- Reaksiyon puanı
- 114,186
- Puanı
- 1,060
Sen bunu demek istedin demek bana benim bildirimlerin yarısı sana aitti. Sebebini öğrenmiş olduk
Sen bunu demek istedin demek bana benim bildirimlerin yarısı sana aitti. Sebebini öğrenmiş olduk
Geldiğin zaman bir "alo" demen yeter. İki yıldır yazın da Denizli'deyim bak. Belki önümüzdeki yıl da olurum, sonrası muamma. Yükselmeye bakıyor, o da muamma.Bunu bir ara cözelim. Bu yaz tatili olmasa da baska bir zaman. Bulusmadan bu dünyadan göcmeyelim.
Geldiğin zaman bir "alo" demen yeter. İki yıldır yazın da Denizli'deyim bak. Belki önümüzdeki yıl da olurum, sonrası muamma. Yükselmeye bakıyor, o da muamma.
Nazilli'ye de geliyorsun bak. Orası da aşırı yakın memleketimde olduğum vakit.
Aynen, görüşmeden göçmeyelim dünyadan.
Artık Denizli'de değilim, sen Nazilli'ye gelmiyorsun, sanırım görüşmeden göçeceğiz dünyadan.Bu yorumun üzerinden 3 yil gecmis ama biz hala ayni yorumlari yapiyoruz topragim.
14 numara benim özel haberim @Tolstoyevski
Artık Denizli'de değilim, sen Nazilli'ye gelmiyorsun, sanırım görüşmeden göçeceğiz dünyadan.
Gelir miyim bilmem, nerede yapacağına bağlı. Kalacak yer işini halledersem gelirim Denizli'de yaparsan tabii, Nazilli'de olursa sorun yok. Tabii hepsinden önce, sen önce evlen de, gerisini düşünürüz.Bir gün nasip olur da evlenirsem ve Türkiye'de dügün yaparsam, gelirsin artik.
Gelir miyim bilmem, nerede yapacağına bağlı. Kalacak yer işini halledersem gelirim Denizli'de yaparsan tabii, Nazilli'de olursa sorun yok. Tabii hepsinden önce, sen önce evlen de, gerisini düşünürüz.
Elbet bir gün bulacağını biliyorum da, ondan demiyorum. Nikah şahidin de hazır bak.Kalacak yeri dert ediyor topragim. Önce birini bul demiyor da.
Son zamanlarda döndüğü için yeni yeni tanıdığım emektar üye @Yakamoz-Asi
Bende kendisini yeni yeni tanıyorum
Benimde yeni tanıdığım bir üye
Kendisi ile güzel sohbetler oluyor. Bu aktifliği yok etmemesini umuyoruz
Onlara uyum sağlamak için öyle yazdımHadi @Gerekli24 ve @AteşBöceği beni yeni yeni taniyordur, anlarim. Bende o ikisini yeni yeni taniyorum.
Ama @Dosi 'cim, sen beni nasil yeni yeni taniyorsun. aktifligi bu hafta azaltmaya bakiyorum, mesaj sayisina yansiyacaktir.
Onlara uyum sağlamak için öyle yazdım
Azaltma 😡 haftaya daha beni geçeceksin. Bu hafta Vmym var olmaz ama haftaya olur @Araf
Niye ya, geçen hafta çok az bir fark olmuş amaAnladim.
Ben ve seni gecmek. Güzel hayal. Tatile gidersen belki.
Niye ya, geçen hafta çok az bir fark olmuş ama
Tatil ah tatil.... Yaz 2022 belki
Bari bu sayfaya bakarken SS al. Olmadı bu