Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah en kısa zamanda aradığın aşkı bulup kayıplara karışırsın. Hayatında mutlu olursun ve seni bir daha hiç görmeyiz bundan dolayı.

Oldu mu? :A
------

Mosinin böyle dediğine bakmayın bu arada gitsem en çok o üzülür :A

Haaaarika 🤩
Yazılara üstten baktımda cidden siz böyle başkalarının manitalarına bakıp böyle iç mi geçiriyorsunuz?
Hepsi kurgu ürünüdür
Bu akşam bu konudaki tüm mesajlarınızı şu modda bekledim resmen :A:A

NOT 1: Bilmeyenler için Sinan Çetin'in fi tarihinde yaptığı Film Gibi programında kaybolan veya küsüp giden yakınlarını aramaya stüdyoya gelen kişiler bu kapıya bakardı, fonda da Barış Manço'nun Gülpembe şarkısının sözsüz kısmı çalardı. Kapıya uzun uzun bakılırdı, sonra kapı açılırdı ve kapıdan yakını gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerdi herkes :D

NOT 2: Bu video ile konunun ne alakası var derseniz, yapay zekaya yaptırdığınız görselleri buraya atmanızı beklerken bu moddaydım :F

@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@RüzgarGülü @TenTen @serhatt
Kimi bekliyosun acaba :F

Bu akşam bu konudaki tüm mesajlarınızı şu modda bekledim resmen :A:A

NOT 1: Bilmeyenler için Sinan Çetin'in fi tarihinde yaptığı Film Gibi programında kaybolan veya küsüp giden yakınlarını aramaya stüdyoya gelen kişiler bu kapıya bakardı, fonda da Barış Manço'nun Gülpembe şarkısının sözsüz kısmı çalardı. Kapıya uzun uzun bakılırdı, sonra kapı açılırdı ve kapıdan yakını gelecek mi gelmeyecek mi diye beklerdi herkes :D

NOT 2: Bu video ile konunun ne alakası var derseniz, yapay zekaya yaptırdığınız görselleri buraya atmanızı beklerken bu moddaydım :F

@xdragxx @Yakamoz-Asi @Gerekli24
@RüzgarGülü @TenTen @serhatt
Zamanında @xdragxx ı beklerken ben. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and xdragxx
Aynen Zekai en soğuk sensin he tamam
Senin nazını benden başka kimse çekmez hadi git bakalım. :A
Sus lan yetersiz :A
------

Çok iyi oldu bak bu da :F:F:F

Gözümde canlanan sahne; @12.Adam günlerce, haftalarca ve aylarca forumun giriş kapısına uzuuun uzun bakarak sabırla @xdragxx'in gelmesini bekledi ve sonunda beklediği geldi :A

Mutlu Son, The End :A
Herkes pixar falan fotosunu attı sen hala atmadın :A

Bu alana bir cevap yazın...