YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

Konu dışı mesajlar yazmayınız. Ban sebebidir arkadaşlar, favori üyeliğinizi de kaybedebilirsiniz. Burası saygın ve sevgin bir forumdur.

:A
seviyeden konusanada bakın hele kaslı oğlanlara sarkıp sonrada seviyeli olun diyor @denizz19 @Bully :F:F:F

Bölümü beğendim. Eline sağlık @denizz19 :X

Bölümü cidden beğendim. Akıcı ilerledi ve bitti. Bölümde bir problem yok ama erkek oyuncuların diyaloglarında bir acayip. @Bully ve @EFE UYSAL görmeyeli yürek yemişler herhalde. Özellikle @Bully'nin diyalogları ayrı bir sinir bozucu. :kizgin: @Çiğdem-'in de dediği gibi dizinin adına Yabani daha uygun olur ama sanırım bu karakterlerin dönüşüm olacak. Sanırım duygusal bir şeyler hissetmeye başladığımızda erkek oyuncuların iyi bir değişim geçireceğini düşünüyorum. :F

Hikaye güzel, devamını bekliyoruz. Bu arada benim partnerim @EFE UYSAL değil di mi? :A Bu arada benim rolüm için seçebileceğin en iyi resmi seçmişsin, oradan da tebrik ederim @denizz19 :X

iyi seçimi beğendim benim gibi güleryüzlü:A:A:A

diziye gelirsek eğer kesinlikle bu dizinin adı yabancı değil yabani olmalı ismini 3.bölüme değiştir yabani olarak @denizz19 :F:F

rtük yakında çöpe atar bu diziyi :F:F:F @Bully resmen konuşan odun rolunde kusura bakma cnmda :F:F:F

aaa o bağlı kız benim çünkü bu bölümde senden bahsedicez diyordun deniz rolumden tedirgin olmaya başladım neler oluyor acaba orada😱

ayy neyseki @dizi kolik beni kurtarıcak galiba baskın verdi en son:F

Kendilerini deşifre edemezdim elbette :D

@Harunnn60 @GunesinOglu haftaya diziye dahil olacaklardır onların da karakterleri görünürde olacak :D

@Çiğdem- karakterinin hayat verdiği Çiğdem :D

survivor-in-en-guzel-kizi-c3f234.jpg
@xemrexxx olsaydi ıyy aynı Çiğdem gibi çirkin dombili derdi :)

Bölümü begendim yeni bölüm ne zaman :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bölümü beğendim. Eline sağlık @denizz19 :X

Bölümü cidden beğendim. Akıcı ilerledi ve bitti. Bölümde bir problem yok ama erkek oyuncuların diyaloglarında bir acayip. @Bully ve @EFE UYSAL görmeyeli yürek yemişler herhalde. Özellikle @Bully'nin diyalogları ayrı bir sinir bozucu. :kizgin: @Çiğdem-'in de dediği gibi dizinin adına Yabani daha uygun olur ama sanırım bu karakterlerin dönüşüm olacak. Sanırım duygusal bir şeyler hissetmeye başladığımızda erkek oyuncuların iyi bir değişim geçireceğini düşünüyorum. :F

Hikaye güzel, devamını bekliyoruz. Bu arada benim partnerim @EFE UYSAL değil di mi? :A Bu arada benim rolüm için seçebileceğin en iyi resmi seçmişsin, oradan da tebrik ederim @denizz19 :X
Maalesef partner olmuşuz. :D