sıradaki için uğraşmam ama sonrasına bakarızDaha önemli işlerim var normal olarak. Teaser’ı yakalarım inşallah.
sıradaki için uğraşmam ama sonrasına bakarızDaha önemli işlerim var normal olarak. Teaser’ı yakalarım inşallah.
Ha reklam şarkısıysa daha iyi@Forumdash ’ın beni yanlış tanımasını istemiyorum.Ben klip için demiştim hem onu, reklam şarkısını yani.
Aleyna Tilki'nin olduğu şeylere tınlamıyorum genelde.Yenimi dinledin? 😱
Yıldız Tilbe şarkısı, tabiki iyi olacak.
Klibin yönetmeni Aleyna Tilki
Aleyna'nın sesi harika, gerek Yetenek Sizsinizde gerekse başka canlı yayınlarda dinledik. Ebru Gündeş, Selda Bağcan şarkılatını bile çok harika yorumluyorAleyna Tilki'nin olduğu şeylere tınlamıyorum genelde.
Şimdi taşlar yerine oturdu işte, klip şarkıyı katletmiş resmen. Ayrıca şarkıcının sesiyle oynandığı o kadar belli oluyor ki...
Olabilir ama madem sesi o kadar iyiyse gidip kendini geliştirip öyle şarkıcı olsun. Saçma sapan açıklamaları ve skandalları da çabası. Hala çocuk, şöhreti kaldıramıyor gerçeğini de kabullenelim.Aleyna'nın sesi harika, gerek Yetenek Sizsinizde gerekse başka canlı yayınlarda dinledik. Ebru Gündeş, Selda Bağcan şarkılatını bile çok harika yorumluyor
Yurt dışına geliştirmek için gidiyor zatenOlabilir ama madem sesi o kadar iyiyse gidip kendini geliştirip öyle şarkıcı olsun. Saçma sapan açıklamaları ve skandalları da çabası. Hala çocuk, şöhreti kaldıramıyor gerçeğini de kanullenelim.
Ne diyim, umarım kendini geliştirir, aklı başına gelirse birgün Eurovision'da bile bizi temsil etsin derim. Ama herşeyden önce eğitim ve öğretim şart.Yurt dışına geliştirmek için gidiyor zaten
Öyle her ay yeni kliple gelmiyor. Yılda 1 en fazla 2 klip çekiyor tek. Her klibi izlenme rekorları kıriyor
Ben sesine şarkısına bakarım. Tavırları falan ilgilenmiyorumNe diyim, umarım kendini geliştirir, aklı başına gelirse birgün Eurovision'da bile bizi temsil etsin derim. Ama herşeyden önce eğitim ve öğretim şart.
@Forumdash geçen @dreamy ağlayıp durdu Aleyna konusunu bana bırakın dedi, bende tamam dedim. Dünden beri 200 olmuş, git aç konusunu dedim, yok sen aç dedi. Hep şovmuş o gözyaşları
Geçen ki konumanız, ağlaşmanız Aleyno'nun yeni şarkı için değilmiydi@Forumdash ’ın beni yanlış tanımasını istemiyorum.Ben klip için demiştim hem onu, reklam şarkısını yani.
Sen Manzara şarkısı için açmadın, o senin hatanGeçen ki konumanız, ağlaşmanız Aleyno'nun yeni şarkı için değilmiydiHem niye bunu böyle ayrı konu actinizki1 Milyar değil sonucta. Kızın 500milyona yaklaşan klibi varken bu konu hafif kalmiş. Orjinal klip konusunda başliği değiştirseniz yeterdi
Mor için de açmadim sanırımSen Manzara şarkısı için açmadın, o senin hatanher 100 ve üzeri için açılıyor konular. Aleyna'nın ne eksiği var
yakında Sen Olsan Bari içinde gelir konu
Maksat forum şenlensinMor için de açmadim sanırımHatta Hande'nin 100mlik ilk şarkısı oldugu haldeGerek görmiyorum niyeyseKimse de 100milyon oldu 200milyon diye arama yapmıyordur. Ama Mor diye arattiği zaman başliği 100m diye görecekler
Hayırlısı olsun da emekli olmak derkenMaksat forum şenlensinhem yakında 1000 konum olacak forumda. Jübile yapıp emekliye ayrılmadan açayım konular
Etkinliğimin bitimiyle o rakama ulaşıyorum30 konu yapacak kalan gruplar vs.
Yani klip kısminda son 14 aydır yaptığım bazen garip, bazen yeni isimler, bazende çok popüler isimleri açmayacam demek. Konu açmada emekliye ayrılmak yaniHayırlısı olsun da emekli olmak derken
Buralar azcık canlanmışti ama yine de sen bilirsinYani klip kısminda son 14 aydır yaptığım bazen garip, bazen yeni isimler, bazende çok popüler isimleri açmayacam demek. Konu açmada emekliye ayrılmak yani
Evet, klip kısmında baya baskın rolde oldum. Bir ara yoktum baya öksüz kalmıştı ama bayrağı @dreamy gibi gençlere bırakmak en doğrusu galibaBuralar azcık canlanmışti ama yine de sen bilirsin
hahhahahhaha@dreamy i böyle bi yükün altına sokma. Bırak gençliğini yaşasın
Edebiyat yapmadım sonucta gerçekleri söyledimhahhahahhahaÇok güzel bir cümle kurdunuz beyefendi
Gerçekleri o açıdan hiç düşünmemiştimEdebiyat yapmadım sonucta gerçekleri söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?