Yine kuruttu bir diziyiSeçkin'den reyting geldiği ne zaman görülmüş.
Yine kuruttu bir diziyiSeçkin'den reyting geldiği ne zaman görülmüş.
Entrika benim göbek adım, orama da hırs ve intikam burama da yalan dolan diyenlere bir önerim var: "La Casa de las Flores" yada İngilizce adıyla "The House of Flowers". Dizinin iki sezonu ve iki sezonu arasında arasında geçen 30 dakikalık bir filmi Netflix'te mevcut.
Olaylar Meksika'nın çok saygın bir ailesi olan De La Mora ailesinin başından geçiyor. La Casa de las Flores isimli tanınan bir çiçek evini işletiyorlar. Hatta 50. yıl kutlamasına birkaç ay kalmış durumda ama öncesinde ailenin babası Ernosto’nun doğum günü için parti veriyorlar. Partide olanlar ailenin hayatını değiştiriyor.
Kesinlikle göz atmanızı isterim, her bölüm yaklaşık 30 dakika ve bölüm isimleri çiçek isimleriyle taçlandırılmış.
NOT: 2.sezona başlamadan "La Casa de las Flores: Cenaze" filmini izlemeyi unutmayın.
Yasak Elma'nın yokluğunda, UTC, Fazilet Hanım ve Kızları, Aşk-ı Memnu gibi dizileri özleyenler için ideal bir dizi. Üçüncü ve final sezonu 23 Nisan'da Netflix'te!
@serhatt @Özgür @xBUGRAx @Dosi @xemrexxx @sokak sanati ve diğer herkes...
Sen de her çekik gözlüyü Çinli sanma işte Güney Kore'den ne zarar gelecek.Corono etkisi geçerse izlerim
Hepsi bir benim içinSen de her çekik gözlüyü Çinli sanma işte Güney Kore'den ne zarar gelecek.
Yakında uyarlanır zaten, tv'den izlersin boşver@Tolstoyevski 'nin bana önerdiği 100 bilmem kaç dizi var, bahanem : önerilere kapalıyım @MasacRE @Sherlock
Kim kime dum duma aslında tam bizlikBana türk yerli diziler yeterince veriyor istediğim entrikayı. Birde yabancılardan çok zevk alamıyorum entrika konusunda. O yüzden ben almiiim
Yazıklar olsun bana o gün başlamadığım içün.Entrika benim göbek adım, orama da hırs ve intikam burama da yalan dolan diyenlere bir önerim var: "La Casa de las Flores" yada İngilizce adıyla "The House of Flowers". Dizinin iki sezonu ve iki sezonu arasında arasında geçen 30 dakikalık bir filmi Netflix'te mevcut.
Olaylar Meksika'nın çok saygın bir ailesi olan De La Mora ailesinin başından geçiyor. La Casa de las Flores isimli tanınan bir çiçek evini işletiyorlar. Hatta 50. yıl kutlamasına birkaç ay kalmış durumda ama öncesinde ailenin babası Ernosto’nun doğum günü için parti veriyorlar. Partide olanlar ailenin hayatını değiştiriyor.
Kesinlikle göz atmanızı isterim, her bölüm yaklaşık 30 dakika ve bölüm isimleri çiçek isimleriyle taçlandırılmış.
NOT: 2.sezona başlamadan "La Casa de las Flores: Cenaze" filmini izlemeyi unutmayın.
Yasak Elma'nın yokluğunda, UTC, Fazilet Hanım ve Kızları, Aşk-ı Memnu gibi dizileri özleyenler için ideal bir dizi. Üçüncü ve final sezonu 23 Nisan'da Netflix'te!
@serhatt @Özgür @xBUGRAx @Dosi @xemrexxx @sokak sanati ve diğer herkes...
Geç olmasın da güç olsun.Yazıklar olsun bana o gün başlamadığım içün.
Bana türk yerli diziler yeterince veriyor istediğim entrikayı. Birde yabancılardan çok zevk alamıyorum entrika konusunda. O yüzden ben almiiim
Sen de her çekik gözlüyü Çinli sanma işte Güney Kore'den ne zarar gelecek.
Hepsi bir benim için
En iyi komediler listem;
1 FRIENDS
2 MOM
3 THE BIG BANG THEORY
4 MODERN FAMILY
5 HOW I MET YOUR MOTHER
Yazıklar olsun bana o gün başlamadığım içün.
@Çiğdem ve @Forumdash ın baş herifi the Boys A katılmışGeç olmasın da güç olsun.
Bol bol soyunsun da @Çiğdem kalpten gitsin.
Netflix’in yaptığı ilk dizilerden biriydi. Hiç izlemedim ben de.Niye böyle oldu bilmiyorum ama bu dizinin varlığından şimdi haberim oldu, The Sopranos ile bir bağlantısı olmadığına emin miyiz? @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 94559
Anladım. Afişi ilk gördüğümde Steven Van Zandt’ın The Sopranos’taki karakterine spin-off çekilmiş sandım.Netflix’in yaptığı ilk dizilerden biriydi. Hiç izlemedim ben de.
Hiçbir farkı yok gibi gözüküyor gerçekten. Tür de benzer anladığım kadarıyla ama biraz daha komedi gibi.Anladım. Afişi ilk gördüğümde Steven Van Zandt’ın The Sopranos’taki karakterine spin-off çekilmiş sandım.
Birazcık The Sopranos ve oradaki karakterinin ekmeğini de yemek istemişler zaten herhalde.Hiçbir farkı yok gibi gözüküyor gerçekten. Tür de benzer anladığım kadarıyla ama biraz daha komedi gibi.
Birazcıktan çok daha fazla gibi.Birazcık The Sopranos ve oradaki karakterinin ekmeğini de yemek istemişler zaten herhalde.
Fargo esintileri de aldım, tutmuş işlerin hepsinden biraz biraz serpiştirmişler.Birazcıktan çok daha fazla gibi.
Bu kanalı seviyorum bu videoyu da zevkle izledim.
Şöyle bir video buldum. Seinfeld bizim her şeyimiz ya... Friends de Seinfeld sonrası iyi yükselmiş.
------
@bazinga TBBT de aşırı popülermiş bu kadar bilmiyordum