Abovv bu oğlan kim be. @Yiğitt @Çiğdem-ayol şimdi aşağıdaki iki resimden hangisini biriktirmeli insan yani göz var nizam var
Ekli dosyayı görüntüle 57240
Bazen bir bardak olmak istersin...ayol şimdi aşağıdaki iki resimden hangisini biriktirmeli insan yani göz var nizam var
Ekli dosyayı görüntüle 57240
Bazen bir bardak olmak istersin...
Ben bile bittim yani Yiğitt şuan tırnaklarını yiyordur.@Forumdash söylemişti adını ben bilmiyorum
haaa evet 65000 parça parlak albümüm var arada @Çiğdem- resimlerini atıp tansiyonu düşürüyorumSen cidden bunları kayıt mı ediyorsun? 😱
sizin eve gitsin bence yiğitBen bile bittim yani Yiğitt şuan tırnaklarını yiyordur.
Bir ara size geliyim de birlikte o arşive bakalım?haaa evet 65000 parça parlak albümüm var arada @Çiğdem- resimlerini atıp tansiyonu düşürüyorum
Havlu olmayaydı iyiydi ahahahahsBen bile bittim yani Yiğitt şuan tırnaklarını yiyordur.
kız havlunun altındaki sende de vardır herhalde olması lazım ama şimdi emin olamadım @denizz19 bir kontrol eder misin ama üstündeki baklavalar ve tavuk göğsü yoktur diye düşünüyorumBir ara size geliyim de birlikte o arşive bakalım?
Havlu olmayaydı iyiydi ahahahahs
Bir kişide olması yeterli.kız havlunun altındaki sende de vardır herhalde olması lazım ama şimdi emin olamadım @denizz19 bir kontrol eder misin ama üstündeki baklavalar ve tavuk göğsü yoktur diye düşünüyorum
Gittiğim spor salonunda böyle tipler çok.haaa evet 65000 parça parlak albümüm var arada @Çiğdem- resimlerini atıp tansiyonu düşürüyorum
sizin eve gitsin bence yiğit
Deli.Bir ara size geliyim de birlikte o arşive bakalım?
Havlu olmayaydı iyiydi ahahahahs
ay zaten spor salonuna gidip vücut yapan erkeklerden hep şüphe ederim ayol zaten istersen 120 kilo göbekli ol evde kalmış @Çiğdem- ler @vadikızı ları @Dosi ler elbet seni alacak ki genelde öyle oluyor neyse yani sen bu memeleri kimin için yapıyorsun gönlündeki @Yiğitt kim demek istiyorum bu tiplere inşallah @YıldırıM çarparGittiğim spor salonunda böyle tipler çok.
Deli.
Yakınımda bir spor merkezine yazıldım, hayırlısı olsun hakkımda inşallah.ay zaten spor salonuna gidip vücut yapan erkeklerden hep şüphe ederim ayol zaten istersen 120 kilo göbekli ol evde kalmış @Çiğdem- ler @vadikızı ları @Dosi ler elbet seni alacak ki genelde öyle oluyor neyse yani sen bu memeleri kimin için yapıyorsun gönlündeki @Yiğitt kim demek istiyorum bu tiplere inşallah @YıldırıM çarpar
Bugün formundasın. Gönlümdeki @Yiğitt kim ne be.ay zaten spor salonuna gidip vücut yapan erkeklerden hep şüphe ederim ayol zaten istersen 120 kilo göbekli ol evde kalmış @Çiğdem- ler @vadikızı ları @Dosi ler elbet seni alacak ki genelde öyle oluyor neyse yani sen bu memeleri kimin için yapıyorsun gönlündeki @Yiğitt kim demek istiyorum bu tiplere inşallah @YıldırıM çarpar
ay zaten spor salonuna gidip vücut yapan erkeklerden hep şüphe ederim ayol zaten istersen 120 kilo göbekli ol evde kalmış @Çiğdem- ler @vadikızı ları @Dosi ler elbet seni alacak ki genelde öyle oluyor neyse yani sen bu memeleri kimin için yapıyorsun gönlündeki @Yiğitt kim demek istiyorum bu tiplere inşallah @YıldırıM çarpar
Kırgınları açın demesiyle dayağı yer zaten, kas kurtarmaz o kadar adama.denizinki normal bence askere gidecekse o çiroz vücuduyla askerliği kaldıramaz revirde geçirir askerliği biraz kilo laıp kas yapması lazım