöyleeeDiğerleri anladı boşver![]()
Uygun oldu videoBu akşam bu konudaki tüm mesajlarınızı şu modda bekledim resmen
NOT 1: Bilmeyenler için Sinan Çetin'in fi tarihinde yaptığı Film Gibi programında kaybolan veya küsüp giden yakınlarını aramaya stüdyoya gelen kişiler bu kapıya bakardı, fonda da Barış Manço'nun Gülpembe şarkısının sözsüz kısmı çalardı. Kapıya uzun uzun bakılırdı, sonra kapı açılırdı ve kapıdan yakını gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerdi herkes
NOT 2: Bu video ile konunun ne alakası var derseniz, yapay zekaya yaptırdığınız görselleri buraya atmanızı beklerken bu moddaydım
@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@RüzgarGülü @TenTen @serhatt
Yani gelip hakkımda o kadar detay veren biri değilim.Ne desem bilemedim. Kırıcı oldu. 😳🫣
Aklına Teşkilat gelmedi ise adım Poyraz değil. O yüzden kesin sordu. @xdragxx @Yakamoz-Asibunu bilerek mi yazdın@Yakamoz-Asi @TenTen
Teşkilat dizisinde en çok duyduğumuz cümleSöyleee
------
Uygun oldu video![]()
Yok be ama bilmeden gönderme yapmışımTeşkilat dizisinde en çok durduğumuz kelime
Altay’dan Tuna’ya![]()
AMİN Dosicim AMİNBu arada @Yakamoz-Asi ilk fotoda seni birebir ayarlamış. Kızda sana aşkla bakıyor. En kısa zamanda o kıvamda olman dileğimle![]()
Aaaa dur doğru şimdi hatırladım. Evettt orada yazıyordu tamam tamam. 😅Yani gelip hakkımda o kadar detay veren biri değilim.
Cevapsız Soruları okuduğunu söylemiştin. Buna şaşırmaman gerekir
İçimden gelmiyor….@Dosi bana da dua etsene![]()
İşte böyle günahımı alırsınız hepAaaa dur doğru şimdi hatırladım. Evettt orada yazıyordu tamam tamam. 😅
Daha güzeline layıksın diyorsan yok bundan güzelini bulamamİçimden gelmiyor….![]()
İnşallah en kısa zamanda aradığın aşkı bulup kayıplara karışırsın. Hayatında mutlu olursun ve seni bir daha hiç görmeyiz bundan dolayı.Daha güzeline layıksın diyorsan yok bundan güzelini bulamam
Demek ki dikkat kesilmemişim o ayrıntıya. Dikkat kesildiğim şeyleri asla unutmuyorum. Fil hafızası kadar olmasada ona yakın bir belleğe sahibim. Ama dikkat kesildiklerime. ☺️İşte böyle günahımı alırsınız hep