Birbirlerini takip ediyorlardı, etkileşim veriyorlardı, birlikte görüntü veriyorlardı nasıl arkadaş değiller diyebiliyorsun?
Yahu Ölüm zamanı filminde tanıştılar hepsi mert afra ile yakın arkadaştı ya
Birbirlerini takip ediyorlardı, etkileşim veriyorlardı, birlikte görüntü veriyorlardı nasıl arkadaş değiller diyebiliyorsun?
Teyzem sonuna kadar haklı yani konuda üzerinden mağduriyet kasılan mert yazıcıoğlu ayrılıktan 1 ay sonra dilan denizle baş başa tatile çıktı. Haberdeki kişilerden bağımsız Dilan la baş başa aynı odada günler geçiren biri nasıl mağdur olur? Ben hiç böyle bir şey duymadım Allah herkese nasip etsin sen @serhatt la @Alos la çok takıldığından Dilan ı iplemedin galiba @Maskeli Fedai ve @MasacRE ile aynı yoldan gidiyorsunuz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Emre Ozansoy @cookies @Cervantes @mrt-06 @Dosi @12.Adam @DarkLegenD @Angelica
Forumun kapısına asmak lazım…Teyzem sonuna kadar haklı yani konuda üzerinden mağduriyet kasılan mert yazıcıoğlu ayrılıktan 1 ay sonra dilan denizle baş başa tatile çıktı. Haberdeki kişilerden bağımsız Dilan la baş başa aynı odada günler geçiren biri nasıl mağdur olur? Ben hiç böyle bir şey duymadım Allah herkese nasip etsin sen @serhatt la @Alos la çok takıldığından Dilan ı iplemedin galiba @Maskeli Fedai ve @MasacRE ile aynı yoldan gidiyorsunuz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Emre Ozansoy @cookies @Cervantes @mrt-06 @Dosi @12.Adam @DarkLegenD @Angelica Ekli dosyayı görüntüle 121800
Ya işte böyle kalırsın
Diğerlerinden bize ne ablacım biz bu üçlüden bahsediyoruz? Ayrıca onların arkadaşlık seviyesiyle bu üçlünün arkadaşlık seviyesi aynı değil ama avukata bağladığın için yine gözünü kulağını tıkayacaksın o yüzden uzatmayalım.Yahu Ölüm zamanı filminde tanıştılar hepsi mert afra ile yakın arkadaştı ya
İman gücüm, çelik zırhım ondan bir şey olmaz bana kudur.Kız ahlar tutsaydı ilk sen geberirdin kaç kişiyle çıkarken best friendiyle birlikte oldun be
Diğerlerinden bize ne ablacım biz bu üçlüden bahsediyoruz? Ayrıca onların arkadaşlık seviyesiyle bu üçlünün arkadaşlık seviyesi aynı değil ama avukata bağladığın için yine gözünü kulağını tıkayacaksın o yüzden uzatmayalım.
Arkadaşının sevgilisi değildi ama Dilan bu ayrıntıyı atlama. Resmen kızı elinden aldı, ayrılmalarına sebep oldu. Gerçi tüm suç Afra'da.Teyzem sonuna kadar haklı yani konuda üzerinden mağduriyet kasılan mert yazıcıoğlu ayrılıktan 1 ay sonra dilan denizle baş başa tatile çıktı. Haberdeki kişilerden bağımsız Dilan la baş başa aynı odada günler geçiren biri nasıl mağdur olur? Ben hiç böyle bir şey duymadım Allah herkese nasip etsin sen @serhatt la @Alos la çok takıldığından Dilan ı iplemedin galiba @Maskeli Fedai ve @MasacRE ile aynı yoldan gidiyorsunuz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Emre Ozansoy @cookies @Cervantes @mrt-06 @Dosi @12.Adam @DarkLegenD @Angelica Ekli dosyayı görüntüle 121800
Teyzem sonuna kadar haklı yani konuda üzerinden mağduriyet kasılan mert yazıcıoğlu ayrılıktan 1 ay sonra dilan denizle baş başa tatile çıktı. Haberdeki kişilerden bağımsız Dilan la baş başa aynı odada günler geçiren biri nasıl mağdur olur? Ben hiç böyle bir şey duymadım Allah herkese nasip etsin sen @serhatt la @Alos la çok takıldığından Dilan ı iplemedin galiba @Maskeli Fedai ve @MasacRE ile aynı yoldan gidiyorsunuz @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Emre Ozansoy @cookies @Cervantes @mrt-06 @Dosi @12.Adam @DarkLegenD @Angelica Ekli dosyayı görüntüle 121800
Arkadaşının sevgilisi değildi ama Dilan bu ayrıntıyı atlama. Resmen kızı elinden aldı, ayrılmalarına sebep oldu. Gerçi tüm suç Afra'da.
