İnşallah en kısa zamanda aradığın aşkı bulup kayıplara karışırsın. Hayatında mutlu olursun ve seni bir daha hiç görmeyiz bundan dolayı.
Oldu mu?![]()
------
Mosinin böyle dediğine bakmayın bu arada gitsem en çok o üzülür
İnşallah en kısa zamanda aradığın aşkı bulup kayıplara karışırsın. Hayatında mutlu olursun ve seni bir daha hiç görmeyiz bundan dolayı.
Oldu mu?![]()
Ya yapma şunu ya. Gece gece kafamın içinde yankılanacak. Sebebi neydi ki 😒🫣
Haklısın telafi edeyim hemenYa yapma şunu ya. Gece gece kafamın içinde yankılanacak. Sebebi neydi ki 😒🫣
Farklı mailden üyelik açınLimiti kaçtı bu chatgpt nin![]()
Haaaarika 🤩
Hepsi kurgu ürünüdürYazılara üstten baktımda cidden siz böyle başkalarının manitalarına bakıp böyle iç mi geçiriyorsunuz?
Kimi bekliyosun acabaBu akşam bu konudaki tüm mesajlarınızı şu modda bekledim resmen
NOT 1: Bilmeyenler için Sinan Çetin'in fi tarihinde yaptığı Film Gibi programında kaybolan veya küsüp giden yakınlarını aramaya stüdyoya gelen kişiler bu kapıya bakardı, fonda da Barış Manço'nun Gülpembe şarkısının sözsüz kısmı çalardı. Kapıya uzun uzun bakılırdı, sonra kapı açılırdı ve kapıdan yakını gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerdi herkes
NOT 2: Bu video ile konunun ne alakası var derseniz, yapay zekaya yaptırdığınız görselleri buraya atmanızı beklerken bu moddaydım
@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@RüzgarGülü @TenTen @serhatt
En çok @12.Adam üzülür yavMosinin böyle dediğine bakmayın bu arada gitsem en çok o üzülür![]()
ChatGPT'nin oluşturduğu görselleriKimi bekliyosun acaba![]()
Daha öncede gittin hiç üzülmedim.------
Mosinin böyle dediğine bakmayın bu arada gitsem en çok o üzülür![]()
Daha öncede gittin hiç üzülmedim.
Gitmeni 4 gözle bekliyorum![]()
Evet hâlâ bayık. Bitsede gitsek gibi bakıyor 😅😅
Kendini ne güzel kandırıyorsun sen öyle
Kandıran sensin de neyse ikimiz de biliyoruz insanlar farklı bilsin tamam naz yapKendini ne güzel kandırıyorsun sen öyle![]()
Zamanında @xdragxx ı beklerken ben.Bu akşam bu konudaki tüm mesajlarınızı şu modda bekledim resmen
NOT 1: Bilmeyenler için Sinan Çetin'in fi tarihinde yaptığı Film Gibi programında kaybolan veya küsüp giden yakınlarını aramaya stüdyoya gelen kişiler bu kapıya bakardı, fonda da Barış Manço'nun Gülpembe şarkısının sözsüz kısmı çalardı. Kapıya uzun uzun bakılırdı, sonra kapı açılırdı ve kapıdan yakını gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerdi herkes
NOT 2: Bu video ile konunun ne alakası var derseniz, yapay zekaya yaptırdığınız görselleri buraya atmanızı beklerken bu moddaydım
@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@RüzgarGülü @TenTen @serhatt
Kapalı kapılar ardından da sana aynı davranıyorum.Kandıran sensin de neyse ikimiz de biliyoruz insanlar farklı bilsin tamam naz yap![]()
Aynen mosi en soğuk sensin he tamamKapalı kapılar ardından da sana aynı davranıyorum.
Mesafe iyiyidir
Haydi iyi geceler
Kapalı kapılar ardından da sana aynı davranıyorum.
Mesafe iyiyidir
Haydi iyi geceler
Aynen mosi en soğuk sensin he tamamSenin nazını benden başka kimse çekmez hadi git bakalım.
Sus lan yetersizAynen Zekai en soğuk sensin he tamam
Senin nazını benden başka kimse çekmez hadi git bakalım.![]()
Herkes pixar falan fotosunu attı sen hala atmadın
Susmuyorum lan avatarın bana yetersiz diyemez.Sus lan yetersiz![]()