Bölümü nasıl buldun bakalım
Senaristin üzerine fazla gittik kadının içindeki öfkeyi çıkarttık. Resmen herkes içini kustu. İfakat bu yaptıklarının acısını çekerken görmek istiyorum.
Bölümü nasıl buldun bakalım
Senaristin üzerine fazla gittik kadının içindeki öfkeyi çıkarttık. Resmen herkes içini kustu. İfakat bu yaptıklarının acısını çekerken görmek istiyorum.
Valla iyi oldu iyi etti de Seyranı dövme sahnesi yazmasa iyiydi ya Iyy İfakat deme bana pislik kadın
Seyro fazla naz etti
Kız haklı Ferit manyağı kızı çok üzdü halada devam ediyor yalnız fragmandaki detay dikkatini çektimi 13.bölümde Halis ağa Ferite tokat atınca yurtdışına gitmek istemişti 27.bölümde Kazımdan tokat yiyen Feritse
ayağa kalkıp Seyrana elini uzatıp gidelim burdan diyor
Ama tokat bile atmadan olayı büyüttü ya
Evet Ferit ikinci tokatı yedi. bence beraber Amerikaya kaçsınlar
Ha birde tokat atsaydı ne olursa olsun Ferit el bile kaldırmayacaktı evet Seyran ağır konuştu ama yapmayacaktı 😁
Seyrocumusun sen
#SeyFer ciyim iki tarafında hatasını diyorum 😂
🤣Emin ol her gün gruplarda peloyu anasını konuşuyorlar kesin yaparlar🤣Sen o gruplara benden selam söyle peloyu ve anasını def etsinler. İfakata de ölümlerden ölüm seçsinler.
@serhatt ın hayalindeki barbie olmuş buSen o gruplara benden selam söyle peloyu ve anasını def etsinler. İfakata de ölümlerden ölüm seçsinler.
Ay benim sevdiğim olmuş yaaa
Barbie ile oynarken bir yerlerini kırma oğlanın daAy benim sevdiğim olmuş yaaa
Barbie ile oynarken bir yerlerini kırma oğlanın da
Tek başına hayal etmedim ki.
Aaaa coni sins in kadın versiyonu oldun resmen 😱 @Yakamoz-Asi @The_ErinchŞakalarını abartma yoksa senin bir yerini kıracam
Evet senin ekibi gördüm korktum viyana kapılarına dayansanız fethederdiniz bence @Yakamoz-Asi nin İsviçre alplerine kadar gidersiniz hızınızı alamayıp @Dosi @The_ErinchSende şakalarına dikkat et duygusal olduğum kadar psikopatımdır
Evet senin ekibi gördüm korktum viyana kapılarına dayansanız fethederdiniz bence @Yakamoz-Asi nin İsviçre alplerine kadar gidersiniz hızınızı alamayıp @Dosi @The_Erinch
Story de paylaşmıştın ya kayserili 35+ evde kalmış teyzeler kulübünüBenim ekip kim ayol