hhaha sen oğlan niye diyorsun ozaman bee bende oğlana benzetmeye çalsııyorumkız işte hem sen @Yiğitt kullanır
hhaha sen oğlan niye diyorsun ozaman bee bende oğlana benzetmeye çalsııyorumkız işte hem sen @Yiğitt kullanır
idareli kullanıyoruz işte vampir günlüklerinde arrowu bile oynatmıştık görmüştünCW dizileriyle ilgili bir şey fark ettim, CW buranın BKM'si gibi her dizisinde aynı oyuncuları oynatıyormuş 3, 4 dizisini izleyince bunu fark ettim. Bir tane siyahi kadın TVD, The 100, Reing'de oynadı, diğer gelen oğlan da yine bu üç dizide oynadı. Başroller farklı yan roller hep aynı. @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @destere
İşte gerçek yayıncılık budur arkadaşlar görün @xBUGRAx @Yiğitt siz de kanallarınızı akıllı sanırsınız..idareli kullanıyoruz işte vampir günlüklerinde arrowu bile oynatmıştık görmüştün
hem zaten bizim dizilerimiz hep yan diziler arrowdan tam 2 dizi daha çıkardık barryı flash yaptık captan coldlardan people diye dizi çıkardık vampir günlüklerinden originals
yani tutan oyunculardan başka dizi yapıyoruz kanal politikası ayoll @Forumdash @xemrexxx
@cookies @turkuazz
1 diziden 2-3 tane daha çıakrtıyoruz yan dizi konusunda ustayız gerçekten ayollİşte gerçek yayıncılık budur arkadaşlar görün @xBUGRAx @Yiğitt siz de kanallarınızı akıllı sanırsınız..
Tespitim buydu biraz beklentini yükselttim ama oyuncuları sürekli aynı kanalın başka dizilerinde görünce paylaşmak istedim.
Vampirler gerçekten senaryo ve kurgu olarak çok yönlü bir dizi, yani öyle bir evren kurgulamışlar ki senaryo açıldıkça açılıyor.1 diziden 2-3 tane daha çıakrtıyoruz yan dizi konusunda ustayız gerçekten ayoll
mesala vampir günlüklerin bir yan dizisi daha gündemdeymiş süpernaturalında yapılıcaktı
Oliver vd de mi oynadi😱 eski sezonlardan hiç hatırlamıyom 6.dan sonramı oldu 6dan sonra olduysa fena saçmalamişlaridareli kullanıyoruz işte vampir günlüklerinde arrowu bile oynatmıştık görmüştün
hem zaten bizim dizilerimiz hep yan diziler arrowdan tam 2 dizi daha çıkardık barryı flash yaptık captan coldlardan people diye dizi çıkardık vampir günlüklerinden originals
yani tutan oyunculardan başka dizi yapıyoruz kanal politikası ayoll @Forumdash @xemrexxx
@cookies @turkuazz
Evet vampir gunlukşeri Klause ayrılıp orginalsa geçene kadar efsanevi diziydi. Sonrasında cılkı cıktı. Orginals olmamiş bir diziydi. Ama hala bitmediVampirler gerçekten senaryo ve kurgu olarak çok yönlü bir dizi, yani öyle bir evren kurgulamışlar ki senaryo açıldıkça açılıyor.
@Forumdash seni etiketlemeyi unutmuşum ne diyorsun bu işe.
Oliver vd de mi oynadi😱 eski sezonlardan hiç hatırlamıyom 6.dan sonramı oldu 6dan sonra olduysa fena saçmalamişlar
yok ayoll 2.sezonda oynamıştı sanırım arrowa hazırlık gibiydi galibaVampirler gerçekten senaryo ve kurgu olarak çok yönlü bir dizi, yani öyle bir evren kurgulamışlar ki senaryo açıldıkça açılıyor.
@Forumdash seni etiketlemeyi unutmuşum ne diyorsun bu işe.
Oliver vd de mi oynadi😱 eski sezonlardan hiç hatırlamıyom 6.dan sonramı oldu 6dan sonra olduysa fena saçmalamişlar
Evet vampir gunlukşeri Klause ayrılıp orginalsa geçene kadar efsanevi diziydi. Sonrasında cılkı cıktı. Orginals olmamiş bir diziydi. Ama hala bitmedi
Ben de daha bugün Klaus'un ayrıldığı bölümü izledim 4x20. En çok Rebeka'm için üzüldüm Matt ile çok yakışıyorlardı.yok ayoll 2.sezonda oynamıştı sanırım arrowa hazırlık gibiydi galiba
@mrt-06 bölümde görmüş ama tanıyamamış hatta koskoca arrow o bahsettiğin demiştim
Rebeka acıların kadını çok uzuluyom o kadına. O kadın neden aglıyor şarkısını açıp cigaraları yakBen de daha bugün Klaus'un ayrıldığı bölümü izledim 4x20. En çok Rebeka'm için üzüldüm Matt ile çok yakışıyorlardı.
aaa ayrıldıkları bölüme geldin demek originalsada başlayanilirsin ozaman klausların hayatını biliyorsun sonuctaBen de daha bugün Klaus'un ayrıldığı bölümü izledim 4x20. En çok Rebeka'm için üzüldüm Matt ile çok yakışıyorlardı.
Kız aslında çok temiz kalpli biri ama çevresindekiler sürekli arkasından bıçaklıyor. Kaç defa tabuta attılar kızı.Rebeka acıların kadını çok uzuluyom o kadına. O kadın neden aglıyor şarkısını açıp cigaraları yak
Orijinals'i gelecek yaza mı ertelesem acaba ablacım? Böyle her yaz bir dizi güzel oluyor geçen yaz LOST ondan önceki yaz FRIENDS'i izlemiştm.aaa ayrıldıkları bölüme geldin demek originalsada başlayanilirsin ozaman klausların hayatını biliyorsun sonucta
Aglama butonu nerde ona basmak istıyorumKız aslında çok temiz kalpli biri ama çevresindekiler sürekli arkasından bıçaklıyor. Kaç defa tabuta attılar kızı.
erteleyebilirsin kışın süpernaturala daha iyi yoğunlasırsınKız aslında çok temiz kalpli biri ama çevresindekiler sürekli arkasından bıçaklıyor. Kaç defa tabuta attılar kızı.
Orijinals'i gelecek yaza mı ertelesem acaba ablacım? Böyle her yaz bir dizi güzel oluyor geçen yaz LOST ondan önceki yaz FRIENDS'i izlemiştm.
SPN'yi de metroda, otobüste falan izleyeceğim umarım uygunsuz sahneler yoktur.erteleyebilirsin kışın süpernaturala daha iyi yoğunlasırsın
sap gibi hep erkek akrakter var zaten cnm allahtan deanlar yanına kadın avcı almadılarSPN'yi de metroda, otobüste falan izleyeceğim umarım uygunsuz sahneler yoktur.
Bir tane fistik gibi kadın olaydi @mrt-06 ile ben surekli izlerdik spnyisap gibi hep erkek akrakter var zaten cnm allahtan deanlar yanına kadın avcı almadılar