Ben fark ettim de adam akıllı fotom yok ya hep selfie çekmişim güzel bir foto olsaydı yapacaktımChatgpt iṣini bilir tekrar yap![]()
Andırıyor biraz yalan yok. 😅Çok güzel olmuş yaa![]()
Ben fark ettim de adam akıllı fotom yok ya hep selfie çekmişim güzel bir foto olsaydı yapacaktım![]()
Abimiz Ilgaz Savcı mıdır? Benzettim de. 😂Bugünlük son denemem olsun
Çok yakıṣıklı erkek ve hanımefendi güzel kadın, büyük bir lüks otelden çıkarken çiz. Dıṣarıda son model arabalarına doğru gidiyorlar ama çıktıklarında bir sürü paparazi var.
Ekli dosyayı görüntüle 134174
Abimiz Ilgaz Savcı mıdır? Benzettim de. 😂
Hej Türk ÖğretmenEkli dosyayı görüntüle 134172
İsveç'te görev yapan bir Türk hanımefendi çiz dedim böyle çizdi öğretmen olmasını da istedim @Dosi
Ulan forum süresini azaltacaktım yine gece @xdragxx tam uygun konu açınca ortam sardı ama yavştan kaçayım yarın sabah dersim var yine sonrada laboratuvar var fitil yapacağız![]()
Benim hep yılbaşından yılbaşına. 😅Gece aklımız burada kalabilir
------
Kimin var ki zaten.
Ben son 12 ayda 1 fotom dahi yok.![]()
Bu konunun daha ekmeğini yeriz sen kaç artık burdayızUlan forum süresini azaltacaktım yine gece @xdragxx tam uygun konu açınca ortam sardı ama yavştan kaçayım yarın sabah dersim var yine sonrada laboratuvar var fitil yapacağız![]()
Hej Türk Öğretmeniyi detay.
Bu hanımefendinin gamzelisi daha genç görünümü versiyonuyum.
Kendimle alakalı daha fazla detay vermeyeyim
Zaten yaşımında çok altında gösteriyorum çok şükür![]()
Benim hep yılbaşından yılbaşına. 😅
Tüm arkadaşlarım evlendi. Yalnız kaldım. 😁 Hayat çok zor..
Yarın limit açılınca bu dediklerini diyip güncelleme yapacağım ort 30 yaşında çiz demiştim yaşını bilmiyorumHej Türk Öğretmeniyi detay.
Bu hanımefendinin gamzelisi daha genç görünümü versiyonuyum.
Kendimle alakalı daha fazla detay vermeyeyim
Zaten yaşımında çok altında gösteriyorum çok şükür![]()
Yine uğrarım sonra burayaBu konunun daha ekmeğini yeriz sen kaç artık burdayız![]()
Yok ya maalesef chat gpt daha güzel yapıyor. Bu Simge'ye benzedi lan bu da Simge 2.0 olmuş
Hak kalmadı 3 farklı hesaptan denedim bunun için de normalde de kullandığım uygulama sonra bakarımBu yazılanlar ile tekrar yap @Gerekli24 birde Göteborg detayını ekle. Bakalım ne çıkacak.
------
Aynı durumdayız![]()
Kendimi biraz tarif edince böyle yapmıştı ilkBu yazılanlar ile tekrar yap @Gerekli24 birde Göteborg detayını ekle. Bakalım ne çıkacak.
------
Aynı durumdayız![]()