Siz kızdırmayın benim Çiğdem'i mi ona öyle roller çizeceğim ki ömrü hayatında unutamayacakBöyle giderse hiç dahil olamayacak diziye.
Siz kızdırmayın benim Çiğdem'i mi ona öyle roller çizeceğim ki ömrü hayatında unutamayacakBöyle giderse hiç dahil olamayacak diziye.
+18 roller olacak kesin erotik. @Çiğdem-Siz kızdırmayın benim Çiğdem'i mi ona öyle roller çizeceğim ki ömrü hayatında unutamayacak
Çiğdem'e teyzen yaşındaki kıza böyle söylenir mi hiç cık cık cık+18 roller olacak kesin erotik. @Çiğdem-
Sizi gönderiyor diyorsun ama daha Kaan ile biz tanışmadık bile. Hem sen tutukluysan seni @vadikızı gördü, artık sen @Bully için bir tehtidsin. Melek'in gördüklerini unutması için en yakın arkadaşına @EFE UYSAL'a aşık olması gerekiyor ki susması için bir neden olsun. Sen de daha fazla acı çekmemek adına şehri terk edebilirsin. @denizz19varlığım vardı bu bölümde o tutuklu kız benim kaan sizi gönderiyor beni alıkoyuyor neden beni seçmiş çocuk 3.bölümde kendimide göstericem
ama sanada mantıklı gelmedimi şimdi düşününceSen bir bölüm daha elleri kolları bağlı bekle
Olursa da dolapta olsun işte+18 roller olacak kesin erotik. @Çiğdem-
@vadikızı neden seni istemiyor peki bence seni 3-4 kız sevmeliAy @Çiğdem- @dizi kolik kavga etmeyin benim için ben ikinize de yeterim.
Aynen öyle teyzem yaşında kızz.Çiğdem'e teyzen yaşındaki kıza böyle söylenir mi hiç cık cık cık
Ay @denizz19 beni kimlerle partner ettin, şu hale bak. @cevaa ile partner olsam bu kadar olmazdı herhalde. Bu ne canım. Bu erkeklerin hepsi harem kurma heveslisi.Ay @Çiğdem- @dizi kolik kavga etmeyin benim için ben ikinize de yeterim.
Sizin Kaan ile ne hukukunuz olmuş zamanında bu önemli işte zekama güveniyorum iyi bir şeyler yaratıcılığımla süslenecek.Sizi gönderiyor diyorsun ama daha Kaan ile biz tanışmadık bile. Hem sen tutukluysan seni @vadikızı gördü, artık sen @Bully için bir tehtidsin. Melek'in gördüklerini unutması için en yakın arkadaşına @EFE UYSAL'a aşık olması gerekiyor ki susması için bir neden olsun. Sen de daha fazla acı çekmemek adına şehri terk edebilirsin. @denizz19
Tabiki de gelmediama sanada mantıklı gelmedimi şimdi düşününce
Sen Kaan'a bakma o öyle çapkın değildir duygusal adamdır vesselam burada biraz odun ama olsun yine de janti çocuktur
Gay edemiyoruz derken Çiğdemsuçç bizde şekerim nerde 1 odun var onu ğay edemiyoruz işte örnek @Bully
pay edemiyoruz dieycektim beee hahahah ama aslında biraz yumoş olsa bu karakter yumuşamayada ihtiyacı var hani değilmi @dizi kolikGay edemiyoruz derken Çiğdem
Bunlar hep @Bully parlak olduğu içinsuçç bizde şekerim nerde 1 odun var onu pay edemiyoruz işte örnek @Bully
Adamı nasıl bir yumuşatmaktan bahsediyorsunuz siz pis kızlar öyle bir senaryo yazarım var ya ezerim sizi sümüklüler sizipay edemiyoruz dieycektim beee hahahah ama aslında biraz yumoş olsa bu karakter yumuşamayada ihtiyacı var hani değilmi @dizi kolik
Şimdi yumuşama var yumuşama var Çiğdem. @denizz19'a güveniyorum ben hikayenin altından girip üstünden çıkacaktır. Ama tabi ki fanlar @dizi kolik <3 @Bully diyor bak resimler videolar çoktan hazırlanmış yani. Benimde fanlarım zaten çoktur şekerim söylemesi ayıp ama.pay edemiyoruz dieycektim beee hahahah ama aslında biraz yumoş olsa bu karakter yumuşamayada ihtiyacı var hani değilmi @dizi kolik
Uyumun dibiler 😱@Çiğdem- in partneri ilk kez FavoriForumum farkıyla @dizi kolik @Bully @cookies @EFE UYSAL @vadikızı ve diğerleri