Maskeli Fedai
Favori Üye
Bölümü yorumluyayımEbabil kuşları
ben başrolüm bee bu kadarmı alıyorum@Bully yani Kaan'ın aldığı ücret 30 bin TL
@dizi kolik aldığı ücret 25 bin TL
@EFE UYSAL 22 bin TL
@vadikızı 26 bin TL
@Çiğdem- aldığı ücret ekmek parası
ayoll safmısın nesin kızım kaan la kim partner olursa kadın başrol o oluyor yani @denizz19 seni başrolden şutluyor hala haberin yokben başrolüm bee bu kadarmı alıyorum
Aynen.ayoll safmısın nesin kızım kaan la kim partner olursa kadın başrol o oluyor yani @denizz19 seni başrolden şutluyor hala haberin yok
sen yan oyuncudan biriyle partner olucaksn kaanlada kim partner olusa başrol kadın o olmuş olucak sen başrol erkeğin partnerinin üstünde nasıl kalmayı düşünüyorsun seni şutluyorlar haberin yok
başrol erkekle kim partner olursa başrol kadın odur cnm sen kızı bulmussun safgene kullanmaya çalısıyorsun ben gözünü açıcam onun ama yedirmem
başrol erkekle kim partner olursa başrol kadın odur cnm sen kızı bulmussun safgene kullanmaya çalısıyorsun ben gözünü açıcam onun ama yedirmem
ya tabii tabii@Çiğdem- vadikızı beni tanır öyle biri olmadığımı bilir
kendin kaşınıyorsun sen başrol oğlanı bırakarak tut bırakma sakın cnm şöyle düşün mahirin sevgilisi feride ömerin sevgilisi elif varken başka kadın başrol olabilirmi kaanı bırakmaTzaten beni kimse sevmiyor yaaa
ya tabii tabiiT
kendin kaşınıyorsun sen başrol oğlanı bırakarak tut bırakma sakın cnm şöyle düşün mahirin sevgilisi feride ömerin sevgilisi elif varken başka kadın başrol olabilirmi kaanı bırakma
hadi ordan yan role at sonra böyle de27 milyar alıyorsun @vadikızı daha ne istiyorsun
Benim istemediğimi nerden çıkardın yahu halk bizi yakıştırmamış ki böyle bir karar alınmış.
@dizi kolik isteyip durdun vadikızını istemem dedin yaBenim istemediğimi nerden çıkardın yahu halk bizi yakıştırmamış ki böyle bir karar alınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?