- Reaksiyon puanı
- 34,666
- Puanı
- 1,061
Ekim 2023'den sonra Ekim 2024'ün de Favori Üyesi diye tarihe not gecelim buraya
@Dosi bundan sonra ekim aylarını pas geçelim nasıl olsa aynı kişi kazanıyor gerek yok her yıl düzenlemeyeEkim 2023'den sonra Ekim 2024'ün de Favori Üyesi diye tarihe not gecelim buraya
Ekli dosyayı görüntüle 130656
Ekli dosyayı görüntüle 130657
Nice yaşlara kral @Yakamoz-Asi ama hep ormanda yalnız resmi atıyor. Çarşıdan AVM den resim at da güzelse bizde gelleim
Nice yaşlara kral @Yakamoz-Asi ama hep ormanda yalnız resmi atıyor. Çarşıdan AVM den resim at da güzelse bizde gelleim
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllara @Yakamoz-Asi
Çok foto vardı, galeride duruyor mu bilemem ama şimdi Noel için iyice süslerler. O zaman çeker atarım sanaNice yaşlara kral @Yakamoz-Asi ama hep ormanda yalnız resmi atıyor. Çarşıdan AVM den resim at da güzelse bizde gelleim
Özellikle insanları merak ediyorum misal veriyorum hani örnek diye çekmek istersen yine de sen bilirsin. İsvecteki kadınlar nasıl felan diye. Birde cosplay çok severim yılbaşı deyince Noel kadını felan elbiseli mük olurÇok foto vardı, galeride duruyor mu bilemem ama şimdi Noel için iyice süslerler. O zaman çeker atarım sana
manzara harika, kesin bir gölün kenarıdır, ya da iki göl arası nadir toprak parçalarından biri
Eyvallah teṣekkür ederim. 27 oldum.manzara harika, kesin bir gölün kenarıdır, ya da iki göl arası nadir toprak parçalarından biri
------
doğum günün kutlu olsun @Yakamoz-Asi nice mutlu yıllara
kaç yaşına girdin onuda söylesen daha bir kutlayacağım 38 mi oldu ?
orda kal yukarılar pek hoş değil zaten, orda bir kaç yıl park et uğurlu sayın 27 olsunEyvallah teṣekkür ederim. 27 oldum.
orda kal yukarılar pek hoş değil zaten, orda bir kaç yıl park et uğurlu sayın 27 olsun
Ben insanları çekemem. Çekersem yüzlerini kapatırım. Bu konuda dikkatliyiz. Başkasının izni olmadan çektiğim fotoları paylaşmak doğru değil sonuçta.Özellikle insanları merak ediyorum misal veriyorum hani örnek diye çekmek istersen yine de sen bilirsin. İsvecteki kadınlar nasıl felan diye. Birde cosplay çok severim yılbaşı deyince Noel kadını felan elbiseli mük olur
Yok bizim mahalle. Evin yan tarafımanzara harika, kesin bir gölün kenarıdır, ya da iki göl arası nadir toprak parçalarından biri
------
doğum günün kutlu olsun @Yakamoz-Asi nice mutlu yıllara
kaç yaşına girdin onuda söylesen daha bir kutlayacağım 38 mi oldu ?
Öyle değil tâbi ki ya uzaktan misal niye kötü olsun bir filme çıkmaları gibi düşünBen insanları çekemem. Çekersem yüzlerini kapatırım. Bu konuda dikkatliyiz. Başkasının izni olmadan çektiğim fotoları paylaşmak doğru değil sonuçta.
Yok bizim mahalle. Evin yan tarafı
sizin mahallede göl yok yaniBen insanları çekemem. Çekersem yüzlerini kapatırım. Bu konuda dikkatliyiz. Başkasının izni olmadan çektiğim fotoları paylaşmak doğru değil sonuçta.
Yok bizim mahalle. Evin yan tarafı
Var ama eve ters yönde. Nerdeyse hiç gitmiyorumsizin mahallede göl yok yani
foruma girmekte geç kalmışım dosi zamanımda doldu şimdi şöyle hızlandırılmış turda @Bully le @Yakamoz-Asi a saydırıp gideyim