Damien Duff
Favori Üye
kanal d iç yapım alır benim yaptığım gibi yaparArka sokaklar seni örnek almıyor muydu 😱
insan yiyen seri katil ekibi hedef yapacak cuma olacak en mantıklı senaryo bu
------
@xemrexxx
Son düzenleme:
kanal d iç yapım alır benim yaptığım gibi yaparArka sokaklar seni örnek almıyor muydu 😱
Afra'dan daha iyi oyunculuğa sahip olması dışında sorun yok.Bu sanki hırlı mı hiç bir oyunculuk yok.
Afra'dan daha iyi oyunculuğa sahip olması dışında sorun yok.
Diziyi değil kızla Emre Altuğ'u yerden yere vurdun ve ilişki iması falan yaptın. 😱 Twitter'daki gibi ergenler gibi abartma istersen.Ya bir git Allah aṣkına ya bu kız mı iyi oyuncu. dizide ağlamak ve boṣ boṣ bakmak dıṣında ne yapmıṣ.
Emre Altuğ bir s...mıṣ açıklamasında. Zorlama açıklama olmuṣ. Önce iyi oyuncudur diyor sonraki cümlesinde iyi oyuncu adayıdır diyor.
Birde bu Emre ṣarkıcı ve oyuncu olacak. O ne öyle baṣka kelime mi bulamadın da 4 kere son derece falan diyor. Ha 5 kere de de inanalım. Acaba Buce ile iliṣkisi mi var bu kadar övmüṣ
Bak ben dizimi öyle yerden yere vurabiliyorum sizden de aynısını beklerim.
Diziyi değil kızla Emre Altuğ'u yerden yere vurdun ve ilişki iması falan yaptın. 😱 Twitter'daki gibi ergenler gibi abartma istersen.
Sihirli Annem devam etse Emre altug oynamayacaktiGerçekler acı verir
Rakibi bu konuda haksız yere ceza alırken kendisinin göstere göstere kadına şiddet sahneleriyle reyting kasmaya çalışması çok özel.Allah kızılcık şerbeti ne merhamet Etsin çünkü kazım ağa etmeyecek
Allah kızılcık şerbeti ne merhamet Etsin çünkü kazım ağa etmeyecek
Kazım ağa dayak yiyecek galiba feritten😂😂Dizi fena karıṣtı senarist gaza bastı tüm pislikler ortaya çıkıyor.
Abidinim yaa.. ama lafı esirgemedi Feritten.. sen baldızı öperken iyiydi.
Kazım ağa dayak yiyecek galiba feritten😂😂
Pelinle seyran kardeş olacak gibiBir o eksikti zaten
Pelinle seyran kardeş olacak gibi
İsviçrenin geri kalmışlığı hepDaha neler dur yaw Eurostar geriden geliiii
İsviçrenin geri kalmışlığı hep
Herkes içini döktü sonumuz hayrola.