FF Yakamoz-Asi

Bully ile yıllardır böyleyizdir biz, çok sevdiğim arkadaṣımdır. :)
Güzel güzel:)
@Yakamoz-Asi zirvede o kesin de ikincilik için sen ben ve @serhatt kapışıyor gibiyiz sanki :A
Geride kalsam da hâlâ oyundayim burdayım salmayin rekabete devam :D
Hayatım ben kimseyle kapışmıyorum rüştünü ispat etmiş biri olarak. :A Şöyle diyeyim genel konuşuyorum, birinci(me) belli ikinci kim? :A
Tatlı rekabet birinci ikinci önemli değil önemli olan rekabet etmek 😉

Tatlı rekabete devam maksat sohbet sıralamanın nasıl olduğunun bir önemi yok :Z
hiçde bile öyle değil birnci olmak çok önemli bu hafta birinci benim her zamanki gibi ikincileri kutlarım şimdiden :A

konudan çıkmayalım neyse :D

@Yakamoz-Asi (isviçreli) bildiğim kadarıyla iyi biridir bilmediğim kadarıyla nasıl biridir bilemem tabiki :D
arada bir yani genellikle yani hiç bir zaman anlaşamayız ama anlaşabileceğimiz bir günde gelecektir elbette :D

hiçde bile öyle değil birnci olmak çok önemli bu hafta birinci benim her zamanki gibi ikincileri kutlarım şimdiden :A

konudan çıkmayalım neyse :D

@Yakamoz-Asi (isviçreli) bildiğim kadarıyla iyi biridir bilmediğim kadarıyla nasıl biridir bilemem tabiki :D
arada bir yani genellikle yani hiç bir zaman anlaşamayız ama anlaşabileceğimiz bir günde gelecektir elbette :D
Senin cümleler iddialı da icraat konusunda sıkıntı var :A

bu sefer olacak gibi bu hafta sıkı çalıştım foruma! mesajlarda birincilik garantide yalnız hitim çok düşük orda sanki beni @RüzgarGülü geçecek gibi :A
zaten hitimiz budumuz nedirki biraz işi ciddiye alan bizi geçecektir :A
Sen bazı saatlerde tamamen kayboluyorsun ordan kaybediyorsun biz öyle miyiz günün her saatinde dadanabiliyoruz foruma :A

İsviçre vlogu çek abi :D @Yakamoz-Asi
Güzel fikir. Yan gelir youtuber ol biz fikir veririz hatta konu açarsın anket felan onu cekersin. Bir iyileşirsen umarım :D @Yakamoz-Asi
------

bu sefer olacak gibi bu hafta sıkı çalıştım foruma! mesajlarda birincilik garantide yalnız hitim çok düşük orda sanki beni @RüzgarGülü geçecek gibi :A
zaten hitimiz budumuz nedirki biraz işi ciddiye alan bizi geçecektir :A
Ben konu açmadım ya bu hafta 1 2 konu anca. Hit demek konu demek :)

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
@Yakamoz-Asi
IMG_3415.jpeg

Biri beni ṣikayet etti bir yere foruma el koydu yorumlarıyla bu hafta diye. :D baṣka bir açıklama bulamadım. 😱 ziyaretçiler beni favori üye seçmiṣ daha ne isterim. :A
Şimdiki sayıya bak :A ama açık etme :A
İlginç gerçekten. Üstelik konunda etiket yokmuş.
Seviliyorsun eyyyyy Yakamoz :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961