Zaten izliyorum.Oğlanın sesini açmışlar başka yerlerini açarlarda diziyi izlersin artıkın 1 numaralı fanı olarak @Yakamoz-Asi @Alos
Zaten izliyorum.Oğlanın sesini açmışlar başka yerlerini açarlarda diziyi izlersin artıkın 1 numaralı fanı olarak @Yakamoz-Asi @Alos
Heyatım biliyorum gözün halis ağa da adam ölmeden 10.kocan yapıp servete konma peşindesinZaten izliyorum.
Tüm Korhanlarda gözüm.Heyatım biliyorum gözün halis ağa da adam ölmeden 10.kocan yapıp servete konma peşindesin
Fuat da dahil yani😱Tüm Korhanlarda gözüm.
O Korhan değil.Fuat da dahil yani😱
Nursema ham yapacak hepsini iftarda.Sahura bağladılar, cami, davul, ney ne varsa çalıyorlar 😱 halis ağa hadis ve duaya geçti
Resmen tüm tuşlara bastılar bu hafta
Nerenle dna testi yaptın gııı😱O Korhan değil.
Tecrübelerimle.Nerenle dna testi yaptın gııı😱
Zaten o direkten dönmeseydi ṣuan bu halde olmazdı. dizini bile öptü bee
Afra sultanımın özel sahneleri oldukça atın buraya da izleyelim kendisiniİşte yavaş yavaş öperek geliyor Afra eşsiz bir kadın olduğu için tek bölümde her yerini göstermiyorlar ki ileriye de reyting kalsın daha detaylı olarak @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam ya da @Maskeli Fedai sıvar aman açıklar
@The_Erinch de açıklayabilir de adam kaç yaşına geldi kalbi var
Bana home and awayden konu aldirtip rüyama giren senaryoyaNerenle dna testi yaptın gııı😱
Kız o home and away 40 sezon 😱Bana home and awayden konu aldirtip rüyama giren senaryoya
Irlandada 35.SezonKız o home and away 40 sezon 😱
Niue korkuyorsun reyizIrlandada 35.Sezon
Zaten korkudan seyredemiyorum
Basarili erkek ve kizlari yiyen bir seri katil çetesi polis bile dahil buna @xemrexxxNiue korkuyorsun reyiz
Taktın seri katillereBasarili erkek ve kizlari yiyen bir seri katil çetesi polis bile dahil buna @xemrexxx
Nerden aldim o konuyu Halkin polisi içinTaktın seri katillere
Arka sokaklar seni örnek almıyor muydu 😱Nerden aldim o konuyu Halkin polisi için
Arka sokaklar yok zorlaniyor Halkin polisi @xemrexxx