Heyatım önce boynuzlayan, görüntü veren mert oldu be kaybetti bu üçgende the end,...Arkadaşının sevgilisi değildi ama Dilan bu ayrıntıyı atlama. Resmen kızı elinden aldı, ayrılmalarına sebep oldu. Gerçi tüm suç Afra'da.
Sevgilisinin arkadaşıyla aynı ortamda bulunuyor ve vakit geçiriyorsa dolayısıyla iki Mert de arkadaş olmuş oluyorlar bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Zaten ikili daha önce bir dizide rol almışlardı Ölüm Zamanı diye.Bunu anlatmaya çalışıyoruz ama hala üçü arkadaştı deniyor arkadaş olan afra ile mert ramazan iki mert arkadaş değildi
------
Afraya hiç birşeye sebep olmadı çok önceden ayrılmıştı onlar
Sevgilisinin arkadaşıyla aynı ortamda bulunuyor ve vakit geçiriyorsa dolayısıyla iki Mert de arkadaş olmuş oluyorlar bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Zaten ikili daha önce bir dizide rol almışlardı Ölüm Zamanı diye.
Kuz bunun zirvesi yaşandı herkes de alkışladı ne büyüttünüz be kıskançlar kartlarSevgilisinin arkadaşıyla aynı ortamda bulunuyor ve vakit geçiriyorsa dolayısıyla iki Mert de arkadaş olmuş oluyorlar bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Zaten ikili daha önce bir dizide rol almışlardı Ölüm Zamanı diye.
Ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açmak boynuzlamak olmuyor.Heyatım önce boynuzlayan, görüntü veren mert oldu be kaybetti bu üçgende the end,...
Doğruları söylüyorum ve dokuz köyden kovuluyorum aynennnnn.Kuz bunun zirvesi yaşandı herkes de alkışladı ne büyüttünüz be kıskançlar kartlar
İşte ilk mesajıma geliyor konu detayları bilmiyoruz ayrılık tarihi, kim aldattı vb. Boşuna kavga gürültüAyrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açmak boynuzlamak olmuyor.
Doğruları söylüyorum ve dokuz köyden kovuluyorum aynennnnn.
Iyyy aşklarını ne kıskanacağım be. Dizideki halleri yeterince soğumama sebep oldu zaten kendilerinden.İşte ilk mesajıma geliyor konu detayları bilmiyoruz ayrılık tarihi, kim aldattı vb. Boşuna kavga gürültü
Ama şu gerçek forumda konudaki ikiliyi kıskanan çok kimi senin gibi aşklarını kimi reytinglerini kıskanıyor devam edin siz............
Malum kişiden hiçbir farkın kalmadı bence bu seviyeye düştüğün için kendinden utan artık.İşte ilk mesajıma geliyor konu detayları bilmiyoruz ayrılık tarihi, kim aldattı vb. Boşuna kavga gürültü
Ama şu gerçek forumda konudaki ikiliyi kıskanan çok kimi senin gibi aşklarını kimi reytinglerini kıskanıyor devam edin siz............
Sen de bilmiyorsun evlerine kamera mı taktırdın sana da naşşşIyyy aşklarını ne kıskanacağım be. Dizideki halleri yeterince soğumama sebep oldu zaten kendilerinden.
Detay bilmiyorsan boş yapma o zaman naşşşşş.
Abi hadi bak işine yaaaaa. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.Sen de bilmiyorsun evlerine kamera mı taktırdın sana da naşşş
Ayol aynılarını at hırsızları Kubilay, Kaan Yıldırım vb. Yapınca sesi çıkmıyordu bazılarınınMalum kişiden hiçbir farkın kalmadı bence bu seviyeye düştüğün için kendinden utan artık.