AR KA DAŞ LARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!Ölüm zamanı dizisinde tanıştılar ama arkadaş olmadılar vakit geçirdiler diye arkadaş olmuyorlar
AR KA DAŞ LARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!Ölüm zamanı dizisinde tanıştılar ama arkadaş olmadılar vakit geçirdiler diye arkadaş olmuyorlar
Geber 😂😂😂Abi hadi bak işine yaaaaa. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.
Verecek cevabın kalmayınca sen.
AR KA DAŞ LARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!
Saz, sivrisinek vb. Konu dışına çıkan sendin hem iyi bir susturucu attım üzerine bakıp bakıp durursun bir süreVerecek cevabın kalmayınca sen.
Yoo tam da konuyla alakalı şeylerdi, senin ısrarla anlamaman sebebiyle.Saz, sivrisinek vb. Konu dışına çıkan sendin hem iyi bir susturucu attım üzerine bakıp bakıp durursun bir süre
Ben lafımı söyledim daha önce adaleti sağlıyorum forumda 6 kişilik çenemle tutturmuşlar bir türkü kendi fikirlerini doğru diye kabul ettirecekler ben varken mümkün değilYoo tam da konuyla alakalı şeylerdi, senin ısrarla anlamaman sebebiyle.
Ayrıca sen hayırdır bunların avukatlığına mı soyundun herkesin mesajını alıntılıyorsun bir de dizinin fanı değilim dersin aynen hiç değilsin.
Ay kimsenin kendi fikrini doğru diye kabul ettirmeye çalıştığı yok şaka mısın sen. Arkadaş olduğu gün gibi ortada olanlara arkadaş değil deniliyor, Afra ve Mert Yazıcıoğlu'nun durumları farklı olmasına rağmen bir tutuluyor yani bu saçmalığı savunmak için daha saçma şeyler yazıyorsunuz da cevap veriyoruz.Ben lafımı söyledim daha önce adaleti sağlıyorum forumda 6 kişilik çenemle tutturmuşlar bir türkü kendi fikirlerini doğru diye kabul ettirecekler ben varken mümkün değil
Cevap verme o zaman saçmalıksaAy kimsenin kendi fikrini doğru diye kabul ettirmeye çalıştığı yok şaka mısın sen. Arkadaş olduğu gün gibi ortada olanlara arkadaş değil deniliyor, Afra ve Mert Yazıcıoğlu'nun durumları farklı olmasına rağmen bir tutuluyor yani bu saçmalığı savunmak için daha saçma şeyler yazıyorsunuz da cevap veriyoruz.
Senin gibi yılanların başını ezmek gerekiyor ne yapalım.Cevap verme o zaman saçmalıksa
Zor o kimler kimler denediSenin gibi yılanların başını ezmek gerekiyor ne yapalım.
Adaletin ne demek olduğunu bilmeyen birinin bunu savunuyorum demesi de ayrı komik ayol. Geçti senin o olmayan devrin, başka kapıya artık.Ben lafımı söyledim daha önce adaleti sağlıyorum forumda 6 kişilik çenemle tutturmuşlar bir türkü kendi fikirlerini doğru diye kabul ettirecekler ben varken mümkün değil
Adaletin ne demek olduğunu bilmeyen birinin bunu savunuyorum demesi de ayrı komik ayol. Geçti senin o olmayan devrin, başka kapıya artık.
Kız bu işte de sen yani metres kazandı, dünden beri övüp duruyorlar @Dosi @Angelica @Alos @Zeyno @Emre Ozansoy @The_Erinch @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @MasacRE @12.Adam @CervantesBöyle susarsın işte.
Konuda ismi geçen şahıs Buçe'nin tırnağı olamaz, tam bir kraliçe.Kız bu işte de sen yani metres kazandı, dünden beri övüp duruyorlar @Dosi @Angelica @Alos @Zeyno @Emre Ozansoy @The_Erinch @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @MasacRE @12.Adam @Cervantes