Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Entrika dedin mi biz de sular durur
birazdan ben de öneriyim bir dizi size
Bir ara MD’nin orijinaline Netflix’ten bakarken bunu da Kore yapımları arasında görmüştüm ama konusunu hiç bilmiyordum.
Güzel görünüyor şuan izlediğim diziyi bitirip başlayabilirim.
Böyle alenen dizi önerisi yapmam ama içimdeki yapımcı ruhu canlandı.
Kesinlikle seversiniz.

Değerlendirilir.
Kimleri düşündün cast için.
Öyle çok sansasyonel bir kadro değil ama çok iyi isimler var Demet Evgar, Songül Öden vs.
Bence sen de izle kendi kadronu yap öyle konuşalım.

Benim de aklıma gelen anneler onlar oldu.
İzlemem gibi haftaya uzaktan eğitim belası başlıyormuş zaten.

Reactions: Aserat
hemen biter ondan şüphem yok, 3 günümü alır ama @Tolstoyevski yi karşıma alamam
liste kabarık ve isteksizim

Demek 20 bölümlük Ozark’i bitirmen 3 gününü alır 🤔
Bir de La Galatasaray vardı tabi..

Şaka bir yana bizde teklif var ısrar yok, bak daha mangayı okumadan Kore dizisine başlamana @MEnes @Sherlock da hiçbir şey demez hem

Reactions: Sherlock and Dosi
Entrika benim göbek adım, orama da hırs ve intikam burama da yalan dolan diyenlere bir önerim var: "La Casa de las Flores" yada İngilizce adıyla "The House of Flowers". Dizinin iki sezonu ve iki sezonu arasında arasında geçen 30 dakikalık bir filmi Netflix'te mevcut.

Olaylar Meksika'nın çok saygın bir ailesi olan De La Mora ailesinin başından geçiyor. La Casa de las Flores isimli tanınan bir çiçek evini işletiyorlar. Hatta 50. yıl kutlamasına birkaç ay kalmış durumda ama öncesinde ailenin babası Ernosto’nun doğum günü için parti veriyorlar. Partide olanlar ailenin hayatını değiştiriyor.

Kesinlikle göz atmanızı isterim, her bölüm yaklaşık 30 dakika ve bölüm isimleri çiçek isimleriyle taçlandırılmış.

NOT: 2.sezona başlamadan "La Casa de las Flores: Cenaze" filmini izlemeyi unutmayın.

Yasak Elma'nın yokluğunda, UTC, Fazilet Hanım ve Kızları, Aşk-ı Memnu gibi dizileri özleyenler için ideal bir dizi. Üçüncü ve final sezonu 23 Nisan'da Netflix'te!

@serhatt @Özgür @xBUGRAx @Dosi @xemrexxx @sokak sanati ve diğer herkes...

Bayılacağım...
Modum an itibariyle bu:

@Sherlock @MasacRE @MEnes @kerem @xemrexxx @xBUGRAx @Özgür @Turkuazz @mrt-06

@xBUGRAx bunu uyarlayalım yeni sezona

Reactions: xBUGRAx and Aserat
Lİsteme aldım

Reactions: alperuz