Tv e çıkmıs napmıs etmiş birde kovuyorlar yine bacadan geliyorlar @AseratSürünüyor zavallı
Tv e çıkmıs napmıs etmiş birde kovuyorlar yine bacadan geliyorlar @AseratSürünüyor zavallı
En cok Yasak Elma'yi izliyor. Yarismada bile sirf o dizinin resimlerini paylasiyordu.
Sonra da başarı diyorlarTv e çıkmıs napmıs etmiş birde kovuyorlar yine bacadan geliyorlar @Aserat
Çukura devam ediyormuydunEn cok Yasak Elma'yi izliyor. Yarismada bile sirf o dizinin resimlerini paylasiyordu.
Babil'i bende izliyorum, Kadin bitince Cukur'la ona tutundum.
Devam ediyorum ama yeltene yeltene diyelim, bu sezon biktirdi dizi bizi sirf uzatacaklar diye.Çukura devam ediyormuydun
Hoşttt maganda bozuntusu
Azgın şey 😱
Kemal'i de öldürdüler zaten...
Allah korusun.
Zaten birbirinize uyumlu değilsiniz Erkeksiniz normalde ikinizde kadın bakmanız gerekir sonra erkeğe bakarkende ikiniz yine baktınızdan yine birbirinize uymuyorsunuz korkmayınHoşttt maganda bozuntusu
Barışta değilde mahsunda katılıyorum @Aserat Kuzgunu izliyordunya barışlı bölümleri izleKemal'i de öldürdüler zaten...
Arik Böke olmasa da olurdu, sevmiyorum ben o adami.
Mahsun'un müzigi bile yeter.
BOŞ YAPMA!!!!!Zaten birbirinize uyumlu değilsiniz Erkeksiniz normalde ikinizde kadın bakmanız gerekir sonra erkeğe bakarkende ikiniz yine baktınızdan yine birbirinize uymuyorsunuz korkmayın
Aaa evet bulluy burada virüsün birazda olumlu etkisinden bahsetmiş Yeni sezonda olmalı zaten son bölümü sezon finalı gibi düşünsünler ve şu son sezonda olan saçmalıkları silip yeni sezona baslasınlar
Çağatay'dan beklentimiz büyüktü ama koskoca Nejat İşler senaryoyu doldurmak için geldi gibi bir şey oldu Düşman sahaya inmeyince olmuyor Arık Böke - Yamaç kapışması güzel olacaktır Cengiz Erdenet'i de Musa Uzunlar oynayacak, bayağı iyi takviye
Hayatta dönmem bu diziye ben, unut onuHadi @Yiğitt le birlikte dönün
@MEnes şunu yontHayatta dönmem bu diziye ben, unut onu
Aaa şimdi evet çağatay sıkıcı bir karakteri ve kendi gibi sıkıcı bir müziğide vardıÇağatay'dan beklentimiz büyüktü ama koskoca Nejat İşler senaryoyu doldurmak için geldi gibi bir şey oldu Düşman sahaya inmeyince olmuyor Arık Böke - Yamaç kapışması güzel olacaktır Cengiz Erdenet'i de Musa Uzunlar oynayacak, bayağı iyi takviye
Mahsun sezonu kurtardı evet, dönmese durumlar kötüydü
Yoldaşımdan geçti ya saldım artık onu... Yontma bile kurtarmaz...@MEnes şunu yont
Sen bence @MasacRE den de kurtulmaya bakıyorsun artıkYoldaşımdan geçti ya saldım artık onu... Yontma bile kurtarmaz...