Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen @OzaN a başlığını açtır cnm lucifer varmıs fantastik konulu ayrıca resurrection tarzıysa resurrection izleyen birii olarak bunuda izleriz @sürgünüm de izler uyukluya uyukluya hahaha :F:F:F
dur bir haber verelim @OzaN a :)
ozan dizinin izleyici sayısı üçe çıktı konu başlığı açılsa muhteşem olur :))

@sürgünüm resurrection da uykusunu tamamladı bunu gözü açık izlesin :)

sen @OzaN a başlığını açtır cnm lucifer varmıs fantastik konulu ayrıca resurrection tarzıysa resurrection izleyen birii olarak bunuda izleriz @sürgünüm de izler uyukluya uyukluya hahaha :F:F:F
dur bir haber verelim @OzaN a :)
ozan dizinin izleyici sayısı üçe çıktı konu başlığı açılsa muhteşem olur :))

@sürgünüm resurrection da uykusunu tamamladı bunu gözü açık izlesin :)
Ben izlemem Resurrection'u bitirene kadar anam ağladı. :)

Sonradan bırakmada bırakamıyorum. :)

Twin Peaks 'e ne zaman başlıyoruz? Her gün tek bölüm izleyelim işte.

@OzaN Dizi önerecektin nerde kaldı. İzleyecek tek bir bölüm bile dizi kalmadı.
Yarın geliyor. :)

İsterseniz size bir dizi daha önereyim. Çünkü benim önereceğim diziyi günde 1 bölüm şeklinde izleyeceğiz ve @destere ile ikinizi günde 1 bölüm kesmez. :)

Dizi Freaks and Geeks. 1999-2000 yılları arasında yayınlanmış bir gençlik dizisi. IMDb puanı 9.0 ve gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında gösteriliyor ne var ki yayınlandığı dönemde reytinglerde çok kötü gidip tek sezonda kalmış. (Ama son 5 bölümü bir sonraki yıl özel olarak yayınlanıp kendine uygun şekilde final yapmış.)

Bu diziden çıkan hemen hemen herkes bugün büyük yıldız oldu. James Franco'yu duymuşsunuzdur Oscar adaylığı falan var. Pek çok ünlü filmde başrol oynayan bir adam. Seth Rogen bugünün en ünlü komedi oyuncularından biri ve burada yan karakter olarak var. Jason Segel yine baya ünlü biri oldu How I Met Your Mother'da da oynamıştı buradan sonra. Hatta bizim Masters of Sex'teki Lizzy Caplan da ilk oyunculuk deneyimini burada birkaç bölüm oynayarak yapmış.

Bu diziyi şimdi önermemin bir sebebi de dizinin başrolü olan Linda Cardellini haftaya başlayacak olan Netflix dizisi Bloodline'da önemli bir role sahip.

Forumda zamanında etkinlik yapıp birkaç kişi izlemiştik ve izleyen herkes beğenmişti. Siz de beğenirsiniz bence. :) Konusu da şurada: https://fav10.net/forum/threads/freaks-and-geeks-1-sezon-yorumları.201146/

Yarın geliyor. :)

İsterseniz size bir dizi daha önereyim. Çünkü benim önereceğim diziyi günde 1 bölüm şeklinde izleyeceğiz ve @destere ile ikinizi günde 1 bölüm kesmez. :)

Dizi Freaks and Geeks. 1999-2000 yılları arasında yayınlanmış bir gençlik dizisi. IMDb puanı 9.0 ve gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında gösteriliyor ne var ki yayınlandığı dönemde reytinglerde çok kötü gidip tek sezonda kalmış. (Ama son 5 bölümü bir sonraki yıl özel olarak yayınlanıp kendine uygun şekilde final yapmış.)

Bu diziden çıkan hemen hemen herkes bugün büyük yıldız oldu. James Franco'yu duymuşsunuzdur Oscar adaylığı falan var. Pek çok ünlü filmde başrol oynayan bir adam. Seth Rogen bugünün en ünlü komedi oyuncularından biri ve burada yan karakter olarak var. Jason Segel yine baya ünlü biri oldu How I Met Your Mother'da da oynamıştı buradan sonra. Hatta bizim Masters of Sex'teki Lizzy Caplan da ilk oyunculuk deneyimini burada birkaç bölüm oynayarak yapmış.

Bu diziyi şimdi önermemin bir sebebi de dizinin başrolü olan Linda Cardellini haftaya başlayacak olan Netflix dizisi Bloodline'da önemli bir role sahip.

Forumda zamanında etkinlik yapıp birkaç kişi izlemiştik ve izleyen herkes beğenmişti. Siz de beğenirsiniz bence. :) Konusu da şurada: https://fav10.net/forum/threads/freaks-and-geeks-1-sezon-yorumları.201146/
Güncel 4 tane komedi dizim var şimdilik yeter. Tabi @destere izleyelim derse yalnız bırakmam. :)

1-2 tane stoklu drama dizisi bulmam lazım. Yarınki diziyi söylede ilk bölümüne bakayım. Bu gece ne izleyeceğim. :bilmem:

Güncel 4 tane komedi dizim var şimdilik yeter. Tabi @destere izleyelim derse yalnız bırakmam. :)

