Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iZombie yeni dizi herkesi bekleriz TWD de güzel bir zombie ye hasret kaldık burda hayallerimiz gerçek oluyor
dizideki liv moore benim şimdiden söyleyeyim sonra aramız açılmasın

konusu şöyle :
Zombiye dönüşen bir tıp öğrencisi olan Liv, adli tıpta iş bulur ki yiyebileceği beyinlere erişimi olsun ve bu sayede insanlığını koruyabilsin. Ancak zamanla fark eder ki; yediği her beyin, cesedin sahibinin anılarını kafasının içinde duymasına sebep olmaktadır. Bu durumu kullanmaya karar veren genç kız, kim tarafından işlendiği bilinmeyen cinayet vakalarını patronu ve bir polis dedektifinin yardımlarıyla çözecektir.
DC Comics’in iZombie isimli çizgi romanının uyarlanan dizi, Veronica Mars’ın yapımcıları tarafından yaratıldı.

@Çiğdem- @xemrexxx @yatutarsa @sokak sanati @MelankoliK @cevaa @gözlemci @vadikızı @cookies @Harunnn60

@OzaN artık dizi konumuzu açarsın bu dizi kaçmaz

Konuyu açtım bile ben, geç kalmışsın.

iyice yaşlandın sen destere
konusu çoktan açıldı , hatta Ozan ile yorumLaşıyoruz biz

zombiler bana uzak amc'ye yakın olsun

konusu güzelmiş izlemeye çalışacam şu bates moteli izliyim bitsinde

Buna kesinn başlarım, zombili filmler hep ilgi odağım olmuştur

Komedi dizilerinin yeri ayrı tabi de şöyle izleyecek ağır bir dizi yapmıyorlar.

Kaliteli diziler genellikle öncelikle kablolulara gidiyorlar çok daha rahat edip reyting derdiyle uğranmamak için ama Empire harika gidiyor. Kabloluların çoğu dizisinden daha iyi.
Benim artık forumda dizilerdeki kalite ölçütüm @gundix123'tür. Onun beğendiği her diziyi izlerim zevklerimiz birbirine çok uygun. Benim gibi House of Cards, Better Call Saul ve Peaky Blinders dizilerini çok seviyor. O yüzden gundix123 beğenip izlerse bende izlerim.

Breaking Bad'i fazla sevmemişti. Bence her diziye kendin karar ver.

Breaking Bad'i fazla sevmemişti. Bence her diziye kendin karar ver.
Bunu söylediğin kötü oldu. Breaking Bad'i sevmeyen adamla bir daha konuşmamam lazım.
)

Şaka bir yana şimdi izlese eminim çok sevecektir. Dizi kültürü bence zamanla oturuyor. Mesela ilk defa yabancı dizi izlemeye başlamışsan Breaking Bad sıkıcı gelebilir.

Yok ya o kadar da değil seviyor da bizim kadar heyecan duymamıştı.

Evet cidden dizi zevklerimiz baya uyuşuyor.
Saydıklarının yanında The Sopranos da var aslında. Senin ikinci dizindi sanırım. Benim de ilerde en azından ilk 3'ümde olacağını düşündüğüm bir dizi The Sopranos.

Bu arada Breaking Bad'i sevmiştim yani şu anda 9 - 9.5'luk bir dizi benim için. Aşırı övgü alan bir dizi olduğu için beklenti de ona göre baya fazlaydı. Bu da sizin kadar beğenmemem de etkili. Bir de ilk sezonlar bence sönüktü ve hala da söylediğimin arkasındayım.
Ama yine de dediğin gibi şimdi izlemiş olsam daha çok severim yüksek ihtimal.