FF Yakamoz-Asi

15 Mart 2023

45000.jpg

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Eskiden güzel konular açan, forumda kaliteli yorumlarıyla değer katan bir isim. Ünlü resimlerine yaptigi yorumlarla @cevaa ile yarışır düzeyde olan birisi tabi eski cevaa yenisini bilmem :D

Değerli bir üye :)

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Eskiden güzel konular açan, forumda kaliteli yorumlarıyla değer katan bir isim. Ünlü resimlerine yaptigi yorumlarla @cevaa ile yarışır düzeyde olan birisi tabi eski cevaa yenisini bilmem :D

Değerli bir üye :)

Eyvallah bu güzel yorumun icin :D
Eskiden acardik konu, artik ne vakit var ugrasmaya, ne de pek istegim yok acmaya. Ama güzelleri yorumlamaya devam ederiz. :D

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Hakkında çok bilgi sahibi olmasamda yüreğinde fırtınaların koptuğunu düşündüğüm bir üye :D
2017’de yazmış olduğum satırlar :A

Bazen sessizliğe bürünür, yokluğu belli olur. Bazende öyle bir coşarki varlığı belli olur.
Sakin biri izlenimi versede sinirli yanı kötüdür. Onu anlamak çözmesi zordur. Profilinde temizliği çok sever.
Biraz kırılgan, olumsuz düşüncelere çabuk kapılsada 2025’in kendisi adına güzel bir sene olacağına inanıyorum. İyileştiği zaman hayata daha başka bir sevgiyle sarılacak.

Hepsinden ziyade @Yakamoz-Asi forumda saygı duyduğum bir arkadaşımızdır.

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
2017’de yazmış olduğum satırlar :A

Bazen sessizliğe bürünür, yokluğu belli olur. Bazende öyle bir coşarki varlığı belli olur.
Sakin biri izlenimi versede sinirli yanı kötüdür. Onu anlamak çözmesi zordur. Profilinde temizliği çok sever.
Biraz kırılgan, olumsuz düşüncelere çabuk kapılsada 2025’in kendisi adına güzel bir sene olacağına inanıyorum. İyileştiği zaman hayata daha başka bir sevgiyle sarılacak.

Hepsinden ziyade @Yakamoz-Asi forumda saygı duyduğum bir arkadaşımızdır.

Harfiyen doğru bir yorum. Beni çok iyi tanımıṣsın. Teṣekkür ederim. :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi