Bizim 0.7 fox un 3 reytingli dizisiyle eşit öyle düşünelimReyting düşmüş ama share aynı kalmış. Tüm diziler düşüyor genel bir durum zaar.![]()
Bizim 0.7 fox un 3 reytingli dizisiyle eşit öyle düşünelim@xemrexxx Boşuna sevinmesin ayoll ?A : A @Forumdash
Her dizisi sonuncu olmuş.Neden? The Flash saat üçüncüsü olmuş.@Çiğdem
Kör müsün doğru düzgün bak listeye.Her dizisi sonuncu olmuş.![]()
Düzgün baktım -yaklaşık olarak- her gün, her dizisi belirli saat diliminde sonuncu?Kör müsün doğru düzgün bak listeye.![]()
Aç aç ben de bol bol CW'nin rezil reytingleri ile dalga geçeyimBol bol yorum bekliyorum her hafta açılacak böyle.
@Çiğdem @dreamy @xemrexxx @bazinga @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @xBUGRAx @Aserat @Tolstoyevski @Sherlock @Gizmen
Hoşt hane of thronesla walking dead vaar snn dizilere gelene kadar
Diziler Supernatural ve diğerleri diye ayrılır 15.sezon geliyorHoşt hane of thronesla walking dead vaar snn dizilere gelene kadar![]()
Diziler Supernatural ve diğerleri diye ayrılır 15.sezon geliyor![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60
Simpsons 1989'da başlamış ve halen devam ediyor. 665 bölüm olmuş, kıstasın oysa diziler Simpsons ve diğerleri olarak ayrılması lazımDiziler Supernatural ve diğerleri diye ayrılır 15.sezon geliyor ?A@Forumdash @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60
Simpsons 1989'da başlamış ve halen devam ediyor. 665 bölüm olmuş, kıstasın oysa diziler Simpsons ve diğerleri olarak ayrılması lazım
![]()
Uzun sürerken ne verdiğide önemli bizim dizide yok yok ,şeytanlar, baş melekler , tanrı ne ararsan
Uzun sürerken ne verdiğide önemli bizim dizide yok yok ,şeytanlar, baş melekler , tanrı ne ararsan ?A![]()
Ciddi misin
Seni 18. Eşi olarak alsın
Üste her dizisi demişsin burada yaklaşık olarak. Sanki bir kıvırma gördüm..Düzgün baktım -yaklaşık olarak- her gün, her dizisi belirli saat diliminde sonuncu?![]()