FF Yakamoz-Asi

Bunu bir ara cözelim. Bu yaz tatili olmasa da baska bir zaman. Bulusmadan bu dünyadan göcmeyelim. :A
Geldiğin zaman bir "alo" demen yeter. İki yıldır yazın da Denizli'deyim bak. Belki önümüzdeki yıl da olurum, sonrası muamma. Yükselmeye bakıyor, o da muamma. :D

Nazilli'ye de geliyorsun bak. Orası da aşırı yakın memleketimde olduğum vakit. :D

Aynen, görüşmeden göçmeyelim dünyadan. :D

Geldiğin zaman bir "alo" demen yeter. İki yıldır yazın da Denizli'deyim bak. Belki önümüzdeki yıl da olurum, sonrası muamma. Yükselmeye bakıyor, o da muamma. :D

Nazilli'ye de geliyorsun bak. Orası da aşırı yakın memleketimde olduğum vakit. :D

Aynen, görüşmeden göçmeyelim dünyadan. :D

Bu yorumun üzerinden 3 yil gecmis ama biz hala ayni yorumlari yapiyoruz topragim. :D

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bir gün nasip olur da evlenirsem ve Türkiye'de dügün yaparsam, gelirsin artik. :A
Gelir miyim bilmem, nerede yapacağına bağlı. Kalacak yer işini halledersem gelirim Denizli'de yaparsan tabii, Nazilli'de olursa sorun yok. Tabii hepsinden önce, sen önce evlen de, gerisini düşünürüz. :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Gelir miyim bilmem, nerede yapacağına bağlı. Kalacak yer işini halledersem gelirim Denizli'de yaparsan tabii, Nazilli'de olursa sorun yok. Tabii hepsinden önce, sen önce evlen de, gerisini düşünürüz. :A

Kalacak yeri dert ediyor topragim. Önce birini bul demiyor da. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Benimde yeni tanıdığım bir üye :A

Kendisi ile güzel sohbetler oluyor. Bu aktifliği yok etmemesini umuyoruz :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Son zamanlarda döndüğü için yeni yeni tanıdığım emektar üye @Yakamoz-Asi

Bende kendisini yeni yeni tanıyorum :)

Benimde yeni tanıdığım bir üye :A

Kendisi ile güzel sohbetler oluyor. Bu aktifliği yok etmemesini umuyoruz :bhr:

Hadi @Gerekli24 ve @AteşBöceği beni yeni yeni taniyordur, anlarim. :D Bende o ikisini yeni yeni taniyorum.
Ama @Dosi 'cim, sen beni nasil yeni yeni taniyorsun. :A aktifligi bu hafta azaltmaya bakiyorum, mesaj sayisina yansiyacaktir. :D

Bu buraya ekleyelim kaybolmadan; Kasim 2021 Favori Üyesi

2022-01-03 12_35_13-Window.jpg

• Harika
Reactions: Dosi