FF Yakamoz-Asi

Ekim Favori Üyesi diye kayita gecsin burada :A

Ekli dosyayı görüntüle 124415

Ekim 2023'den sonra Ekim 2024'ün de Favori Üyesi diye tarihe not gecelim buraya

1730983359990.png

1730983526595.png

Nice sağlıklı ve huzurlu yaşlara inşallah :Z

Ekli dosyayı görüntüle 130835

Çok teṣekkür ederim :Z
Fotoğraf harikaymıṣ :bhr:
Günüm bitiyor aslında Türkiyede bitti bile. Bu yaṣımı bitirdiğime sevindim zira kötü hatırlayacağım. :)
------

Nice yaşlara kral @Yakamoz-Asi ama hep ormanda yalnız resmi atıyor. Çarşıdan AVM den resim at da güzelse bizde gelleim :D

Eyvallah :D Orman temiz hava demek huzur demek. :A
------

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara @Yakamoz-Asi :)

Teṣekkür ederim hep beraber inṣallah 🙏

Çok foto vardı, galeride duruyor mu bilemem ama şimdi Noel için iyice süslerler. O zaman çeker atarım sana :A
Özellikle insanları merak ediyorum misal veriyorum hani örnek diye çekmek istersen yine de sen bilirsin. İsvecteki kadınlar nasıl felan diye. Birde cosplay çok severim yılbaşı deyince Noel kadını felan elbiseli mük olur :D

Özellikle insanları merak ediyorum misal veriyorum hani örnek diye çekmek istersen yine de sen bilirsin. İsvecteki kadınlar nasıl felan diye. Birde cosplay çok severim yılbaşı deyince Noel kadını felan elbiseli mük olur :D
Ben insanları çekemem. Çekersem yüzlerini kapatırım. Bu konuda dikkatliyiz. Başkasının izni olmadan çektiğim fotoları paylaşmak doğru değil sonuçta.
manzara harika, kesin bir gölün kenarıdır, ya da iki göl arası nadir toprak parçalarından biri :A
------

doğum günün kutlu olsun @Yakamoz-Asi nice mutlu yıllara
kaç yaşına girdin onuda söylesen daha bir kutlayacağım 38 mi oldu ? :D
Yok bizim mahalle. Evin yan tarafı

Ben insanları çekemem. Çekersem yüzlerini kapatırım. Bu konuda dikkatliyiz. Başkasının izni olmadan çektiğim fotoları paylaşmak doğru değil sonuçta.

Öyle değil tâbi ki ya uzaktan misal niye kötü olsun bir filme çıkmaları gibi düşün :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi

sizin mahallede göl yok yani:D

foruma girmekte geç kalmışım dosi zamanımda doldu şimdi şöyle hızlandırılmış turda @Bully le @Yakamoz-Asi a saydırıp gideyim :D