Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere geldiğinde hatırlatacaktım neyse la totoş Clique yi izlemeyi unutma 6 bölümlük mini dizi sen 1 günde ezersin bak bunlar da dizinin başrolleri izleme şeysi getirir sana kesin:A @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi
clique_bbc_three_group.jpg

oğlan traşlı olan şüpheli işte onunda kız olduğu anlaşılırsa direk dalarız diziye :)
Bak @destere de hemen o kadına ısındı :A :A :A @xemrexxx
o da kız merak etme:X neyse dizinin konusu şöyle bu cıbır gızlar üniversite öğrencisi, sonra bir şirket bunlara deneyim kazandırma-yardım etme amaçlı staja alıyor. ama şirketin sahibi namıssız adam bu kızlarla ilgili +18 fikirlere sahip gerisini izleyince görürsün:A

Kız kız :X Tahta gibi sadece :A
o da kız merak etme:X neyse dizinin konusu şöyle bu cıbır gızlar üniversite öğrencisi, sonra bir şirket bunlara deneyim kazandırma-yardım etme amaçlı staja alıyor. ama şirketin sahibi namıssız adam bu kızlarla ilgili +18 fikirlere sahip gerisini izleyince görürsün:A
oğlan traşlı olan şüpheli işte onunda kız olduğu anlaşılırsa direk dalarız diziye :)
Hadi @xemrexxx neyse ama @Forumdash gibi CW izleyen birisi bu tür dizilerle ne işi olur ayoll :A :A :A

çok bakımsız kalmış önce bir besiye almak lazım bu şekliyle pek bişeye yaramaz :)
@xemrexxx nin hayal,ne göre sen besili biriymişsin :X Ona biraz yağ verirsin, yağlandırırsın. Hem kara kuru kız daha zeki olur :F Belki beyninin içini kontrol edersin :F

Leş bi fantazi yine:F Bunlar da Recep İvedikteki gibi yanık çorap kokulu dizi :F
neyse la ben kaçtım destere şoparı bak burada kızları tanıtıyor izle kara kuru kızı da görürsün böylece:A
neyse vikings 5.sezon da başlamış bu hatırlatmayla size iyi geceler diliyorum :X