1-2 tane stoklu drama dizisi bulmam lazım. Yarınki diziyi söylede ilk bölümüne bakayım. Bu gece ne izleyeceğim. :bilmem:
Bu güncel de değil komedi de değil? :) En azından izlediğin diğer komediler gibi değil 40 küsür dakikalık ve drama gibi işleyişi olan bir dizi. :)

Bu güncel de değil komedi de değil? :) En azından izlediğin diğer komediler gibi değil 40 küsür dakikalık ve drama gibi işleyişi olan bir dizi. :)
Dizi hakkında hiçbir fikrim yok, niye komedi dizisi sandıysam. :)

İzleyemediğim geçmiş komedi dizilerini izlemeyi sevmiyorum. Yalnız bundan böyle yeni çıkan her komedi dizisine bakarım. Güncel izlemek daha keyifli. Şöyle gündemdeki olaylarla ilgili espiri yapılıyor geçmişte olunca anlaşılmıyor. 10 yıl sonra mesela Obama espirilerinin bir anlamı kalmayacak. :)

Dizi hakkında hiçbir fikrim yok, niye komedi dizisi sandıysam. :)

İzleyemediğim geçmiş komedi dizilerini izlemeyi sevmiyorum. Yalnız bundan böyle yeni çıkan her komedi dizisine bakarım. Güncel izlemek daha keyifli. Şöyle gündemdeki olaylarla ilgili espiri yapılıyor geçmişte olunca anlaşılmıyor. 10 yıl sonra mesela Obama espirilerinin bir anlamı kalmayacak. :)
Oyuncular için komedi yıldızı oldular falan dedim ondandır herhalde. :) Komediyle hiç alakası yok da diyemem hatta dramadan çok komedi olarak geçiyormuş ama ben kendi dizi listemde drama kısmına almışım 40 dakikalık olduğu için. İçinde komedi ögeleri olsa da bu diziyi bir How I Met Your Mother, Brooklyn Nine-Nine ile falan aynı kefeye koymam. :)

Dediğin şey bazı diziler için geçerli ama gündemden beslenen diziler için geçerli. Mesela Family Guy, The Simpsons falan hep gündemden beslenir gündeme dair göndermeler falan yapar onların 10-15 sene önceki bölümlerinde pek çok espri kaçırabiliriz ama bir Friends bir Seinfeld haber gündeminden vs değil günlük hayattaki olaylardan besleniyor ve günlük hayattaki şeyler 40 yıl sonra da izlense aynı hissiyatı verir. Benim 15-20 sene önce çekilmiş Friends bölümleri kadar güldüğüm başka bir dizi daha yok. :):)

ilk bölümü izlersin sonrasına artık bırakıyormusun bırakmıyormusun beni ilgilendirmiyor :))

aha sana linkte vereyim :)

http://www.dizibox.org/the-returned-1-sezon-1-bolum-izle/
@destere the retomed 2 bölümünüde izledim:F:F:F
@OzaN konusunu açta yorumunu oraya yapalım 🙂🙂🙂

Poldark diye yeni bir dizi keşfettim çokta kaliteli güzel bir diziye benziyor sırf yaş tahtaya basmamak için ilk 15 dakikasınıda izledim gerçekten güzel bir başlangıç hemde tarihi dizileri sevenlere önereyim mesela marco polo severler kaçırmasın kesinlikle :) konusu şöyle kısaca: amerikan iç savaşında öldü sanılan ross poldark bir gün savaş bitince çıkagelir babası ölmüştür sevdiği dünyalar güzeli kız (elizabeth adlı kıza görür görmez aşık oldum diyebilirim :) ) amcasının oğlu francis ile evleniyordur evi yıkılmış viraneye dönmüş fareler evi basmıştır poldark çiftlği yeniden düzenleyip sevdiği elizabeth e kavuşacakmı??? ( parlak oğlancık kıza kavuşmasada umrumda değil ben elizabeth e kavuştuğum için mutluyum :) )

@OzaN @sürgünüm @xemrexxx @sokak sanati @yatutarsa @MelankoliK @gözlemci @Harunnn60

ayrıca başroldeki ross poldark rolündeki parlak oğlancığın özel fanlarıda olabilir bu yüzden @Çiğdem- le @vadikızı nıda eklemem lazım :)
mini diziyse bakarım :X

Bugün günlerden [HASHTAG]#thefollowing[/HASHTAG] .:Z Uff @Forumdash 'da yok. Tek başıma izleyeceğim artık.:(

@MelankoliK sen izliyorm musun.(b)
@Çiğdem- @destere sizler izlemiyorsunuz dimi Joe ve Ryan'ı.:(
@BesaleT bırakmıştı.ss
@sürgünüm izlemiyor.
@OzaN 'da izlemez.
@cevaa 'da yok.
@mrt-06 'ya sormuyurum bile.
@yatutarsa izlese şaşardım.

Maşallah hepiniz izlemeyrek hevesimi kursağımda nırakmışsınız. Bence Fox şu sıralar yükselişteyken bir göz atmalısınız.:Z 2 sezonluk dizi. 15'er bölümden 30 bölüm. Her türlü sezon ortasında bana yetişirsiniz.:oley:

Umarım hemen biri üye olurdu dizinin konusunu açtırırz.:Z

@xemrexxx sen izlemelisin bence.:Z @Harunnn60 TWD ile yetinsin.:(
hele ben bir kendimi kurtarayım elbet izlerim 😱 :D