5 Aralık 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Taşacak Bu Deniz - 9. Bölüm| TRT 1

• Kızılcık Şerbeti - 116. Bölüm | Show TV

• Arka Sokaklar - 730. Bölüm | Kanal D

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Paranormal Cuma - TV'de İlk | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bundan sonra hep ifade atmaya çalış izleyen kim varsa düzenli olarak etiketleyeceğim.
@Alemdar diger diziyi birakti mi tam emin degilim (uzak sehir). ancak , kendisi en son hatirladigim tbd'e ailesine katilmisti .

kendi adima gelirsek , hafizam yaniltmiyorsa,
diziyi forumda -daha baslamadan evvel bile- ilk ve en cok hypelayanimdir :) ,,

bir suredir dizinin kendi basliginda aktif olmasam da

^reyting gunu basliginda ise -dizinin reytingi ve basarisina vurgu yapiyorum- .

diger yandan ;
^eleni karakterinin ^hikaye de bu denli ana arter olacagini ve cok tutacagini , daha ilk bolum bitimi yorumumda ^net ongormus vurgulamistim . :ok::A:bhr:

dizi ilk bolumu donemi , @Mehmet Can ve @TenTen 'e ozellikle bu diziye sans vermelerini izlemelerini tavsiye etmistim . :X

bu arada , dizimize kocaman tebrikler .

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
@Alemdar diger diziyi birakti mi tam emin degilim (uzak sehir). ancak , kendisi en son hatirladigim tbd'e ailesine katilmisti .

diger yandan ;
^eleni karakterinin ^hikaye de bu denli ana arter olacagini ve cok tutacagini , daha ilk bolum bitimi yorumumda ^net ongormus vurgulamistim . :ok::A:bhr:

dizi ilk bolumu donemi , @Mehmet Can ve @TenTen 'e ozellikle bu diziye sans vermelerini izlemelerini tavsiye etmistim . :X

Uzak Şehir deme artık tabi ki bıraktım

• Güldürdün
Reactions: Dante

diger yandan ;

Eleniyi bir incelemek gerek o zaman :A

Ooooo incele tabii 🔎 le 20 yaşında aşırı tatlı bir oyuncu :A
@Damien Duff reyiz yıllarca patlattı forum senaryolarında bir yorum yapmadınız bakın konak patlayınca reyting de patlamış, yani siz ne anlarsınız kaliteden :A:A

@Damien Duff reyiz yıllarca patlattı forum senaryolarında bir yorum yapmadınız bakın konak patlayınca reyting de patlamış, yani siz ne anlarsınız kaliteden :A:A
Hatta bu yüzden hastanede yaktım Sokağın polisleri insanları yiyen seri katil ve çetesi yazdım ondada sıkıntı oldu @xemrexxx hala yazıyorum senaryo @xemrexxx

sevgili emre , oncelikle ^tekrardan aramiza ^hosgeldin :) .

@TenTen , @12.Adam , @Alemdar , @Polat Şaşmaz ve diger izleyen forumdaslar nasil dusunuyor, bilemem, - ancak ; samimi olarak kendi adima konusursam ; elbette goreceli ve latife bazli mesaj olsa da - ^okurken hayal kirikligi yasadim.

gordugum kadariyla ,
^dizi kanimca janra ve islenis olarak ^kavram kargasasina da yol acmis gibi...

• İlginç
Reactions: xemrexxx
sevgili emre , oncelikle ^tekrardan aramiza ^hosgeldin :) .

@TenTen , @12.Adam , @Alemdar , @Polat Şaşmaz ve diger izleyen forumdaslar nasil dusunuyor, bilemem, - ancak ; samimi olarak kendi adima konusursam ; elbette goreceli ve latife bazli mesaj olsa da - ^okurken hayal kirikligi yasadim.

gordugum kadariyla ,
^dizi kanimca janra ve islenis olarak ^kavram kargasasina da yol acmis gibi...

Son paragrafı anlamadım.

• Okudum
Reactions: Dante
Ben bir vampir dizisi yazdım başka site beğenmedi Bodruma gelen vampir Bodrumda bir tane şato var O da kalecinin işi Arka Sokaklarda Tekin vampir dizisine katılmıştı Onur bay başka dizilerde oynayacağına Senaristi olsa Arka Sokakların Buğra Özmuldurun yazdığı Sihirli annem Büyülü orman iyiydi Sihirli Annem hepimiz Birizin kitabına göre
Sihirli annemde Tuna Yosunu aldatıyordu Yosun ve Yavuz aşık oluyor Düğünde Peri ve Cem’in düğününde Tuğçe’den boşanmıştı gençler iyi senaryo yazıyor @Alemdar
------

Türkçe de anlamıyorsun :A
Zaten o kitle İrlanda’ya göç etti Arka Sokakları izleyen o kitle İrlanda’ya göç etti

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: xemrexxx