Yoldaşımla paylaştığımız bir sürü yabancı dizi var o yüzden oralarda devam ediyoruz. Yerli işleri pek umursamıyoruz şu sıralar... Kurtulma murtulma yok, o benim yoldaşım be yoldaşımm.Sen bence @MasacRE den de kurtulmaya bakıyorsun artık
Yoldaşımla paylaştığımız bir sürü yabancı dizi var o yüzden oralarda devam ediyoruz. Yerli işleri pek umursamıyoruz şu sıralar... Kurtulma murtulma yok, o benim yoldaşım be yoldaşımm.Sen bence @MasacRE den de kurtulmaya bakıyorsun artık
Fok baskanda öyleydi Kütük mütük ama @MasacRE dikkat etsin Sevdiğimden değilde kışları forumu ısıtıyorduYoldaşımla paylaştığımız bir sürü yabancı dizi var o yüzden oralarda devam ediyoruz. Yerli işleri pek umursamıyoruz şu sıralar... Kurtulma murtulma yok, o benim yoldaşım be yoldaşımm.
Aah be fok başkan özledik gerçekten... @MasacRE yoldaşımda problem yok aynen devam...Fok baskanda öyleydi Kütük mütük ama @MasacRE dikkat etsin Sevdiğimden değilde kışları forumu ısıtıyordu
Ekli dosyayı görüntüle 78217
Senin planların bende işe yaramaz ben diziyi izledimAah be fok başkan özledik gerçekten... @MasacRE yoldaşımda problem yok aynen devam...
Evet biraz öyle tabi, planlarımı açık ediyorsun olmuyor hiç.Senin planların bende işe yaramaz ben diziyi izledim
Şimdii Eyşan gibi düşün @MasacRE mi öldürücek seniEvet biraz öyle tabi, planlarımı açık ediyorsun olmuyor hiç.
O bana kıymaaazz.Şimdii Eyşan gibi düşün @MasacRE mi öldürücek seni
O kütüğe güvenme fok başkanın arkasından sürekli küfrediyor @MEnes Aynısı sende yok oldunda yaşanırO bana kıymaaazz.