YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

varlığım vardı bu bölümde o tutuklu kız benim kaan sizi gönderiyor beni alıkoyuyor neden beni seçmiş çocuk 3.bölümde kendimide göstericem
Sizi gönderiyor diyorsun ama daha Kaan ile biz tanışmadık bile.
Hem sen tutukluysan seni @vadikızı gördü, artık sen @Bully için bir tehtidsin. Melek'in gördüklerini unutması için en yakın arkadaşına @EFE UYSAL'a aşık olması gerekiyor ki susması için bir neden olsun. Sen de daha fazla acı çekmemek adına şehri terk edebilirsin. @denizz19

Sizin Kaan ile ne hukukunuz olmuş zamanında bu önemli işte zekama güveniyorum iyi bir şeyler yaratıcılığımla süslenecek.

ama sanada mantıklı gelmedimi şimdi düşününce
Tabiki de gelmedi

Ay @denizz19 beni kimlerle partner ettin, şu hale bak. @cevaa ile partner olsam bu kadar olmazdı herhalde. Bu ne canım. Bu erkeklerin hepsi harem kurma heveslisi.
Sen Kaan'a bakma o öyle çapkın değildir duygusal adamdır vesselam burada biraz odun ama olsun yine de janti çocuktur

pay edemiyoruz dieycektim beee hahahah ama aslında biraz yumoş olsa bu karakter yumuşamayada ihtiyacı var hani değilmi @dizi kolik
Şimdi yumuşama var yumuşama var Çiğdem.
@denizz19'a güveniyorum ben hikayenin altından girip üstünden çıkacaktır.
Ama tabi ki fanlar @dizi kolik <3 @Bully diyor bak resimler videolar çoktan hazırlanmış yani. Benimde fanlarım zaten çoktur şekerim söylemesi ayıp ama.