'Yalı Çapkını' Gerçek Oldu, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in Aşkı Patladı!

Saz, sivrisinek vb. Konu dışına çıkan sendin :X hem iyi bir susturucu attım üzerine bakıp bakıp durursun bir süre :A
Yoo tam da konuyla alakalı şeylerdi, senin ısrarla anlamaman sebebiyle. :A

Ayrıca sen hayırdır bunların avukatlığına mı soyundun herkesin mesajını alıntılıyorsun bir de dizinin fanı değilim dersin aynen hiç değilsin. :F

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Yoo tam da konuyla alakalı şeylerdi, senin ısrarla anlamaman sebebiyle. :A

Ayrıca sen hayırdır bunların avukatlığına mı soyundun herkesin mesajını alıntılıyorsun bir de dizinin fanı değilim dersin aynen hiç değilsin. :F
Ben lafımı söyledim daha önce adaleti sağlıyorum forumda 6 kişilik çenemle :A :A tutturmuşlar bir türkü kendi fikirlerini doğru diye kabul ettirecekler ben varken mümkün değil :X

Ben lafımı söyledim daha önce adaleti sağlıyorum forumda 6 kişilik çenemle :A :A tutturmuşlar bir türkü kendi fikirlerini doğru diye kabul ettirecekler ben varken mümkün değil :X
Ay kimsenin kendi fikrini doğru diye kabul ettirmeye çalıştığı yok şaka mısın sen. :A Arkadaş olduğu gün gibi ortada olanlara arkadaş değil deniliyor, Afra ve Mert Yazıcıoğlu'nun durumları farklı olmasına rağmen bir tutuluyor yani bu saçmalığı savunmak için daha saçma şeyler yazıyorsunuz da cevap veriyoruz. :A

Ay kimsenin kendi fikrini doğru diye kabul ettirmeye çalıştığı yok şaka mısın sen. :A Arkadaş olduğu gün gibi ortada olanlara arkadaş değil deniliyor, Afra ve Mert Yazıcıoğlu'nun durumları farklı olmasına rağmen bir tutuluyor yani bu saçmalığı savunmak için daha saçma şeyler yazıyorsunuz da cevap veriyoruz. :A
Cevap verme o zaman saçmalıksa :A

Adaletin ne demek olduğunu bilmeyen birinin bunu savunuyorum demesi de ayrı komik ayol. :F Geçti senin o olmayan devrin, başka kapıya artık. :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • Sinir Bozucu
Reactions: Angelica