Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

Uğraşamazsın zaten benimle, baş edemediğin için kılıf uyduruyorsun. :A

Ahahahahah beni konuşturmak için sen de yazıyorsun ve senin de sayacın işliyor çocuk mu kandırıyorsun sen ayol. :F
Niye uğraşayım ki ben düşmanlarımla uğraşırım :A

Ayrıca sen konu da açıyorsun, marulkafadan geçme özelliklerinle her diziye yorum da yapıyorsun bana cevap yazarken :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Aaaa ben en baş düşmanınım diye biliyordum. 😱

Ay o ne alaka şimdi. .ss
Sleepy Good Night GIF

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Sakin ol az kaldı kurtulacaz bence 😂

Valla bitirdim gece az uyudum ama bitirdim. Yetistim. :A
Insallah kurtuluruz, yine cok baydi beni bu Pelo olaylari. Ferit yine eski Ferit. Bu Dayi sahneleri de pek atraksiyonsuz cikti, sadece bagiriyor, evinden ciktigi da yok mayfa tarzi adamin. :D

• Beğendim
Reactions: Angelica
Valla bitirdim gece az uyudum ama bitirdim. Yetistim. :A
Insallah kurtuluruz, yine cok baydi beni bu Pelo olaylari. Ferit yine eski Ferit. Bu Dayi sahneleri de pek atraksiyonsuz cikti, sadece bagiriyor, evinden ciktigi da yok mayfa tarzi adamin. :D
İnşAllah he dayı öyle valla atraksiyon bu bölüm olacak gibi pelini alıyor evden ferit 😂

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
İnşAllah he dayı öyle valla atraksiyon bu bölüm olacak gibi pelini alıyor evden ferit 😂

Yahu almasin ne aliyor :bağır:Dayi zaten ne güzel teklif ediyor ya bosanirsin benim kizla evlenirsin, cocugun babasi olursun diyor, yada istemezsin ceker gidersin, cocugu da göremezsin diyor. Görme yahu, görme. :D git Seyran ile cocuk yap. Cok mu özledin Pelo'yu. :bağır:

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Yahu almasin ne aliyor :bağır:Dayi zaten ne güzel teklif ediyor ya bosanirsin benim kizla evlenirsin, cocugun babasi olursun diyor, yada istemezsin ceker gidersin, cocugu da göremezsin diyor. Görme yahu, görme. :D git Seyran ile cocuk yap. Cok mu özledin Pelo'yu. :bağır:

Feritin tüm derdi çocuk işte ama çocuk ondan değil bakalım nasıl öğrenecek bunu Ferit :A

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi