Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

Uğraşamazsın zaten benimle, baş edemediğin için kılıf uyduruyorsun.

Ahahahahah beni konuşturmak için sen de yazıyorsun ve senin de sayacın işliyor çocuk mu kandırıyorsun sen ayol.
Niye uğraşayım ki ben düşmanlarımla uğraşırım

Ayrıca sen konu da açıyorsun, marulkafadan geçme özelliklerinle her diziye yorum da yapıyorsun bana cevap yazarken

Reactions: serhatt
Niye uğraşayım ki ben düşmanlarımla uğraşırım

Ayrıca sen konu da açıyorsun, marulkafadan geçme özelliklerinle her diziye yorum da yapıyorsun bana cevap yazarken
Aaaa ben en baş düşmanınım diye biliyordum. 😱

Ay o ne alaka şimdi. .ss

Reactions: xemrexxx
Sakin ol az kaldı kurtulacaz bence 😂

Valla bitirdim gece az uyudum ama bitirdim. Yetistim.

Insallah kurtuluruz, yine cok baydi beni bu Pelo olaylari. Ferit yine eski Ferit. Bu Dayi sahneleri de pek atraksiyonsuz cikti, sadece bagiriyor, evinden ciktigi da yok mayfa tarzi adamin.

Reactions: Angelica
Valla bitirdim gece az uyudum ama bitirdim. Yetistim.

Insallah kurtuluruz, yine cok baydi beni bu Pelo olaylari. Ferit yine eski Ferit. Bu Dayi sahneleri de pek atraksiyonsuz cikti, sadece bagiriyor, evinden ciktigi da yok mayfa tarzi adamin.
İnşAllah he dayı öyle valla atraksiyon bu bölüm olacak gibi pelini alıyor evden ferit 😂

Reactions: Yakamoz-Asi
İnşAllah he dayı öyle valla atraksiyon bu bölüm olacak gibi pelini alıyor evden ferit 😂

Yahu almasin ne aliyor
Dayi zaten ne güzel teklif ediyor ya bosanirsin benim kizla evlenirsin, cocugun babasi olursun diyor, yada istemezsin ceker gidersin, cocugu da göremezsin diyor. Görme yahu, görme.
git Seyran ile cocuk yap. Cok mu özledin Pelo'yu.

Reactions: Angelica

Feritin tüm derdi çocuk işte ama çocuk ondan değil bakalım nasıl öğrenecek bunu Ferit

Reactions: Yakamoz-Asi