poldark ı bir görsen çiğdem, düşüncelerin anında değişir cillop gibi oğlan kız olsam peşini bırakmazdım)) neyse yani dizide benlik elizabeth var birde demelza carne var onlar bana yeterlicnm benim tarzıma zaten uymuyorda diğerlerinide kandıramadın gibi görünüyor bu sefer
aa sen şansını @xemrexxx ten yana kullan bence o böyle tarihi dizileri seviyor turn diye bir dizi vardı hepimiz brakmıştık emre izlemeye devam ediyordu
@sürgünüm tarihi dizileri sever aslında onu ikna etmemiz lazım inat etmese beğeneceğinden eminim @OzaN ın beğenme ihtimali zaten yoktuda yinede dedim etiketleyeyim bari konuyu açsın
ama benimle birlikte izleyecek iki kişi bulsam yeterli bunlardan @xemrexxx garanti gibi çünkü onunla downton abbey i izliyoruzki bu dizide downton a çok çok benziyor, @sokak sanati ilede marco yu izliyorduk demekki oda garanti gibi
ayrıca @Tolstoyevski nin bu tarzı sevebileceğini tahmin etmiyordum ama onuda ikna etme çalışmalarım devam ediyor
kısaca hiçkimse izlemese ben tek başına izlerim yeterki @OzaN konuyu açsın zaten ilk bölümü izledim konu açılmasa her dizinin konusunda bu diziyi yorumlayacağım ))