Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CW dizileriyle ilgili bir şey fark ettim, CW buranın BKM'si gibi her dizisinde aynı oyuncuları oynatıyormuş 3, 4 dizisini izleyince bunu fark ettim. :F Bir tane siyahi kadın TVD, The 100, Reing'de oynadı, diğer gelen oğlan da yine bu üç dizide oynadı. Başroller farklı yan roller hep aynı. :F @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @destere
Tasarruf ediyorlar işte. :A

İşte gerçek yayıncılık budur arkadaşlar görün @xBUGRAx @Yiğitt siz de kanallarınızı akıllı sanırsınız.. :A

Tespitim buydu biraz beklentini yükselttim ama oyuncuları sürekli aynı kanalın başka dizilerinde görünce paylaşmak istedim. :F

1 diziden 2-3 tane daha çıakrtıyoruz yan dizi konusunda ustayız gerçekten ayoll :A

mesala vampir günlüklerin bir yan dizisi daha gündemdeymiş süpernaturalında yapılıcaktı :F :F :F

Oliver vd de mi oynadi😱 eski sezonlardan hiç hatırlamıyom 6.dan sonramı oldu :F 6dan sonra olduysa fena saçmalamişlar:F

Evet vampir gunlukşeri Klause ayrılıp orginalsa geçene kadar efsanevi diziydi. Sonrasında cılkı cıktı. Orginals olmamiş bir diziydi. Ama hala bitmedi:T:

Bir tane fistik gibi kadın olaydi @mrt-06 ile ben surekli izlerdik spnyi :A

Bizde Arka Sıradakiler'den Öğretmen Kemal'i çıkardık. :A

kız siz hala midngiht texası izlemediniz mi süperportakal gibi dizi diyolla bence bu benzetmeyle çiğdem ve faruğu diziyie çektim; hayaletler bastı kasabayı ; vampirler, büyücüler, kaplana dönülen peder daha neler neler var @Yiğitt sen de izle fantezi dünyan gelişir çiğdem ablan gibi:A
upload_2017-8-7_20-33-14.jpeg

Midnight-Texas-Cast.jpg
upload_2017-8-7_20-33-34.jpeg
images
images

kız siz hala midngiht texası izlemediniz mi süperportakal gibi dizi diyolla bence bu benzetmeyle çiğdem ve faruğu diziyie çektim; hayaletler bastı kasabayı ; vampirler, büyücüler, kaplana dönülen peder daha neler neler var @Yiğitt sen de izle fantezi dünyan gelişir çiğdem ablan gibi:A
Ekli dosyayı görüntüle 56677

Midnight-Texas-Cast.jpg
Ekli dosyayı görüntüle 56678
images
images
Ben izliyom da 2.bölüm altyazısı yok. Ayrıca süperportakalın kabugu bile olamaz yandan yemiş True Blood :X Zaten zenci abimiz de tb'de oynamşti diye hatırlıyom :X @Çiğdem- e 100 kere önerdim fındık toplamaya gittiğinde gelince bakıcam dedim. 2 gun oldu hala sessiz yatıp kalkıp aleynaya sarıyor cadaloz :T:

Ben izliyom da 2.bölüm altyazısı yok. Ayrıca süperportakalın kabugu bile olamaz yandan yemiş True Blood :X Zaten zenci abimiz de tb'de oynamşti diye hatırlıyom :X @Çiğdem- e 100 kere önerdim fındık toplamaya gittiğinde gelince bakıcam dedim. 2 gun oldu hala sessiz yatıp kalkıp aleynaya sarıyor cadaloz :T:
2.bölümü izledim ben :X @Çiğdem- izlese zaten ekrana yapışır :A

süperportalı pek izlemedim bilmiyorum o yüzden ama buradaki başrol oyuncu sizin parlak jensenı oyunculukta gömer :A onun dışında fandazdik dizilerde konudan çok konunun tekrar etmemesi önemli benim için konu tekrara düşmezse izlemeye devam ederim:D

süperportalı pek izlemedim bilmiyorum o yüzden ama buradaki başrol oyuncu sizin parlak jensenı oyunculukta gömer :A onun dışında fandazdik dizilerde konudan çok konunun tekrar etmemesi önemli benim için konu tekrara düşmezse izlemeye devam ederim:D
Jensenı gömecek adam daha doğmadı :X jensen serçe parmağini kıpırtdatsa oyunculuğuyla döver bunları :A konu tekrar etmemesi derken? Öbür dünyadan ruhlar dunyaya gelmeye çalişiyordu 1.bölüm sonunda :F

Jensenı gömecek adam daha doğmadı :X jensen serçe parmağini kıpırtdatsa oyunculuğuyla döver bunları :A konu tekrar etmemesi derken? Öbür dünyadan ruhlar dunyaya gelmeye çalişiyordu 1.bölüm sonunda :F
ay hoşt çiğdemin hiçbir memelisi çok iyi oyuncu değildir :A

dizi içinde konunun tekrar etmesi misal ilk sezon gördüğümüz olayları 3.sezon tekrar izlememiz farklı karakterle falan :X

aa henüz köyden geldikten sonra dizi izlemedim :F ama @xemrexxx beğendiyse kesin dandiktir o ne anlar fantastik diziden hevesim kaçtı :A :A :A

aa henüz köyden geldikten sonra dizi izlemedim :F ama @xemrexxx beğendiyse kesin dandiktir o ne anlar fantastik diziden hevesim kaçtı :A :A :A

Sen ona bakma o başka şeyler için izliyor resimlerden anlarsın zaten :F biz fantastik hikaye için izliyoruz bakma ona :A

Hoşbuldum sefalar getirdim :A Ee ne var ne yok yaramazlik var mi :A Bi ara su ahmadin programina konuk ol da yüzünü gorelim :)
kız 14.saniyedeki Olenna Tyrell rahmetlisi mi (b) oysa diziyi izlemek için bir sbeep daha çıktı :oley: @Tolstoyevski @OzaN @yatutarsa (b)

öncelikle oka basacaksın hogatha:A

kız sonunda hayalimdeki çift buluşmuş ama tiyatro yapıyorlar hadi dizi olmadı diyelim niye film değil kim izleyecek londradaki tiyatroyu :T :T :T rahmetli @destere de pek severdi margeryi :A @Harunnn60 @yatutarsa @Aserat @Thequeer @Forumdash @vadikızı @Dosi

öncelikle oka basacaksın hogatha:A

kız sonunda hayalimdeki çift buluşmuş ama tiyatro yapıyorlar hadi dizi olmadı diyelim niye film değil kim izleyecek londradaki tiyatroyu :T :T :T rahmetli @destere de pek severdi margeryi :A @Harunnn60 @yatutarsa @Aserat @Thequeer @Forumdash @vadikızı @Dosi
Hani senin vaktin yoktu ayoll ,Yarı Finali açmadın , ecünnüleri koymaya vakit buluyorsun :A :A :A @Harunnn60