Yamaç ve Arık Böke Tanışıyor! - 3. Sezon 25. Bölüm

Devam ediyorum ama yeltene yeltene diyelim, bu sezon biktirdi dizi bizi sirf uzatacaklar diye. :A

Araya hep sacma sapan 2-3 bölümlük kisa senaryolar eklenmesi reytingleri de düsürdü zaten. :(
Bu sezou mahsun gelmese ölüyordum sıkıntıdan şimdide barışla nefes alacaz :A :A :A @serhatt @xemrexxx @Bully

Aaa evet bulluy burada virüsün birazda olumlu etkisinden bahsetmiş :A :A :A Yeni sezonda olmalı zaten son bölümü sezon finalı gibi düşünsünler ve şu son sezonda olan saçmalıkları silip yeni sezona baslasınlar :A :A :A
Bu sezou mahsun gelmese ölüyordum sıkıntıdan şimdide barışla nefes alacaz :A :A :A @serhatt @xemrexxx @Bully
Çağatay'dan beklentimiz büyüktü ama koskoca Nejat İşler senaryoyu doldurmak için geldi gibi bir şey oldu :A Düşman sahaya inmeyince olmuyor :A Arık Böke - Yamaç kapışması güzel olacaktır :D Cengiz Erdenet'i de Musa Uzunlar oynayacak, bayağı iyi takviye :D

Mahsun sezonu kurtardı evet, dönmese durumlar kötüydü :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Çağatay'dan beklentimiz büyüktü ama koskoca Nejat İşler senaryoyu doldurmak için geldi gibi bir şey oldu :A Düşman sahaya inmeyince olmuyor :A Arık Böke - Yamaç kapışması güzel olacaktır :D Cengiz Erdenet'i de Musa Uzunlar oynayacak, bayağı iyi takviye :D

Mahsun sezonu kurtardı evet, dönmese durumlar kötüydü :A
Aaa şimdi evet çağatay sıkıcı bir karakteri ve kendi gibi sıkıcı bir müziğide vardı :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully