Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok korkmuştum ama @OzaN'ın dediği kadar da değilmiş çok sevindim. Sıralama yapmayayım Breaking Bad ve The Sopranos en sevdiğim iki dizidir.

Çok korkmuştum ama @OzaN'ın dediği kadar da değilmiş çok sevindim. Sıralama yapmayayım Breaking Bad ve The Sopranos en sevdiğim iki dizidir.
Bence fırsat bulduğun zaman ya da bir gün kaliteli bir dizi ararsan Boardwalk Empire'ı izle. Şu ana kadar izlediklerim arasında en çok sevdiğim dizi.
Gerçi izlemek istersen tek izlersin muhtemelen. @OzaN zamanında çok uğraşmıştı ama sadece 3 kişi izlemiştik diziyi.

O diziyi de mutlaka izleyeceğim tam benlik dizi. Sırada yani unutmadım. Diğer dizileri arkadaşlarla beraber izlediğimiz için sadece Bordwalk Empire'ın sıralaması değişti. Şimdi de Oz'u izleyeceğimize göre bir sıralama daha kaydı.

Bütün efsane dizileri izledim sadece Twin Peaks, Oz ve Bordwalk Empire kalmış oldu.

Twin Peaks'ı sende izlersin dimi? @OzaN ve @destere'de izleyecek.
(Tabi moda oldu başrol oyuncusunu sevmedik diyip diziyi bırakmasalar.
)

Önümüzdeki haftadan sonra inşallah baya rahat edeceğim zaman konusunda. Şans veririm ben de diziye.

Önümüzdeki haftadan sonra inşallah baya rahat edeceğim zaman konusunda. Şans veririm ben de diziye.
Bizde önümüzdeki haftalara anca başlarız. Gerekirse 1 hafta bekleriz seni sorun değil. Seninle dizi yorumlaması çok keyifli hem bilmediğim yerleri sorabiliyorum.

OZ u mutlaka izle bu dediğin üç diziden en iyisidir oz

board walk empire ı ben izlemem onu denemiştim sanırım

facebook'ta süperportakal grubuna katıldım orada kızlar teklif ediyormuş

bloodline diye bir dizi başlamış etflix dizisi ilk 2 bölümü yüklenmiş i,zleyen var mı? @destere @Çiğdem- @OzaN @Tolstoyevski @cookies @yatutarsa @BesaleT
daha bakmadım da site ismi versen bir göz atarım

Konusunu açacağım bugün ilk bölümü izledikten sonra.
kalite kontrolü yapıp öyle açayım diyorsun
) beğenmediğin dizi olursa mutlaka aç büyük ihtimalle biz beğeniriz
)

iZombie'deki gibi diyorsun yani.
zombie kazayla oldu kızı görünce anında konuya atladımda fos çıktı dizi
kırk yılda ufak bir hatamız olmuş hemen hatırlatman hiçde güzel olmadı
)

@OzaN ashley benson Pixels de oynayacakmış konusunu niye açmıyoruz kıza garezimizmi var
)

Konusu açılmayan çok film var o bölümle ilgili editör eksikliği var maalesef.

Güzel bir film olur inşallah kadro baya iyi. Ned Stark ve Tyrion Lannister buluşacaklar.

Konusu açılmayan çok film var o bölümle ilgili editör eksikliği var maalesef.

Güzel bir film olur inşallah kadro baya iyi. Ned Stark ve Tyrion Lannister buluşacaklar.
gone girl deki kadında varmış filmde

şöyle 5-6 sezonluk bir diziye başlamam lazım.ss