YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

Hayır başkası olsun olucaksa bana başka birileri lazım. :D
Nedir sendeki bu @dizi kolik antiligi :(
Gayet uyumlu olursunuz bence. EFEKOLIK çifti :love1:

Ama bencede @vadikızı yla olabilirsiniz ki onla @Harunn60 olcakti galiba yani sen dizi kolikciğime kaliyorsun seni doverde severde :A

@dizi kolik beğenmene sevindim elimizden geldiğince akışı yüksek bir dizi yazmaya uğraşıyoruz hem sıkılmadan hem de merak uyandıracak şekilde izleyebilmeniz için. :D

Erkekler konusuna gelirsek Kaan şuan için çok kaba saba görünebilir ama onun da dediğin gibi dönüşümü olacak ama ne zaman olur o da sürpriz olsun :D

EFE UYSAL kaşınıyor vadikızını istemiyor partner ama kuşkulanmasın zaten vadikızının partneri yakında diziye giriş yapacak :D

@dizi kolik beğenmene sevindim elimizden geldiğince akışı yüksek bir dizi yazmaya uğraşıyoruz hem sıkılmadan hem de merak uyandıracak şekilde izleyebilmeniz için. :D

Erkekler konusuna gelirsek Kaan şuan için çok kaba saba görünebilir ama onun da dediğin gibi dönüşümü olacak ama ne zaman olur o da sürpriz olsun :D

EFE UYSAL kaşınıyor vadikızını istemiyor partner ama kuşkulanmasın zaten vadikızının partneri yakında diziye giriş yapacak :D
Partnerim kim olursa olsun artık umrumda değil insanı deli ettiniz. :F :F

Melek'ide kaybettin @EFE UYSAL'cım. Şansına küs. :A Ama bence @denizz19 o evde ben onları boşuna yalnız bırakmış olamam herhalde. Bir şeyler dönecek sanıyorum. :F
Esracım valla her şey olabilir o evde neler olacaktan çok Kaan ile münasebetiniz ne onu merak et bence :F

Benle kim partner olursa kazanır sonuç olarak olmazlarsa kaybederler. :A :A
Artık bilemiyorum Efecim neler olur neler biter forumda kızda yok birini ayarla aa dur dur Çiğdem boşta henüz elleri kolları bağlı garibim çözersen belki aşık olur sana @Çiğdem- :F

Melek'ide kaybettin @EFE UYSAL'cım. Şansına küs. :A Ama bence @denizz19 o evde ben onları boşuna yalnız bırakmış olamam herhalde. Bir şeyler dönecek sanıyorum. :F
@Çiğdem-'cim var.:A:A:A

Esracım valla her şey olabilir o evde neler olacaktan çok Kaan ile münasebetiniz ne onu merak et bence :F

Artık bilemiyorum Efecim neler olur neler biter forumda kızda yok birini ayarla aa dur dur Çiğdem boşta henüz elleri kolları bağlı garibim çözersen belki aşık olur sana @Çiğdem- :F
@dizi kolik Kaanı istiyor belliki :A :A

Onu da merak ediyorum ama sakın beni @Bully'nin yanında ezikleme @vadikızı gibi. :X Hatta @Bully'i ben biraz eziksindirsem hiç fena olmaz. :bağır:2 bölümdür ne bu canım aa erkek egemenliği. Biraz da bizim sözümüz geçsin. :noworry:

@Çiğdem-'cim var.:A:A:A

@dizi kolik Kaanı istiyor belliki :A :A
Aslında şu an dizideki hiçbir erkek karakter bana hitap etmiyor ama @denizz19'un attığı resimlere göre ben Kaan ile uyumlu duruyorum. Evet Kaan ile olabilir. :X