- Reaksiyon puanı
- 34,669
- Puanı
- 1,061
Bully ile yıllardır böyleyizdir biz, çok sevdiğim arkadaṣımdır.
Hayatım ben kimseyle kapışmıyorum rüştünü ispat etmiş biri olarak.
Güzel güzelBully ile yıllardır böyleyizdir biz, çok sevdiğim arkadaṣımdır.
Geride kalsam da hâlâ oyundayim burdayım salmayin rekabete devam
Tatlı rekabet birinci ikinci önemli değil önemli olan rekabet etmek 😉Hayatım ben kimseyle kapışmıyorum rüştünü ispat etmiş biri olarak.Şöyle diyeyim genel konuşuyorum, birinci(me) belli ikinci kim?
Elbette.Güzel güzel
Tatlı rekabet birinci ikinci önemli değil önemli olan rekabet etmek 😉
Hayatım ben kimseyle kapışmıyorum rüştünü ispat etmiş biri olarak.Şöyle diyeyim genel konuşuyorum, birinci(me) belli ikinci kim?
Tatlı rekabete devam maksat sohbet sıralamanın nasıl olduğunun bir önemi yokGüzel güzel
Tatlı rekabet birinci ikinci önemli değil önemli olan rekabet etmek 😉
hiçde bile öyle değil birnci olmak çok önemli bu hafta birinci benim her zamanki gibi ikincileri kutlarım şimdidenTatlı rekabete devam maksat sohbet sıralamanın nasıl olduğunun bir önemi yok
Elbette hayatım.Tatlı rekabete devam maksat sohbet sıralamanın nasıl olduğunun bir önemi yok
Senin cümleler iddialı da icraat konusunda sıkıntı varhiçde bile öyle değil birnci olmak çok önemli bu hafta birinci benim her zamanki gibi ikincileri kutlarım şimdiden
konudan çıkmayalım neyse
@Yakamoz-Asi (isviçreli) bildiğim kadarıyla iyi biridir bilmediğim kadarıyla nasıl biridir bilemem tabiki
arada bir yani genellikle yani hiç bir zaman anlaşamayız ama anlaşabileceğimiz bir günde gelecektir elbette
bu sefer olacak gibi bu hafta sıkı çalıştım foruma! mesajlarda birincilik garantide yalnız hitim çok düşük orda sanki beni @RüzgarGülü geçecek gibiSenin cümleler iddialı da icraat konusunda sıkıntı var
Sen bazı saatlerde tamamen kayboluyorsun ordan kaybediyorsun biz öyle miyiz günün her saatinde dadanabiliyoruz forumabu sefer olacak gibi bu hafta sıkı çalıştım foruma! mesajlarda birincilik garantide yalnız hitim çok düşük orda sanki beni @RüzgarGülü geçecek gibi
zaten hitimiz budumuz nedirki biraz işi ciddiye alan bizi geçecektir
forum mesaim genelde günde bir iki saatSen bazı saatlerde tamamen kayboluyorsun ordan kaybediyorsun biz öyle miyiz günün her saatinde dadanabiliyoruz foruma
İsviçre vlogu çek abi@Yakamoz-Asi
Güzel fikir. Yan gelir youtuber ol biz fikir veririz hatta konu açarsın anket felan onu cekersin. Bir iyileşirsen umarımİsviçre vlogu çek abi@Yakamoz-Asi
Ben konu açmadım ya bu hafta 1 2 konu anca. Hit demek konu demekbu sefer olacak gibi bu hafta sıkı çalıştım foruma! mesajlarda birincilik garantide yalnız hitim çok düşük orda sanki beni @RüzgarGülü geçecek gibi
zaten hitimiz budumuz nedirki biraz işi ciddiye alan bizi geçecektir
Şimdiki sayıya bakBiri beni ṣikayet etti bir yere foruma el koydu yorumlarıyla bu hafta diye.baṣka bir açıklama bulamadım. 😱 ziyaretçiler beni favori üye seçmiṣ daha ne isterim.
Şimdiki sayıya bakama açık etme
İlginç gerçekten. Üstelik konunda etiket yokmuş.
Seviliyorsun eyyyyy Yakamoz
Şimdiki sayıya bakama açık etme
İlginç gerçekten. Üstelik konunda etiket yokmuş.
Seviliyorsun eyyyyy Yakamoz
Yakamoz diye gerçek yakamoz zannetmislerdir birde sonunda asi var o nasıl birsey diye göz atmışlardırBelki Asi sebebiyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?