Ay bu ne kar sincabı gibi çok tatlı @mrt-06
Ay bu ne kar sincabı gibi çok tatlı @mrt-06
Bizim 0.7 fox un 3 reytingli dizisiyle eşit öyle düşünelim @xemrexxx Boşuna sevinmesin ayoll : A @ForumdashReyting düşmüş ama share aynı kalmış. Tüm diziler düşüyor genel bir durum zaar.
Bizim 0.7 fox un 3 reytingli dizisiyle eşit öyle düşünelim @xemrexxx Boşuna sevinmesin ayoll ?A : A @Forumdash
Her dizisi sonuncu olmuş.Neden? The Flash saat üçüncüsü olmuş. @Çiğdem
Kör müsün doğru düzgün bak listeye.Her dizisi sonuncu olmuş.
Düzgün baktım -yaklaşık olarak- her gün, her dizisi belirli saat diliminde sonuncu?Kör müsün doğru düzgün bak listeye.
Aç aç ben de bol bol CW'nin rezil reytingleri ile dalga geçeyim @Çiğdem @xemrexxxBol bol yorum bekliyorum her hafta açılacak böyle.
@Çiğdem @dreamy @xemrexxx @bazinga @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @xBUGRAx @Aserat @Tolstoyevski @Sherlock @Gizmen
Hoşt hane of thronesla walking dead vaar snn dizilere gelene kadar
Diziler Supernatural ve diğerleri diye ayrılır 15.sezon geliyor @Forumdash @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60Hoşt hane of thronesla walking dead vaar snn dizilere gelene kadar
Diziler Supernatural ve diğerleri diye ayrılır 15.sezon geliyor @Forumdash @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60
Simpsons 1989'da başlamış ve halen devam ediyor. 665 bölüm olmuş, kıstasın oysa diziler Simpsons ve diğerleri olarak ayrılması lazımDiziler Supernatural ve diğerleri diye ayrılır 15.sezon geliyor ?A @Forumdash @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60
Simpsons 1989'da başlamış ve halen devam ediyor. 665 bölüm olmuş, kıstasın oysa diziler Simpsons ve diğerleri olarak ayrılması lazım
Uzun sürerken ne verdiğide önemli bizim dizide yok yok ,şeytanlar, baş melekler , tanrı ne ararsan
Uzun sürerken ne verdiğide önemli bizim dizide yok yok ,şeytanlar, baş melekler , tanrı ne ararsan ?A
Ciddi misin
Seni 18. Eşi olarak alsın
Üste her dizisi demişsin burada yaklaşık olarak. Sanki bir kıvırma gördüm..Düzgün baktım -yaklaşık olarak- her gün, her dizisi belirli saat diliminde sonuncu?
@MasacRE yine kudurmuş ablacım boşver onu