YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

varlığım vardı bu bölümde o tutuklu kız benim kaan sizi gönderiyor beni alıkoyuyor neden beni seçmiş çocuk 3.bölümde kendimide göstericem
:A:A:A
Sizi gönderiyor diyorsun ama daha Kaan ile biz tanışmadık bile. :F Hem sen tutukluysan seni @vadikızı gördü, artık sen @Bully için bir tehtidsin. Melek'in gördüklerini unutması için en yakın arkadaşına @EFE UYSAL'a aşık olması gerekiyor ki susması için bir neden olsun. Sen de daha fazla acı çekmemek adına şehri terk edebilirsin. @denizz19 :X

Sizi gönderiyor diyorsun ama daha Kaan ile biz tanışmadık bile. :F Hem sen tutukluysan seni @vadikızı gördü, artık sen @Bully için bir tehtidsin. Melek'in gördüklerini unutması için en yakın arkadaşına @EFE UYSAL'a aşık olması gerekiyor ki susması için bir neden olsun. Sen de daha fazla acı çekmemek adına şehri terk edebilirsin. @denizz19 :X
Sizin Kaan ile ne hukukunuz olmuş zamanında bu önemli işte zekama güveniyorum iyi bir şeyler yaratıcılığımla süslenecek. :F
ama sanada mantıklı gelmedimi şimdi düşününce :A:A:A
Tabiki de gelmedi :F

Ay @denizz19 beni kimlerle partner ettin, şu hale bak. @cevaa ile partner olsam bu kadar olmazdı herhalde. Bu ne canım. Bu erkeklerin hepsi harem kurma heveslisi. :ppp:
Sen Kaan'a bakma o öyle çapkın değildir duygusal adamdır vesselam burada biraz odun ama olsun yine de janti çocuktur :F

pay edemiyoruz dieycektim beee hahahah ama aslında biraz yumoş olsa bu karakter yumuşamayada ihtiyacı var hani değilmi @dizi kolik
:A:A:A
Şimdi yumuşama var yumuşama var Çiğdem. :F @denizz19'a güveniyorum ben hikayenin altından girip üstünden çıkacaktır. :X Ama tabi ki fanlar @dizi kolik <3 @Bully diyor bak resimler videolar çoktan hazırlanmış yani. Benimde fanlarım zaten çoktur şekerim söylemesi ayıp ama. :X

@Çiğdem- in partneri ilk kez FavoriForumum farkıyla @dizi kolik @Bully @cookies @EFE UYSAL @vadikızı ve diğerleri :F

k%C4%B1z-yazarlar%C4%B1n-yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-buldu%C4%9Fu-erkek-yazarlar_672426.jpg