hahaha sen açık şekilde tahrik ediyorsun ama koymuşsun karşıma harika bir vucut ölçüleri sonra sen olda hayran kalma benim sucum yokama resimleri görünce ikiniz de pisleşiyonuz
hahaha sen açık şekilde tahrik ediyorsun ama koymuşsun karşıma harika bir vucut ölçüleri sonra sen olda hayran kalma benim sucum yokama resimleri görünce ikiniz de pisleşiyonuz
ya düşün işte sen bundan ne ka tahrik oluyon bir de destereye üstsüz gçğüsleri gözüken kız göstersek neler olurhahaha sen açık şekilde tahrik ediyorsun ama koymuşsun karşıma harika bir vucut ölçüleri sonra sen olda hayran kalma benim sucum yok
burda suçlu olan taraf sensin bence destereninde ilk kez sucu yok ağır tahrik var çünkü mahkemeye bile dava açabiliriz sana tahrik davasıya düşün işte sen bundan ne ka tahrik oluyon bir de destereye üstsüz gçğüsleri gözüken kız göstersek neler olur
😱 yok artıkburda suçlu olan taraf sensin bence destereninde ilk kez sucu yok ağır tahrik var çünkü mahkemeye bile dava açabiliriz sana tahrik davası
evett var öyle bir dava desteyle birbirimize şahit olruruz biz paraları söküp alıcaz senden görürsün😱 yok artık
o destereninkigördün mü @Harunnn60
bu arada çiğdem- için onun bunun fakesi diyorlar ama fotoya bakarak 180 derece dönüş yapabiliyor bu özellik bir destere de var bence onun fakesi çiko
Ahahagördüm gördüm
Çiğdem şaşırtmadı beni
@Çiğdem- Sana bu saatte Felix iyi gider
@xemrexxx
emreye yolla en onu uyusunlar beraber yalnız yatmaktan korkuyormusgördün mü @Harunnn60
bu arada çiğdem- için onun bunun fakesi diyorlar ama fotoya bakarak 180 derece dönüş yapabiliyor bu özellik bir destere de var bence onun fakesi çiko
Ahahagördüm gördüm
Çiğdem şaşırtmadı beni
@Çiğdem- Sana bu saatte Felix iyi gider
@xemrexxx
bilimiyordumo destereninki
daha erken nereyeemreye yolla en onu uyusunlar beraber yalnız yatmaktan korkuyormusbende yatıyorum hadi sizlere iyi geceler 🙂🙂🙂
hep kavga ediyorlar zaten onun içinbilimiyordum
daha erken nereye
uyku bastırdı daha saçlarımı tarayacam dağıldı saçım başım yine diş fırçala derken 2 e yakın yatarım vakit kaybetmeden kaçayım ben 🙂🙂bilimiyordum
daha erken nereye
Bu haber çıkalı aylar oldu herhalde.https://www.facebook.com/video.php?v=10152206216783189
heroes tekrar çekiliyor çok sevindim@destere @OzaN @Çiğdem- @Forumdash
sheldon ın haklı olduğu noktalar varBu haber çıkalı aylar oldu herhalde.
Heroes'u hiç izlemedim ama adını duyunca aklıma Sheldon'ın unutulmaz repliği geliyor.Sheldon yayından kaldırılan bir dizisi sonrası üzülürken: "Heroes her sezon azar azar bozarak bittiğine sevinmemizi sağladı"
bu konuyu @Forumdash açmıştıhttps://www.facebook.com/video.php?v=10152206216783189
sanırım 2007-2011 arası yayınlanmıştıbu konuyu @Forumdash açmıştı
bende diziyi izlemedim , küçüktüm ilk zamanlar
2006-2010sanırım 2007-2011 arası yayınlanmıştı
bende heroes i hiç izlemedimhttps://www.facebook.com/video.php?v=10152206216783189
ali larter bu dizide oyniyidi sen ali diyince lukunku tercih ettiğin için gözden kaçmıştırbende heroes i hiç izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?