Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CW dizileriyle ilgili bir şey fark ettim, CW buranın BKM'si gibi her dizisinde aynı oyuncuları oynatıyormuş 3, 4 dizisini izleyince bunu fark ettim.
Bir tane siyahi kadın TVD, The 100, Reing'de oynadı, diğer gelen oğlan da yine bu üç dizide oynadı. Başroller farklı yan roller hep aynı.
@Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @destere

idareli kullanıyoruz işte vampir günlüklerinde arrowu bile oynatmıştık görmüştün

hem zaten bizim dizilerimiz hep yan diziler arrowdan tam 2 dizi daha çıkardık barryı flash yaptık captan coldlardan people diye dizi çıkardık vampir günlüklerinden originals

yani tutan oyunculardan başka dizi yapıyoruz kanal politikası ayoll
@Forumdash @xemrexxx

@cookies @turkuazz

İşte gerçek yayıncılık budur arkadaşlar görün @xBUGRAx @Yiğitt siz de kanallarınızı akıllı sanırsınız..

Tespitim buydu biraz beklentini yükselttim ama oyuncuları sürekli aynı kanalın başka dizilerinde görünce paylaşmak istedim.

1 diziden 2-3 tane daha çıakrtıyoruz yan dizi konusunda ustayız gerçekten ayoll

mesala vampir günlüklerin bir yan dizisi daha gündemdeymiş süpernaturalında yapılıcaktı

1 diziden 2-3 tane daha çıakrtıyoruz yan dizi konusunda ustayız gerçekten ayoll

mesala vampir günlüklerin bir yan dizisi daha gündemdeymiş süpernaturalında yapılıcaktı
Vampirler gerçekten senaryo ve kurgu olarak çok yönlü bir dizi, yani öyle bir evren kurgulamışlar ki senaryo açıldıkça açılıyor.

@Forumdash seni etiketlemeyi unutmuşum ne diyorsun bu işe.

Oliver vd de mi oynadi😱 eski sezonlardan hiç hatırlamıyom 6.dan sonramı oldu
6dan sonra olduysa fena saçmalamişlar

Vampirler gerçekten senaryo ve kurgu olarak çok yönlü bir dizi, yani öyle bir evren kurgulamışlar ki senaryo açıldıkça açılıyor.

Evet vampir gunlukşeri Klause ayrılıp orginalsa geçene kadar efsanevi diziydi. Sonrasında cılkı cıktı. Orginals olmamiş bir diziydi. Ama hala bitmedi

Oliver vd de mi oynadi😱 eski sezonlardan hiç hatırlamıyom 6.dan sonramı oldu
6dan sonra olduysa fena saçmalamişlar

yok ayoll 2.sezonda oynamıştı sanırım arrowa hazırlık gibiydi galiba

@mrt-06 bölümde görmüş ama tanıyamamış hatta koskoca arrow o bahsettiğin demiştim

yok ayoll 2.sezonda oynamıştı sanırım arrowa hazırlık gibiydi galiba

@mrt-06 bölümde görmüş ama tanıyamamış hatta koskoca arrow o bahsettiğin demiştim
Ben de daha bugün Klaus'un ayrıldığı bölümü izledim 4x20.
En çok Rebeka'm için üzüldüm Matt ile çok yakışıyorlardı.

Rebeka acıların kadını
çok uzuluyom o kadına. O kadın neden aglıyor şarkısını açıp cigaraları yak

aaa ayrıldıkları bölüme geldin demek
originalsada başlayanilirsin ozaman klausların hayatını biliyorsun sonucta

Rebeka acıların kadını
çok uzuluyom o kadına. O kadın neden aglıyor şarkısını açıp cigaraları yak
Kız aslında çok temiz kalpli biri ama çevresindekiler sürekli arkasından bıçaklıyor. Kaç defa tabuta attılar kızı.

aaa ayrıldıkları bölüme geldin demek
originalsada başlayanilirsin ozaman klausların hayatını biliyorsun sonucta
Orijinals'i gelecek yaza mı ertelesem acaba ablacım? Böyle her yaz bir dizi güzel oluyor geçen yaz LOST ondan önceki yaz FRIENDS'i izlemiştm.

erteleyebilirsin kışın süpernaturala daha iyi yoğunlasırsın

Coklu evrende kullanilan bir sey o ya bence CW'ninde isine geliyor tabii orasi ayri
Netflix'de marvel evreninin daredevil, jessica jonas , luke cage, iron fist, defenders dizilerinde Rosario Dawson'u Claire rolunde baya baya basrole yakin oynattilar. Bir kac oyuncu daha ayni evrenin farkli dizilerinde gorunup duruyor yan rol olarak

Bizde Arka Sıradakiler'den Öğretmen Kemal'i çıkardık.