Yakınlarınız Size Nasıl Hitap Eder?

Parlak avcısı bence, nerede yakışıklı çocuk var hepsini bulup o getirip koyuyor önümüze. 😱 @xemrexxx

Benim manevi ablam olur kendisi. :A :Z @Çiğdem-
ayol şimdi aşağıdaki iki resimden hangisini biriktirmeli insan yani göz var nizam var:A
546044_100637430093163_82063192_n.jpg
15390934_147179329096179_6994962453652290985_n.jpg

ay zaten spor salonuna gidip vücut yapan erkeklerden hep şüphe ederim ayol zaten istersen 120 kilo göbekli ol evde kalmış @Çiğdem- ler @vadikızı ları @Dosi ler elbet seni alacak ki genelde öyle oluyor :A neyse yani sen bu memeleri kimin için yapıyorsun gönlündeki @Yiğitt kim demek istiyorum bu tiplere inşallah @YıldırıM çarpar:A
Yakınımda bir spor merkezine yazıldım, hayırlısı olsun hakkımda inşallah. :bhr: :F

ay zaten spor salonuna gidip vücut yapan erkeklerden hep şüphe ederim ayol zaten istersen 120 kilo göbekli ol evde kalmış @Çiğdem- ler @vadikızı ları @Dosi ler elbet seni alacak ki genelde öyle oluyor :A neyse yani sen bu memeleri kimin için yapıyorsun gönlündeki @Yiğitt kim demek istiyorum bu tiplere inşallah @YıldırıM çarpar:A
Bugün formundasın. :F Gönlümdeki @Yiğitt kim ne be. :F:F

Güzel bir vücut için yapıyorum sadece hem @denizz19 da yapıyor. :A

:A:Asen benim terliklerimi özledin herhalde kafanı patlatırım valla he