Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
poldark ı bir görsen çiğdem, düşüncelerin anında değişir cillop gibi oğlan kız olsam peşini bırakmazdım
)) neyse yani dizide benlik elizabeth var birde demelza carne var
onlar bana yeterli

@sürgünüm tarihi dizileri sever aslında onu ikna etmemiz lazım
inat etmese beğeneceğinden eminim
@OzaN ın beğenme ihtimali zaten yoktuda yinede dedim etiketleyeyim bari konuyu açsın

ama benimle birlikte izleyecek iki kişi bulsam yeterli bunlardan @xemrexxx garanti gibi çünkü onunla downton abbey i izliyoruzki bu dizide downton a çok çok benziyor, @sokak sanati ilede marco yu izliyorduk demekki oda garanti gibi

ayrıca @Tolstoyevski nin bu tarzı sevebileceğini tahmin etmiyordum ama onuda ikna etme çalışmalarım devam ediyor

kısaca hiçkimse izlemese ben tek başına izlerim yeterki @OzaN konuyu açsın zaten ilk bölümü izledim konu açılmasa her dizinin konusunda bu diziyi yorumlayacağım
))

carson amcayla babaanne seviyeesind birileri var mı

carson amcayla babaanne seviyeesind birileri var mı
var var sen bir ilk bölüme bak zaten yeni yayınlanmış bir hafta sonra ikinci bölüm geliyor ben şimdi anlatsam reklam yapıyor diyeceksin iyisimi sen bir ilk bölüme bak beğeneceksin
dizide demelza carne adında bir kadın var çok ilginç bir tip birde elizabeth varki elizabeth den on tane downton kızı çıkar

@Tolstoyevski @xemrexxx size tam yayınlanan sitenin adreside vereyim burdan izledim görüntülerde çok kaliteli indirmeden izleyebilirsiniz

http://www.dizibox.org/poldark-1-sezon-1-bolum-izle/

Kısa zaman içerinde bakarım. Yani 3-4 bölüm yayınlansın seni kırmam.

Sen benim dediğim diziye baktın mı? bi kere
)

Bana göre değil tarihi pek sevmem

Tahmin edeyim The Royals mı?

Yok o kadar yeni değil, hali hazırda bölümleri olan bir dizi.

Ama yeni olarak da ayın 20'sinde Netflix dizisi Bloodline geliyor. Sezonun en iddialı yeni drama dizisi.
Twin Peaks'ı ne zaman izleyeceğiz Dizibox'ta yıllar geçmesine rağmen görüntüler müthiş.
@destere

Twin Peaks'ı ne zaman izleyeceğiz Dizibox'ta yıllar geçmesine rağmen görüntüler müthiş.
@destere
bu aralar bayağı yoğunluk var izlediğim dizilerde onları bir toparlayayım sora başlarız , yalnız sen şu poldark ın ilk bölümüne beri bak bence öyle kestirip atma

bu aralar bayağı yoğunluk var izlediğim dizilerde onları bir toparlayayım sora başlarız , yalnız sen şu poldark ın ilk bölümüne beri bak bence öyle kestirip atma
Baktım ya çok sıkıcı sen tek başına izleyip sıkıntıdan patla.
)

En son önerdiğin dizide fos çıkmıştı daha öncekileri saymıyorum bile.

İlk boşta kaldığımızda izleriz, benim de izlemek istediğim dizilerden zaten o ama çok acelesi de yok bitmiş gitmiş dizi zaten.
Benim bir şeyler bulmam lazım izleyecek. Etkinlikteki filmlerden 1 tane kaldı o'da bu gece biter. Hem niye bu hafta iki film onu üçe çıkaralım.

Benim bir şeyler bulmam lazım izleyecek. Etkinlikteki filmlerden 1 tane kaldı o'da bu gece biter. Hem niye bu hafta iki film onu üçe çıkaralım.
İki taneyi bile izleyebilen çok kişi yok.

Film bulmak kolay daha önceki izlediklerimize bakabilirsin bu yılın filmleri olsun, önceki sezonun iyi filmleri olsun.

Dediğim dizi gelince zaten programın dolar biraz.

Ohooo sen beni dikkate almıyorsun galiba o kadar da bak dedim hatta izlemiş olabilirsin demiştim
günde onlarca mesaj yazıyorum bir sürü yabancı dizi izliyorum bir sürü yorum arasında dediğin dizinin ismi kaybolmuş malesef hala hatılayamadım
)