Riverdale ve Roswell var onlar da ve için iyi alıyorlar zaten Riverdale , süperportakal be oklu oğlanla aynı reytingte @Çiğdem le @Forumdash kudursunlarBaşka izlediğin dizi yok mu listede yorumların neler.
Riverdale ve Roswell var onlar da ve için iyi alıyorlar zaten Riverdale , süperportakal be oklu oğlanla aynı reytingte @Çiğdem le @Forumdash kudursunlarBaşka izlediğin dizi yok mu listede yorumların neler.
Dizi bu sezon bitebilir diyorlar. Oyuncular çok para istiyormuş.
Ciddi misin? Biterse çok üzülürüm.Dizi bu sezon bitebilir diyorlar. Oyuncular çok para istiyormuş.
Oklu oğlan düşmüş be 0.8 alıyordu geçen sene. @ÇiğdemRiverdale ve Roswell var onlar da ve için iyi alıyorlar zaten Riverdale , süperportakal be oklu oğlanla aynı reytingte @Çiğdem le @Forumdash kudursunlar
Tez vakitte iptal olur umarım
@Forumdash'ın açtığı konuya göre yeni sezon onayı almış bile isterse 0.01'e düşsün.Tez vakitte iptal olur umarım
O paraları çok da güzel verirler sanmıyorum biteceğini. Neredeyse tüm diziler 1 reytingin altında giderken altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.Dizi bu sezon bitebilir diyorlar. Oyuncular çok para istiyormuş.
Evet şöyle bir haber vardı geçen. Tabii anlaşabilirler ortada bir yerlerde bekleyip göreceğiz.
Ay zaten hep Faruk ve çiğdem gibiler bağış yapıyor kanAla yoksa bu reytinglerde tüm dizileri bitmeli@Forumdash'ın açtığı konuya göre yeni sezon onayı almış bile isterse 0.01'e düşsün.
Ama geçen bir haber vardı forumda dizilerine en çok para harcayan kanal The CW yazıyordu, bu kadarı destekle olmaz sanki. Reklam verenler bize inanıyor..Ay zaten hep Faruk ve çiğdem gibiler bağış yapıyor kanAla yoksa bu reytinglerde tüm dizileri bitmeli
Eline sağlık. Kablolu kanal reytingleri de yayınlanıyor mu Atacan beyBol bol yorum bekliyorum her hafta açılacak böyle.
@Çiğdem @dreamy @xemrexxx @bazinga @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @xBUGRAx @Aserat @Tolstoyevski @Sherlock @Gizmen
Aman onları sevmiyorum doktor civanımEline sağlık. Kablolu kanal reytingleri de yayınlanıyor mu Atacan bey
Ooo güzel bende sana tekrar reytingleri açalım diyecektim geçen fox u geçiyoruz dediğinde aklıma gelmişti Devamını bekliyoruz cnmBol bol yorum bekliyorum her hafta açılacak böyle.
@Çiğdem @dreamy @xemrexxx @bazinga @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @xBUGRAx @Aserat @Tolstoyevski @Sherlock @Gizmen
Amann bırak şu kel kafayı hem kendiside izliyor @DarkLegenDNeden? The Flash saat üçüncüsü olmuş. @Çiğdem
@xemrexxx de şişko, arap ve moruk kadın tükenmez yerlerine hemen buluyor
How to Get Away with Murder (ABC)0.6/3 2.58
@xemrexxx 'in arap kadınında kurtuluyoruz sonunda. @mrt-06 @Çiğdem @Forumdash
Önemli olan ilzeyici sayısı Milyonlara bak milyonlara0.4 Supernatural ve Arrow ama Flashın 0.7 oldu yerde onlarda ortalama kalıyor
Eskiden Flash 1.3 alır Spn Arrow ortalamalarıda 0.7 civarı olurdu bir genel düşüş var malesef @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
Flash 1 civarı alınca Supernatural Arrow 0.7 civarlar oluyordu şimdi flash 0.7 oldu için 0.4 e düşmüşler aalarında biraz sayı farkı olaca için dengeleniyor yanı en iyi flash diğerleride ortalama gibisinden @ForumdashRiverdale ve Roswell var onlar da ve için iyi alıyorlar zaten Riverdale , süperportakal be oklu oğlanla aynı reytingte @Çiğdem le @Forumdash kudursunlar
Reyting düşmüş ama share aynı kalmış. Tüm diziler düşüyor genel bir durum zaar.0.4 Supernatural ve Arrow ama Flashın 0.7 oldu yerde onlarda ortalama kalıyor
Eskiden Flash 1.3 alır Spn Arrow ortalamalarıda 0.7 civarı olurdu bir genel düşüş var malesef @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @turkuazz
@xemrexxx de şişko, arap ve moruk kadın tükenmez yerlerine hemen buluyor ?A