YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

@dizi kolik beğenmene sevindim elimizden geldiğince akışı yüksek bir dizi yazmaya uğraşıyoruz hem sıkılmadan hem de merak uyandıracak şekilde izleyebilmeniz için.

Erkekler konusuna gelirsek Kaan şuan için çok kaba saba görünebilir ama onun da dediğin gibi dönüşümü olacak ama ne zaman olur o da sürpriz olsun

EFE UYSAL kaşınıyor vadikızını istemiyor partner ama kuşkulanmasın zaten vadikızının partneri yakında diziye giriş yapacak

Partnerim kim olursa olsun artık umrumda değil insanı deli ettiniz.

@EFE UYSAL her dizide illa ki herkesin partneri olacak diye bir kural mı var mesela BBS'de Fahriye'nin hiç partneri olmamıştı

Melek'ide kaybettin @EFE UYSAL'cım. Şansına küs.
Ama bence @denizz19 o evde ben onları boşuna yalnız bırakmış olamam herhalde. Bir şeyler dönecek sanıyorum.
Esracım valla her şey olabilir o evde neler olacaktan çok Kaan ile münasebetiniz ne onu merak et bence

Benle kim partner olursa kazanır sonuç olarak olmazlarsa kaybederler.
Artık bilemiyorum Efecim neler olur neler biter forumda kızda yok birini ayarla aa dur dur Çiğdem boşta henüz elleri kolları bağlı garibim çözersen belki aşık olur sana @Çiğdem-

Melek'ide kaybettin @EFE UYSAL'cım. Şansına küs.
Ama bence @denizz19 o evde ben onları boşuna yalnız bırakmış olamam herhalde. Bir şeyler dönecek sanıyorum.
@Çiğdem-'cim var.

@dizi kolik Kaanı istiyor belliki

@dizi kolik @vadikızı ay olmayın partner çok ihtiyacım var yalnızlık çok daha iyidir, partnersiz olıyım sorun yok benim için siz arayın partnerlerinizi siz kaybedersiniz.

Onu da merak ediyorum ama sakın beni @Bully'nin yanında ezikleme @vadikızı gibi.
Hatta @Bully'i ben biraz eziksindirsem hiç fena olmaz.
2 bölümdür ne bu canım aa erkek egemenliği. Biraz da bizim sözümüz geçsin.

@Çiğdem-'cim var.

@dizi kolik Kaanı istiyor belliki
Aslında şu an dizideki hiçbir erkek karakter bana hitap etmiyor ama @denizz19'un attığı resimlere göre ben Kaan ile uyumlu duruyorum. Evet Kaan ile olabilir.