Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Melez olduğumu söylemiştimde
Ben öyle bir bilgi hatırlamıyorum. Bana öyle bir bilgi gelmedi. 😅
Buldum lan kime benzediğini :A
Evet evet ilk gördüğümde de bu aklıma geldi. :F :A Birtanede atın üstünden ok atan kadın var. At ile giderken yapıyor. Kürk şeklinde griye benzer bir şapkası var. Dedim aha onun küçüklüğü. 😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx

Evet evet ilk gördüğümde de bu aklıma geldi. :F :A Birtanede atın üstünden ok atan kadın var. At ile giderken yapıyor. Kürk şeklinde griye benzer bir şapkası var. Dedim aha onun küçüklüğü. 😁
@Dosi has Türk olabilir o zaman yarı İsveçli ama aramızda en çok Altaylardan Tuna'ya Türklerine benzeyen kişi de kendisi çok tuhaf çok...

Zamanında anlatmıştım. Sen bilmesende olur :A
------

Altaylardan Tuna'ya Türklerine benzeyen kişi de kendisi çok tuhaf çok...
bunu bilerek mi yazdın :F @Yakamoz-Asi @TenTen

Bu akşam bu konudaki tüm mesajlarınızı şu modda bekledim resmen :A:A

NOT 1: Bilmeyenler için Sinan Çetin'in fi tarihinde yaptığı Film Gibi programında kaybolan veya küsüp giden yakınlarını aramaya stüdyoya gelen kişiler bu kapıya bakardı, fonda da Barış Manço'nun Gülpembe şarkısının sözsüz kısmı çalardı. Kapıya uzun uzun bakılırdı, sonra kapı açılırdı ve kapıdan yakını gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerdi herkes :D

NOT 2: Bu video ile konunun ne alakası var derseniz, yapay zekaya yaptırdığınız görselleri buraya atmanızı beklerken bu moddaydım :F

@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@RüzgarGülü @TenTen @serhatt

Diğerleri anladı boşver :A
Söyleee
------

Bu akşam bu konudaki tüm mesajlarınızı şu modda bekledim resmen :A:A

NOT 1: Bilmeyenler için Sinan Çetin'in fi tarihinde yaptığı Film Gibi programında kaybolan veya küsüp giden yakınlarını aramaya stüdyoya gelen kişiler bu kapıya bakardı, fonda da Barış Manço'nun Gülpembe şarkısının sözsüz kısmı çalardı. Kapıya uzun uzun bakılırdı, sonra kapı açılırdı ve kapıdan yakını gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerdi herkes :D

NOT 2: Bu video ile konunun ne alakası var derseniz, yapay zekaya yaptırdığınız görselleri buraya atmanızı beklerken bu moddaydım :F

@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@RüzgarGülü @TenTen @serhatt
Uygun oldu video :A

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness

Bu alana bir cevap yazın...