Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boardwalk Empire iyi bence böyle. Biraz özlemiş oluruz diziyi hem.
The Sopranos benim açımdan olmamış. En sıkışık olduğum dönemler olacak ve bu yüzden de haziranda dizi izlemeyi düşünmüyordum.
@OzaN

The Sopranos ve ardından gelen Boardwalk Empire dizisinden sonra yabancı dizilere artık çok sıcak bakıyorum. Haziran'ın sonu ya da Temmuz'un başından itibaren izlemek istediğim birçok yabancı dizi var. Bunların içinde senin önereceğin, izleyeceğin diziler de olabilir.

Ben senin sınavları unuttum tamamen.

Nasıl yapsak nereye alsak o zaman?

Ben senin sınavları unuttum tamamen.

Nasıl yapsak nereye alsak o zaman?
Sonraya attığın bir dizi yok mu, Sopranos yerine onu izlesen?
Ramazan'da izleyemeyiz, +18 sahne fazla oluyor. Mecburen Ağustos'a kayıyor. Eğer öyle yaparsak, Ağustos'ta başlayıp üst üste 2 sezon izleyip, açığı kapatabiliriz senin de program uygunsa.

Ben dizi bulurum o sorun değil de sen Ağustos'a kadar kalmasını istemezsin diye dedim.
Yoksa benim için Sopranos'un hiç acelesi yok. Sonuçta bitmiş dizi, bir yere kaçtığı yok.

Ben dizi bulurum o sorun değil de sen Ağustos'a kadar kalmasını istemezsin diye dedim.
Yoksa benim için Sopranos'un hiç acelesi yok. Sonuçta bitmiş dizi, bir yere kaçtığı yok.
Ben diziyi bekletmek istemiyorum ama şartlar onu gerektiriyor, yapacak bir şey yok.

Bir aksilik çıkmazsa Ağustos'ta hem The Sopranos'a hem de Boardwalk Empire'a başlarız o zaman?
Ben de o arada başlamak istediğim dizilere ve senin yeni başlayacağın dizilerden ilgimi çekenlerini izlerim.

Ray Donovan'a başlamana sevindim. Umarım Seversin
@OzaN

MoS ramazana denk gelmiyor güzel
Bende izlicem

Birde şu Suits ve Six Feet Under'ı ben 3 ayda bitirirz sanıyordum
Yeni döneme sarkıtmam yazlık olarak kalır diyordum
Yeni döneme bi ton dizi başlayacak diye.

Sanki ortak izleyecemiz bir dizi daha vardı gibi geliyor

Onların ikisi de aynı anda olmaz sanki. Karakterlerin, olayların birbirine girmesi olası.

Umarım severim. Yoksa 3-5 bölümde bırakabilirim de.

Haziran'daki Sopranos iptal oldu onun yerine bir sezon daha Six Feet Under gelir üçe çıkar sezonlar.
Beş sezonun birden bitmesi zor hem aynı diziyi izlemekten sıkılabiliriz hem de başka dizi kalmaz geriye izleyecek.

Suits'in 44 bölümü varmış. Eğer dizi güzelse Ramazan ayında yarısından fazlası rahat biter. Çok beğenirsek belki hepsi bile biter. Zaten 40 dakika bölüm başı. Ama işte 4. sezon da başlayacak biz izlerken o yüzden bölüm sayısı artacak ve bitmesi zor. Sezon içinde tamamlarız sorun olmaz gibi. Bir de dizinin +18 olmaması avantaj. Belki diğerlerini izleyemediğim durumlar olursa joker olarak devreye sokabilirim.

Düşün, aklına gelirse yaz bakarız duruma.

İkisi arasında o kadar benzerlik yok gibi ama öyle bir şey olacak olursa, Sopranos'u sonraya sarkıtırız o zaman.
Boardwalk Empire devam eden bir dizi olduğu için önceliğimiz onda.

İkisi arasında o kadar benzerlik yok gibi ama öyle bir şey olacak olursa, Sopranos'u sonraya sarkıtırız o zaman.
Boardwalk Empire devam eden bir dizi olduğu için önceliğimiz onda.
Zamanı gelsin de bakarız o zaman. Ayarlarız bir şekilde. Evet Boardwalk Empire Eylül sonuna yetişmesi lazım.

Suits ve Six Feet Under'a ben de bakmayı düşünüyorum. Suits'i bitirelim hemen ya.
@OzaN @Forumdash

Bir de It's Always... yazın izlemeyecek misin?
@cevaa sen?

Suits ve Six Feet Under'a ben de bakmayı düşünüyorum. Suits'i bitirelim hemen ya.
@OzaN @Forumdash

Bir de It's Always... yazın izlemeyecek misin?
@cevaa sen?
Durun ya daha başlamadığımız diziyi bitirme derdindesiniz.

Komedileri yazmadım Community'e 2-3 hafta sonra başlayacağız. O bitince It's Always Sunny in Philadelphia muhtemelen Haziran sonu.

Ağustos gibi bir sezon daha izleyip 5. sezonu bitirebiliriz. 11. sezona kesin yetişiriz.

Yazın Coupling'de de hızlanacağım istersen sen de başla ona genel yorum konusu açayım. Birlikte izleriz.

Bir de Arrested Development'ın final sezonunu izlerim herhalde yazın. Komedi arıyorsan onda da bana yetişebilirsin. @cevaa da izleyecekti hatta onu

Yeni sezonu Eylül'de mi Suits'in? Ona yetişelim diye.

It's Always...'in yeri güzelmiş, tam Ramazan'a denk geliyor.

Coupling olabilir belki.

Arrested Development için bir ara soran sen değil miydin?

Yok 11 Haziran'da yeni sezonu. Yani o tren kaçtı.

Evet, bendim. Puanı çok iyi ve başroldeki adamı severim. Ama bilemiyorum şimdi. Her şeye izleyebilirim deyip sonradan izleyememiş olmak istemiyorum.

Ben Friends'i bitireceğim bu yaz.

Evet, bendim. Puanı çok iyi ve başroldeki adamı severim. Ama bilemiyorum şimdi. Her şeye izleyebilirim deyip sonradan izleyememiş olmak istemiyorum.

Ben Friends'i bitireceğim bu yaz.
Friends'i bitirme diye dört bir koldan dizi önermeye çalışıyorum ama engel olamayacağım galiba.

Friends'i bitirme diye dört bir koldan dizi önermeye çalışıyorum ama engel olamayacağım galiba.

Fırsatım olsa aralıksız bir gün boyunca bile izlerim.
İzleme listemin en tepesinde yer alıyor, vazgeçmem.

Fırsatım olsa aralıksız bir gün boyunca bile izlerim.
İzleme listemin en tepesinde yer alıyor, vazgeçmem.
Ne Friends'miş arkadaş böyle
3. sezonda mıydın şuan
Ben de fırsatım olsa full dex izlerim ama son iki sezona giriyorum bitecek diye izlemeye korkuyorum