Senaryo bölümündeyiz burada her şey serbest takıl kafana göre.Konu dışı mesajlar yazmayınız. Ban sebebidir arkadaşlar, favori üyeliğinizi de kaybedebilirsiniz. Burası saygın ve sevgin bir forumdur.
![]()
İyi serbestmiş, bende diyorum bu terbiyesiz süper modumuz nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor.Senaryo bölümündeyiz burada her şey serbest takıl kafana göre.![]()
Aynen üyelere ve ziyaretçilere oldukça kötü örnek oluyor.
İyi serbestmiş, bende diyorum bu terbiyesiz süper modumuz nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor.
Çiğdem ama çok tatlı değiller mi ya?![]()
![]()
olmazlarmı cnm parlak candır sanada öneririz @BullyAynen üyelere ve ziyaretçilere oldukça kötü örnek oluyor.Parlak sevdasından vazgeçirmek lazım bunu.
![]()
Bu foruma iki parlakçı yeter.
ben diyaloglu sahneleri sevmiyorum bölümde sadece bir olay var hemen hemen ondan sıkıcı olmuş duygu aktarımı yok tabi diyalog bol olunca
Kıskanma ne olur, çalış seninde olur.
Yok canım ben kızlarla ilgileniyorum size parlaklarınızla mutluluklar.
Benim de göğüslerim iyidir Barış halt etmiş yanımda.Kıskanma ne olur, çalış seninde olur.![]()
iyi seçimi beğendim benim gibi güleryüzlü
diziye gelirsek eğer kesinlikle bu dizinin adı yabancı değil yabani olmalı ismini 3.bölüme değiştir yabani olarak @denizz19
rtük yakında çöpe atar bu diziyi@Bully resmen konuşan odun rolunde kusura bakma cnmda
aaa o bağlı kız benim çünkü bu bölümde senden bahsedicez diyordun deniz rolumden tedirgin olmaya başladım neler oluyor acaba orada😱
ayy neyseki @dizi kolik beni kurtarıcak galiba baskın verdi en son![]()
@xemrexxx olsaydi ıyy aynı Çiğdem gibi çirkin dombili derdiKendilerini deşifre edemezdim elbette
@Harunnn60 @GunesinOglu haftaya diziye dahil olacaklardır onların da karakterleri görünürde olacak
@Çiğdem- karakterinin hayat verdiği Çiğdem
![]()
Maalesef partner olmuşuz.Bölümü beğendim. Eline sağlık @denizz19
Bölümü cidden beğendim. Akıcı ilerledi ve bitti. Bölümde bir problem yok ama erkek oyuncuların diyaloglarında bir acayip. @Bully ve @EFE UYSAL görmeyeli yürek yemişler herhalde. Özellikle @Bully'nin diyalogları ayrı bir sinir bozucu.@Çiğdem-'in de dediği gibi dizinin adına Yabani daha uygun olur ama sanırım bu karakterlerin dönüşüm olacak. Sanırım duygusal bir şeyler hissetmeye başladığımızda erkek oyuncuların iyi bir değişim geçireceğini düşünüyorum.
Hikaye güzel, devamını bekliyoruz. Bu arada benim partnerim @EFE UYSAL değil di mi?Bu arada benim rolüm için seçebileceğin en iyi resmi seçmişsin, oradan da tebrik ederim @denizz19
![]()
@dizi kolik te isterdi beren saatle tuba Büyüküstünle partner olmani ama olmadi iste @denizz19 ikna edemediMaalesef partner olmuşuz.![]()
Keşke ikna etseydi.@dizi kolik te isterdi beren saatle tuba Büyüküstünle partner olmani ama olmadi iste @denizz19 ikna edemedi
Idare et 😉 😉
Lo @dizi kolik in neyi eksik onlardanKeşke ikna etseydi.![]()
kopsunnn beni istemeyeni bende istemmmm