Pop müziğin en çok dinlenen ve her yaptığı klip izlenme rekorları kıran yetenekli ve güzel şarkıcı Aleyna Tilki'nin, sözleri Yıldız Tilbe'ye, düzenlemesi ise Emrah Karaduman'a ait olan 'Yalnız Çiçek' şarkısı 200 Milyon izlenmeyi aştı.
Sen Olsan Bari de 400 olacak yakında, ona da hazırlıklı ol
Starımız başarılara doyamıyorSen Olsan Bari de 400 olacak yakında, ona da hazırlıklı ol![]()
Parayla satın alınmış izleyiciler ne darbesi
Kına yakarsınız sizde
Yenimi dinledin? 😱Şarkıyı dinledim de fena değilmiş ama o kilp ne ya. Çocuk şarkısına çevirmişler resmen.
Ee tabi, bu da kendini avutma yöntemiParayla satın alınmış izleyiciler ne darbesi![]()
beni atın bunların arasına
Ee tabi, bu da kendini avutma yöntemi
Bu kız seviliyor, dinleniyor, beğeniliyor.
Çatlamaya devam![]()
işte Aleyna'nın her başarısı sana böyle tokat gibi yapıştırılıyor
olmayan başarıyı başarı sananlara o tokatişte Aleyna'nın her başarısı sana böyle tokat gibi yapıştırılıyor![]()
@Forumdash ’ın beni yanlış tanımasını istemiyorum.@Forumdash geçen @dreamy ağlayıp durdu Aleyna konusunu bana bırakın dedi, bende tamam dedim. Dünden beri 200 olmuş, git aç konusunu dedim, yok sen aç dedi. Hep şovmuş o gözyaşları![]()
Klip konuları bende olduğu sürece o konulara bulaşmam.Starımız başarılara doyamıyor
@dreamy geçen bana duygu sömürüsü yapmıştı, bu konuyu açmadım o yüzden ama dünden beri bekliyordum, yok sen aç demişben yinede ona şansı veriyorum, dreamy, kim açsın?
![]()
Sadece 1 konu için anlaşmıştıkKlip konuları bende olduğu sürece o konulara bulaşmam.![]()
Daha önemli işlerim var normal olarak. Teaser’ı yakalarım inşallah.Sadece 1 konu için anlaşmıştıkçok zorlama şansını, zaten böyle az girersen başkaları kapar
![]()