Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tasarruf ediyorlar işte.

1 diziden 2-3 tane daha çıakrtıyoruz yan dizi konusunda ustayız gerçekten ayoll

mesala vampir günlüklerin bir yan dizisi daha gündemdeymiş süpernaturalında yapılıcaktı

Bir tane fistik gibi kadın olaydi @mrt-06 ile ben surekli izlerdik spnyi

Bizde Arka Sıradakiler'den Öğretmen Kemal'i çıkardık.

Tasarruf ediyorlar işte.
kız siz hala midngiht texası izlemediniz mi süperportakal gibi dizi diyolla bence bu benzetmeyle çiğdem ve faruğu diziyie çektim; hayaletler bastı kasabayı ; vampirler, büyücüler, kaplana dönülen peder daha neler neler var @Yiğitt sen de izle fantezi dünyan gelişir çiğdem ablan gibi

Ben izliyom da 2.bölüm altyazısı yok. Ayrıca süperportakalın kabugu bile olamaz yandan yemiş True Blood
Zaten zenci abimiz de tb'de oynamşti diye hatırlıyom
@Çiğdem- e 100 kere önerdim fındık toplamaya gittiğinde gelince bakıcam dedim. 2 gun oldu hala sessiz yatıp kalkıp aleynaya sarıyor cadaloz

2.bölümü izledim ben
@Çiğdem- izlese zaten ekrana yapışır

süperportalı pek izlemedim bilmiyorum o yüzden ama buradaki başrol oyuncu sizin parlak jensenı oyunculukta gömer
onun dışında fandazdik dizilerde konudan çok konunun tekrar etmemesi önemli benim için konu tekrara düşmezse izlemeye devam ederim

Jensenı gömecek adam daha doğmadı
jensen serçe parmağini kıpırtdatsa oyunculuğuyla döver bunları
konu tekrar etmemesi derken? Öbür dünyadan ruhlar dunyaya gelmeye çalişiyordu 1.bölüm sonunda

Jensenı gömecek adam daha doğmadı
jensen serçe parmağini kıpırtdatsa oyunculuğuyla döver bunları
konu tekrar etmemesi derken? Öbür dünyadan ruhlar dunyaya gelmeye çalişiyordu 1.bölüm sonunda
ay hoşt çiğdemin hiçbir memelisi çok iyi oyuncu değildir

dizi içinde konunun tekrar etmesi misal ilk sezon gördüğümüz olayları 3.sezon tekrar izlememiz farklı karakterle falan

aa henüz köyden geldikten sonra dizi izlemedim
ama @xemrexxx beğendiyse kesin dandiktir o ne anlar fantastik diziden hevesim kaçtı

Tasarruf ediyorlar işte.

aa henüz köyden geldikten sonra dizi izlemedim
ama @xemrexxx beğendiyse kesin dandiktir o ne anlar fantastik diziden hevesim kaçtı

Sen ona bakma o başka şeyler için izliyor resimlerden anlarsın zaten
biz fantastik hikaye için izliyoruz bakma ona

Hoşbuldum sefalar getirdim
Ee ne var ne yok yaramazlik var mi
Bi ara su ahmadin programina konuk ol da yüzünü gorelim
kız 14.saniyedeki Olenna Tyrell rahmetlisi mi
oysa diziyi izlemek için bir sbeep daha çıktı
@Tolstoyevski @OzaN @yatutarsa