@destere geldiğinde hatırlatacaktım neyse la totoş Clique yi izlemeyi unutma 6 bölümlük mini dizi sen 1 günde ezersin bak bunlar da dizinin başrolleri izleme şeysi getirir sana kesin @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi
Bu ne biçim dizi be Şu oğlan traşlı arap kadın dışında işe yarayan yok @destere izlemesin@destere geldiğinde hatırlatacaktım neyse la totoş Clique yi izlemeyi unutma 6 bölümlük mini dizi sen 1 günde ezersin bak bunlar da dizinin başrolleri izleme şeysi getirir sana kesin @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi
başroller harikaymış bunu biz @Çiğdem- le birlikte izleriz artık yalnız şu zenci kızmı oğlanmı çözemedim orda pis kokular geliyor@destere geldiğinde hatırlatacaktım neyse la totoş Clique yi izlemeyi unutma 6 bölümlük mini dizi sen 1 günde ezersin bak bunlar da dizinin başrolleri izleme şeysi getirir sana kesin @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi
sus kız sen ben daha diziyi türkiyeye uyarlatıcamBu ne biçim dizi be Şu oğlan traşlı arap kadın dışında işe yarayan yok @destere izlemesin
oğlan traşlı olan şüpheli işte onunda kız olduğu anlaşılırsa direk dalarız diziyeBu ne biçim dizi be Şu oğlan traşlı arap kadın dışında işe yarayan yok @destere izlemesin
Geçen 2 günlük dönüşümde de önermiştin Hala bırak yüzüne bakmayı fragmana bile bakmadım dizinin@destere geldiğinde hatırlatacaktım neyse la totoş Clique yi izlemeyi unutma 6 bölümlük mini dizi sen 1 günde ezersin bak bunlar da dizinin başrolleri izleme şeysi getirir sana kesin @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @Dosi
oğlan traşlı olan şüpheli işte onunda kız olduğu anlaşılırsa direk dalarız diziye
o da kız merak etme neyse dizinin konusu şöyle bu cıbır gızlar üniversite öğrencisi, sonra bir şirket bunlara deneyim kazandırma-yardım etme amaçlı staja alıyor. ama şirketin sahibi namıssız adam bu kızlarla ilgili +18 fikirlere sahip gerisini izleyince görürsün
Kız kız Tahta gibi sadeceoğlan traşlı olan şüpheli işte onunda kız olduğu anlaşılırsa direk dalarız diziye
ben zaten destereye önerdim sen kaliteden anlamazsınGeçen 2 günlük dönüşümde de önermiştin Hala bırak yüzüne bakmayı fragmana bile bakmadım dizinin
Kız kız Tahta gibi sadece
o da kız merak etme neyse dizinin konusu şöyle bu cıbır gızlar üniversite öğrencisi, sonra bir şirket bunlara deneyim kazandırma-yardım etme amaçlı staja alıyor. ama şirketin sahibi namıssız adam bu kızlarla ilgili +18 fikirlere sahip gerisini izleyince görürsün
Hadi @xemrexxx neyse ama @Forumdash gibi CW izleyen birisi bu tür dizilerle ne işi olur ayolloğlan traşlı olan şüpheli işte onunda kız olduğu anlaşılırsa direk dalarız diziye
çok bakımsız kalmış önce bir besiye almak lazım bu şekliyle pek bişeye yaramazKız kız Tahta gibi sadece
sen ve faruk anca cw nin çorap kokulu dizilerin izleyinHadi @xemrexxx neyse ama @Forumdash gibi CW izleyen birisi bu tür dizilerle ne işi olur ayoll
@xemrexxx nin hayal,ne göre sen besili biriymişsin Ona biraz yağ verirsin, yağlandırırsın. Hem kara kuru kız daha zeki olur Belki beyninin içini kontrol edersinçok bakımsız kalmış önce bir besiye almak lazım bu şekliyle pek bişeye yaramaz
Leş bi fantazi yine Bunlar da Recep İvedikteki gibi yanık çorap kokulu dizisen ve faruk anca cw nin çorap kokulu dizilerin izleyin
Birgün herkes cw izleyecek @destere i Fantastik Süperkahraman dizilerine alıştırdım iyice , şimdi sıra Cw de @Forumdashsen ve faruk anca cw nin çorap kokulu dizilerin izleyin
çok bakımsız kalmış önce bir besiye almak lazım bu şekliyle pek bişeye yaramaz
neyse la ben kaçtım destere şoparı bak burada kızları tanıtıyor izle kara kuru kızı da görürsün böylece@xemrexxx nin hayal,ne göre sen besili biriymişsin Ona biraz yağ verirsin, yağlandırırsın. Hem kara kuru kız daha zeki olur Belki beyninin içini kontrol edersin
Leş bi fantazi yine Bunlar da Recep İvedikteki gibi yanık çorap kokulu dizi
Sıra kimde? CW'de miBirgün herkes cw izleyecek @destere i Fantastik Süperkahraman dizilerine alıştırdım iyice , şimdi sıra Cw de @Forumdash
Offf yaa SPN'ye gelsin tomorrow ne?
Sendemi izlemiştin o diziyiOfff yaa SPN'ye gelsin tomorrow ne?
Bu arada @xemrexxx o kızlar ne öyle? Birbirini avlayacak gibi bakıyorlar Sense8 jakuzi gibi sahne mi olacak😱