Kanayan yaram suss....Yaa yamaçtan beklerim herşeyi de Bariştan beklemem Adam nasıl heteroysa artık Gupse gibi birisiyle çıkıyor Öyle efendi birisi
Kanayan yaram suss....Yaa yamaçtan beklerim herşeyi de Bariştan beklemem Adam nasıl heteroysa artık Gupse gibi birisiyle çıkıyor Öyle efendi birisi
Barış'ı basmayı tercih ederimal tuz bas yarana
hayallerin deBarış'ı basmayı tercih ederim
Ayyyy bu herif Yamaçla yatmadan başlamam @xemrexxx @Forumdash
Biriniz yamac biriniz arık olursunuz öyle düşünüp izleyin evet @xemrexxxTarafımız belli. Yamaç ve Arık Böke shipledik. Bu sahnede de ateş ediyorlardı. Arık Böke gay olsa keşke, Yamaç'da ondan etkilense ve biseksüel olduğunu fark etse de bi vuslat görsek. Silahlı çatışma ortasında aşklarını yasayan, öpüşen erkek çift izlesek.
Hadi @Yiğitt le birlikte dönünKudurdun değil mi bunu görünce
Ben Elma falan izlemiyorum kaç kez söyleyeceğim.
Eğer virüs olmasaydı Barış Arduç yeni sezona kalmayabilirdi ama mecbur kalacak artık
Aaa evet bulluy burada virüsün birazda olumlu etkisinden bahsetmiş Yeni sezonda olmalı zaten son bölümü sezon finalı gibi düşünsünler ve şu son sezonda olan saçmalıkları silip yeni sezona baslasınlarTabi Corona bizi salar da diziler yayın hayatına dönerse...
Senden beklenir @kerem mesajalrını getirmiş zaten göbek ata ata izlemişsin hemdeBen Elma falan izlemiyorum kaç kez söyleyeceğim.
O mesajlar yalandı ama. Seviyormuş gibi yapayım da reytingleri düşsün dedim ama olmayınca bıraktım.Senden beklenir @kerem mesajalrını getirmiş zaten göbek ata ata izlemişsin hemde
Senin bu jest sosyeten ne yapmaya çalısıyor ayoll sürekli tv e çıkıyor sonra yayından kalkıyor sonra yine çıkıyor @xemrexxx @Forumdash @serhattO mesajlar yalandı ama. Seviyormuş gibi yapayım da reytingleri düşsün dedim ama olmayınca bıraktım.
Evet muhteşemliğin kitabını yazıyoruz hep birlikte.Senin bu jest sosyeten ne yapmaya çalısıyor ayoll sürekli tv e çıkıyor sonra yayından kalkıyor sonra yine çıkıyor @xemrexxx @Forumdash @serhatt
Şu reytingi paylaşan adamımın videolarında gördüm şaşırdım ama helal olsu tv e tekrar çıkmıs jest sosyete mesala @MEnes halkası yapamadı senin azmini kutlarımEvet muhteşemliğin kitabını yazıyoruz hep birlikte.
Oda Elma'yı izliyor sanırım.
Biriniz yamac biriniz arık olursunuz öyle düşünüp izleyin evet @xemrexxx
Sürünüyor zavallıSenin bu jest sosyeten ne yapmaya çalısıyor ayoll sürekli tv e çıkıyor sonra yayından kalkıyor sonra yine çıkıyor @xemrexxx @Forumdash @serhatt