Yakınlarınız Size Nasıl Hitap Eder?

Vay be Admin dediğin böyle olmalı yahu. :X

İsmini vermek istemiyorum bir Forumda bizim adminle adaştır kendileri bir soru sordum cevap bile vermedi böyle üyelerden kopuk yani. Farkı - FF OzaN diyelim. :D
Maxi orası admini yükseklerde olur. :D

Vay be Admin dediğin böyle olmalı yahu. :X

İsmini vermek istemiyorum bir Forumda bizim adminle adaştır kendileri bir soru sordum cevap bile vermedi böyle üyelerden kopuk yani. Farkı - FF OzaN diyelim. :D
En azından bi Gerek yok :):) deseymiş :D

Yoksa üye misin. 😱 Nereden bildin. :)

Aman oranın Üyeleride soğuk artık sevmiyorum orayı zaten. :T:

Ben İndirmemi yapar çıkarım. :T:
Daha önce Ozan'a sormuştun, oradaki Ozan da sen misin diye. :D Yazımını filan benzetmiştin sanırım. :)

Üyeliğim vardır belki bilmiyorum, çok önceden telefonla ilgili bazı şeyler için bakardım. :)

O zamanlarda da yöneticilerine hiç dikkat etmemiştim. :D

Daha önce Ozan'a sormuştun, oradaki Ozan da sen misin diye. :D Yazımını filan benzetmiştin sanırım. :)

Üyeliğim vardır belki bilmiyorum, çok önceden telefonla ilgili bazı şeyler için bakardım. :)

O zamanlarda da yöneticilerine hiç dikkat etmemiştim. :D
S sende ki hafızaya hayranım darksaal. :)

Bende Android için giriyorum zaten aynı nick. :D

Birinci dereceden akrabalarım: Emrem
Büyükannem: Adımım söyleyene kadar bütün torunları sayıyor (bkz: ekrem, salih, kadir, ramazan, furkan ayy Emre... :D)
Arkadaşlar: Çok yakınlar kanks diğerleri Emre :D

Eskiden herkes akrabalar tosunum derdi :D
Arkadaşlarım dongo derlerdi :D
Şimdi değişti herkes isime geçti :F

babam minik bebeğim diye sever hala beni gözünde hiç büyümüyorum :F
annem tatlı cadım der gıcıklık yapmasa olmucak :F

arkadaşlarım- sincap der oda lakabım olduğu için avatar resimlerinden belli zaten :F

forumdakıler-çiko diyor oda ismimle uyumlu kulağa hoş geldiğinden sanırım :F

Son zamanlarda değişti arkadaşlarım ATA diyorlar, bunun yanı sıra Ataç, Can, Atoş, Atmayacan, Can Can gibi isimler de diyenler var. :A

Son zamanlarda değişti arkadaşlarım ATA diyorlar, bunun yanı sıra Ataç, Can, Atoş, Atmayacan, Can Can gibi isimler de diyenler var. :A
Geçen sana Ataraç dedim adını yazmaya üşenip :A

Bana da yakınlarım direk düz Efe der :A Annem özellikle kendine has betimlemeleriyle seslenir bana. Esmer olduğum için ''Kara'', sürekli emirler yağdırdığım için ''Kral Lui'', gece yaşadığım için ''yarasa'' der :A