Yalnız Çiçek, 200 Milyon İzlenmeyi Aştı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yenimi dinledin? 😱
Yıldız Tilbe şarkısı, tabiki iyi olacak.
Klibin yönetmeni Aleyna Tilki :A
Aleyna Tilki'nin olduğu şeylere tınlamıyorum genelde. :A

Şimdi taşlar yerine oturdu işte, klip şarkıyı katletmiş resmen. Ayrıca şarkıcının sesiyle oynandığı o kadar belli oluyor ki...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aleyna Tilki'nin olduğu şeylere tınlamıyorum genelde. :A

Şimdi taşlar yerine oturdu işte, klip şarkıyı katletmiş resmen. Ayrıca şarkıcının sesiyle oynandığı o kadar belli oluyor ki...
Aleyna'nın sesi harika, gerek Yetenek Sizsinizde gerekse başka canlı yayınlarda dinledik. Ebru Gündeş, Selda Bağcan şarkılatını bile çok harika yorumluyor :D

• Güldürdün
Reactions: kerem
Aleyna'nın sesi harika, gerek Yetenek Sizsinizde gerekse başka canlı yayınlarda dinledik. Ebru Gündeş, Selda Bağcan şarkılatını bile çok harika yorumluyor :D
Olabilir ama madem sesi o kadar iyiyse gidip kendini geliştirip öyle şarkıcı olsun. Saçma sapan açıklamaları ve skandalları da çabası. Hala çocuk, şöhreti kaldıramıyor gerçeğini de kabullenelim. :D

• Güldürdün
Olabilir ama madem sesi o kadar iyiyse gidip kendini geliştirip öyle şarkıcı olsun. Saçma sapan açıklamaları ve skandalları da çabası. Hala çocuk, şöhreti kaldıramıyor gerçeğini de kanullenelim. :D
Yurt dışına geliştirmek için gidiyor zaten :A
Öyle her ay yeni kliple gelmiyor. Yılda 1 en fazla 2 klip çekiyor tek. Her klibi izlenme rekorları kıriyor :Z

• Güldürdün
Yurt dışına geliştirmek için gidiyor zaten :A
Öyle her ay yeni kliple gelmiyor. Yılda 1 en fazla 2 klip çekiyor tek. Her klibi izlenme rekorları kıriyor :Z
Ne diyim, umarım kendini geliştirir, aklı başına gelirse birgün Eurovision'da bile bizi temsil etsin derim. Ama herşeyden önce eğitim ve öğretim şart. :A

• Güldürdün
Ne diyim, umarım kendini geliştirir, aklı başına gelirse birgün Eurovision'da bile bizi temsil etsin derim. Ama herşeyden önce eğitim ve öğretim şart. :A
Ben sesine şarkısına bakarım. Tavırları falan ilgilenmiyorum :A :A
İbrahim Tatlıses misali :A

• İlginç
@Forumdash geçen @dreamy ağlayıp durdu Aleyna konusunu bana bırakın dedi, bende tamam dedim. Dünden beri 200 olmuş, git aç konusunu dedim, yok sen aç dedi. Hep şovmuş o gözyaşları :A:A
@Forumdash ’ın beni yanlış tanımasını istemiyorum. :A Ben klip için demiştim hem onu, reklam şarkısını yani. :Z
Geçen ki konumanız, ağlaşmanız Aleyno'nun yeni şarkı için değilmiydi :A Hem niye bunu böyle ayrı konu actinizki:A 1 Milyar değil sonucta. Kızın 500milyona yaklaşan klibi varken bu konu hafif kalmiş. Orjinal klip konusunda başliği değiştirseniz yeterdi :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Geçen ki konumanız, ağlaşmanız Aleyno'nun yeni şarkı için değilmiydi :A Hem niye bunu böyle ayrı konu actinizki:A 1 Milyar değil sonucta. Kızın 500milyona yaklaşan klibi varken bu konu hafif kalmiş. Orjinal klip konusunda başliği değiştirseniz yeterdi :A
Sen Manzara şarkısı için açmadın, o senin hatan :A her 100 ve üzeri için açılıyor konular. Aleyna'nın ne eksiği var :A
yakında Sen Olsan Bari içinde gelir konu :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sen Manzara şarkısı için açmadın, o senin hatan :A her 100 ve üzeri için açılıyor konular. Aleyna'nın ne eksiği var :A
yakında Sen Olsan Bari içinde gelir konu :A
Mor için de açmadim sanırım:X Hatta Hande'nin 100mlik ilk şarkısı oldugu halde:X Gerek görmiyorum niyeyse:A Kimse de 100milyon oldu 200milyon diye arama yapmıyordur. Ama Mor diye arattiği zaman başliği 100m diye görecekler :A

• Güldürdün
Mor için de açmadim sanırım:X Hatta Hande'nin 100mlik ilk şarkısı oldugu halde:X Gerek görmiyorum niyeyse:A Kimse de 100milyon oldu 200milyon diye arama yapmıyordur. Ama Mor diye arattiği zaman başliği 100m diye görecekler :A
Maksat forum şenlensin :A hem yakında 1000 konum olacak forumda. Jübile yapıp emekliye ayrılmadan açayım konular :A
Etkinliğimin bitimiyle o rakama ulaşıyorum :A 30 konu yapacak kalan gruplar vs. :F

• Harika
Reactions: Forumdash