Maxi orası admini yükseklerde olur.Vay be Admin dediğin böyle olmalı yahu.
İsmini vermek istemiyorum bir Forumda bizim adminle adaştır kendileri bir soru sordum cevap bile vermedi böyle üyelerden kopuk yani. Farkı - FF OzaN diyelim.
Maxi orası admini yükseklerde olur.Vay be Admin dediğin böyle olmalı yahu.
İsmini vermek istemiyorum bir Forumda bizim adminle adaştır kendileri bir soru sordum cevap bile vermedi böyle üyelerden kopuk yani. Farkı - FF OzaN diyelim.
Maxi orası admini yükseklerde olur.
En azından bi Gerek yok deseymişVay be Admin dediğin böyle olmalı yahu.
Bekledim ama Cevap gelmedi. Küfür edip çıkasım geldi. .ss .En azından bi Gerek yok deseymiş
Daha önce Ozan'a sormuştun, oradaki Ozan da sen misin diye. Yazımını filan benzetmiştin sanırım.Yoksa üye misin. 😱 Nereden bildin.
Aman oranın Üyeleride soğuk artık sevmiyorum orayı zaten.
Ben İndirmemi yapar çıkarım.
S sende ki hafızaya hayranım darksaal.Daha önce Ozan'a sormuştun, oradaki Ozan da sen misin diye. Yazımını filan benzetmiştin sanırım.
Üyeliğim vardır belki bilmiyorum, çok önceden telefonla ilgili bazı şeyler için bakardım.
O zamanlarda da yöneticilerine hiç dikkat etmemiştim.
Senin büyükannen benim halalarım nasılda benzettimBirinci dereceden akrabalarım: Emrem
Büyükannem: Adımım söyleyene kadar bütün torunları sayıyor (bkz: ekrem, salih, kadir, ramazan, furkan ayy Emre... )
Arkadaşlar: Çok yakınlar kanks diğerleri Emre
her ailede var onlardanSenin büyükannen benim halalarım nasılda benzettim
Büyükanne herkeste aynıBirinci dereceden akrabalarım: Emrem
Büyükannem: Adımım söyleyene kadar bütün torunları sayıyor (bkz: ekrem, salih, kadir, ramazan, furkan ayy Emre... )
Arkadaşlar: Çok yakınlar kanks diğerleri Emre
Geçen sana Ataraç dedim adını yazmaya üşenipSon zamanlarda değişti arkadaşlarım ATA diyorlar, bunun yanı sıra Ataç, Can, Atoş, Atmayacan, Can Can gibi isimler de diyenler var.