Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Nefret ediyorum o pozlardan niye yaparlar ki

Reactions: xdragxx
Önce bu konu yüzünden sonrada @Yakamoz-Asi ’nin kendisini ayarlamasıyla gaza gelip biz de paylaşım yaptık ama animasyon yerine pixel pixar pixal hepsi karışınca karışıklık oldu,
Gizemli halimin bir kısmı gitti ona yanarım

Takma kafana onu yahu komple paylaşmadın sonuçta. Bir sıkıntı olacak durum yok. İyi geceler herkese bu arada

Reactions: TenTen

Herkesin derdi farklı bu konuda

Birileri yokluk çeker, diğeri sevgililerden yanar, bir baṣka gizemim gitti diye yanar.

@xdragxx @Gerekli24 @12.Adam @TenTen

Takma kafana onu yahu komple paylaşmadın sonuçta. Bir sıkıntı olacak durum yok. İyi geceler herkese bu arada
Sıkıntı olacağından değil. Gizemli olmayı seviyordum

Ben bir kaç kere gazetelere haber olmuş biriyim. Konuyla alakası yok ama belirteyim dedim
bir ara bahsetmiştim
Neyse diğer mevzularda gizem devam eder artık

Ben bir kaç kere gazetelere haber olmuş biriyim. Konuyla alakası yok ama belirteyim dedim
bir ara bahsetmiştim
Şunu ben desem he he kesin gazetelere çıkmıştın da dersin

Reactions: 12.Adam and Dosi

bir ara bahsetmiştim
Türkiye‘deki gazetelere mi ?

Reactions: Dosi
Herkesin derdi farklı bu konuda

Birileri yokluk çeker, diğeri sevgililerden yanar, bir baṣka gizemim gitti diye yanar.

@xdragxx @Gerekli24 @12.Adam @TenTen
Neyse gün sonunda Aykut'u çözdük öyle bakalım. 😏
@Dosi de belki benzer fotoğrafını atmamıştır ne belli. Aykut da var olanı boşa sıkarak yalan olduğuna inandırmaya çalışıyor. 😁 Dosi de aynı taktiği uygular geçer karşıya.

Dosiye daha çok inanırız emin ol.